Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Ben çok heyecanlıyım ya 2 saat sonra bebişlerimi alacağım. Çok duygulandım ben ya. Allahım inşallah hayırla sonuçlanır.

Merhaba .
Daha önce 2 kez dis gebelik gecirdim . tek tupum birinde patladigi için alındı. ne benim yumurtlamamda ne de eSimin sperminde sıkıntı var. Ama tup ler sorunlu oldugunicin 2 kez sonuç hüsran oldu . artık doğal yollarla denemeye ne cesaretimiz ne de gücümüz kaldı. tup bebeğe karar verdik. ama İrenbe mi medical park mi karar veremiyoruz . önerileriniz deneyimleriniz nelerdir. çok ihtiyacım var.

Herkese merhaba,
Bende Ahmet Zeki Işık'ın hastasıyım, bugün 4.iğnemi vurdurucam. Heyecanlıyım ama çok düşünmemeye bunun sadece bir sağlık müdahalesi olduğunu düşünmeye çalışıyorum. Çünkü hayal kurarsam üzülürüm toparlayamam kendimi diye çok korkuyorum.

hakkında hayırlı olsun ins en doğru kararı verirsin. bende iki merkez arasında çok kararsız kalmıştım. en doğru kararı iki merkezle görüşüp hangisi içine inerse ona karar vermen. hayırlı olumlu sonuçların olur ins

hakkında hayirlisi olur ins. bol bol kaliteli yumuslarin olsun. fazla dusunmeye calus tabi bunu başarabilirsen. çok umitlenmekte kötü ümitsiz düşünmekte ortası da yok bunun çok zor zamanlardayiz. ins sonu güzel olur.

Evet, inşallah. Hepimize Allah acısız, sancısız sonu mutlulukla biten bir tedavi nasip etsin inş. Sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.

Arkadaşlar bişey soracağım transferden sonra sadece yarim saat yatmak az değilmi? Bi de benim belim çok ağrıyor. Karnım çok şişti acaba ilaçlar mı dokundu.

Arkadaşlar bişey soracağım transferden sonra sadece yarim saat yatmak az değilmi? Bi de benim belim çok ağrıyor. Karnım çok şişti acaba ilaçlar mı dokundu.
transfer sonrasi yarım saat yeterli oluyo diyolar ama ben 1 saat yattım. nasipte varsa olucak ins. bel ağrı si oluyo canim karında gazdan sistir

transfer sonrasi yarım saat yeterli oluyo diyolar ama ben 1 saat yattım. nasipte varsa olucak ins. bel ağrı si oluyo canim karında gazdan sistir
Ben de bir saat yattım ama bazı yerler 2 saat yatırıyorlarmış. Ne bileyim olacağı varsa her türlü olur gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…