- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.921
cook güzel bir duygu o an. anlatması imkansız. yaşayınca goreceksin. agri sizi falan yok. bol bol dua et. allah yardimcin olsunBen çok heyecanlıyım ya 2 saat sonra bebişlerimi alacağım. Çok duygulandım ben ya. Allahım inşallah hayırla sonuçlanır.
Teşekkür ederim canım. Sabırsızlanıyorum. Kuzucuklarım inşallah annelerine tutunur. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.cook güzel bir duygu o an. anlatması imkansız. yaşayınca goreceksin. agri sizi falan yok. bol bol dua et. allah yardimcin olsun
amin ins. dualarim seninleTeşekkür ederim canım. Sabırsızlanıyorum. Kuzucuklarım inşallah annelerine tutunur. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
hakkında hayırlı olsun ins en doğru kararı verirsin. bende iki merkez arasında çok kararsız kalmıştım. en doğru kararı iki merkezle görüşüp hangisi içine inerse ona karar vermen. hayırlı olumlu sonuçların olur insMerhaba .
Daha önce 2 kez dis gebelik gecirdim . tek tupum birinde patladigi için alındı. ne benim yumurtlamamda ne de eSimin sperminde sıkıntı var. Ama tup ler sorunlu oldugunicin 2 kez sonuç hüsran oldu . artık doğal yollarla denemeye ne cesaretimiz ne de gücümüz kaldı. tup bebeğe karar verdik. ama İrenbe mi medical park mi karar veremiyoruz . önerileriniz deneyimleriniz nelerdir. çok ihtiyacım var.
hakkında hayirlisi olur ins. bol bol kaliteli yumuslarin olsun. fazla dusunmeye calus tabi bunu başarabilirsen. çok umitlenmekte kötü ümitsiz düşünmekte ortası da yok bunun çok zor zamanlardayiz. ins sonu güzel olur.Herkese merhaba,
Bende Ahmet Zeki Işık'ın hastasıyım, bugün 4.iğnemi vurdurucam. Heyecanlıyım ama çok düşünmemeye bunun sadece bir sağlık müdahalesi olduğunu düşünmeye çalışıyorum. Çünkü hayal kurarsam üzülürüm toparlayamam kendimi diye çok korkuyorum.
hakkında hayirlisi olur ins. bol bol kaliteli yumuslarin olsun. fazla dusunmeye calus tabi bunu başarabilirsen. çok umitlenmekte kötü ümitsiz düşünmekte ortası da yok bunun çok zor zamanlardayiz. ins sonu güzel olur.
Arkadaşlar transferim yapıldı tek koyuldu. Minyon olduğum için Ahmet hoca tek koyalım diğerini donduralım dedi dua edin tutunsun bebiş.
Sağolasın canım Allah bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısıylaCanim hadi hayirlisi olsun bebegin seninle kalsin .dualarimdasin
hadi gözün aydın canim. ins hep seninle olurArkadaşlar transferim yapıldı tek koyuldu. Minyon olduğum için Ahmet hoca tek koyalım diğerini donduralım dedi dua edin tutunsun bebiş.
amin canim insEvet, inşallah. Hepimize Allah acısız, sancısız sonu mutlulukla biten bir tedavi nasip etsin inş. Sağlıklı, hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.
Amin canım inşallah hepimiz bebeklerimizi kavuşuruz inşallahhadi gözün aydın canim. ins hep seninle olur
transfer sonrasi yarım saat yeterli oluyo diyolar ama ben 1 saat yattım. nasipte varsa olucak ins. bel ağrı si oluyo canim karında gazdan sistirArkadaşlar bişey soracağım transferden sonra sadece yarim saat yatmak az değilmi? Bi de benim belim çok ağrıyor. Karnım çok şişti acaba ilaçlar mı dokundu.
Ben de bir saat yattım ama bazı yerler 2 saat yatırıyorlarmış. Ne bileyim olacağı varsa her türlü olur gerçi.transfer sonrasi yarım saat yeterli oluyo diyolar ama ben 1 saat yattım. nasipte varsa olucak ins. bel ağrı si oluyo canim karında gazdan sistir
allahin takdiri canim. hiç yatmadan hamile kalan da var. sen onları düşünme dua et.Ben de bir saat yattım ama bazı yerler 2 saat yatırıyorlarmış. Ne bileyim olacağı varsa her türlü olur gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?