• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir smyrna art ta Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Valla evet az kaldı Senin de pazartesi salı yaparlar herhalde transferi hemen çıkarmazlar herhalde merkezden dimi transfer sonrası nekadar dinlendiriyorlar acaba

Kızlar Hayırlı kandiller.. yumrta toplamadan sonra ne zaman adet oldunuz ve bu bekleme döneminde ilaç kullandınız mı ??

NursELmira NursELmira Can'ım ben 15 gün sonra oldum biraz gecikti dediler.opudan sonraki 4 gün iğne kullandım birde vitaminlere devam demişlerdi halen daha kullanıyorum sen nasılsın toparladın mı biraz

NursELmira NursELmira Can'ım ben 15 gün sonra oldum biraz gecikti dediler.opudan sonraki 4 gün iğne kullandım birde vitaminlere devam demişlerdi halen daha kullanıyorum sen nasılsın toparladın mı biraz
Lucrin mi kullandn canım?? Bana bugün lucrin yapalım adet olunca arayın dedi.. daha iyiiym ara ara kasıklarım ağrıyor hala..

Canım bende transfer bekliyorum bakalım hayırlısı 24 ü gibi olcak galiba nasıl geçti transfer

Back
X