Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim benim o zamana yyetismicek gibi. Kalinlik olmadi dahaValla evet az kaldı Senin de pazartesi salı yaparlar herhalde transferi hemen çıkarmazlar herhalde merkezden dimi transfer sonrası nekadar dinlendiriyorlar acaba
5 10 gun arasi olursun canim. Vallahi hatirlayamadim yaa yoktu sankiKızlar Hayırlı kandiller.. yumrta toplamadan sonra ne zaman adet oldunuz ve bu bekleme döneminde ilaç kullandınız mı ??
Teşekkür ederim canım..5 10 gun arasi olursun canim. Vallahi hatirlayamadim yaa yoktu sanki
Lucrin mi kullandn canım?? Bana bugün lucrin yapalım adet olunca arayın dedi.. daha iyiiym ara ara kasıklarım ağrıyor hala..NursELmira Can'ım ben 15 gün sonra oldum biraz gecikti dediler.opudan sonraki 4 gün iğne kullandım birde vitaminlere devam demişlerdi halen daha kullanıyorum sen nasılsın toparladın mı biraz
Canim ben gecen yazdim yanlis gruba yazmisim sanirim nasilsiniz diye :) iyiyim yarin olacak hayirlisiyla rahim kalinligimi olcup tekrar cagirdi cumaya gun verdiler hayirlisi olsun yaaaaKızlar nasılsınız nasıl gidiyorBestttt transferin yapıldımı
Canim senin nasil geciyoooLucrin mi kullandn canım?? Bana bugün lucrin yapalım adet olunca arayın dedi.. daha iyiiym ara ara kasıklarım ağrıyor hala..
Ben adet olmayı bekliyorum 26 martta yumurtalarım toplandı ama henüz adet olmadm..Canim senin nasil geciyooo
Anladim canim hayirlisiyla heoimiz kavusuruz insallahBen adet olmayı bekliyorum 26 martta yumurtalarım toplandı ama henüz adet olmadm..
Sagol canim benim insallah. 17sinde gorcez bakalimmmm. Sen napiyosun nasilsinBestttt hayırlı olsun canım transferin güzel haberlerini bekliyoruz