Siz umit hnmdami tedavi oldunuz duz irembedeydm ama kaan beyle gorustumöncelikle merhabalar sanırım izmirdesin bende smryna ile gorustum ama size tavsıyem lütfen irembe yı arastırın özellikle ümit hanım ı tercih edın sevgılerımler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz umit hnmdami tedavi oldunuz duz irembedeydm ama kaan beyle gorustumöncelikle merhabalar sanırım izmirdesin bende smryna ile gorustum ama size tavsıyem lütfen irembe yı arastırın özellikle ümit hanım ı tercih edın sevgılerımler...
haftaya olacak canim persembe kontrol var. Heyecanliyim yaaaBestttt nasıl gidiyor Can'ım kaç gün kaldı transfere :)
Hic bisey bilmiyorum daha sadece ilaci yazdiginda gitmistim. Persembe kontrol var o zaman netlesirÇok normal heyecan olsun stress olmasında.ben bile heyecanlıyım ki daha bir ay var bekle bekle bir hal olduk.herşey yolunda dimi rahim kalınlığı falan nekadar oldu
3 gun sonra geldi canim. Senin kac gun kaldi bitmesineHayırlısı inşallah bişey sorcam Canım reglin Doğum kontrol hapı bitikten kaç gün sonra geldi
İnşallah hepimiz kavuşurz kızlarrCanim Allah ol dedikten sonra bi tanesi de yeter aslinda bak benim de 18 den 1 tane var 5. Gunde elimde. Ona siginiyorum. Insallah devam ederler saglikla da kavusursun bebisine