• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir smyrna art ta Tüp Bebek Tedavisi Görenler

öncelikle merhabalar sanırım izmirdesin bende smryna ile gorustum ama size tavsıyem lütfen irembe yı arastırın özellikle ümit hanım ı tercih edın sevgılerımler...
Siz umit hnmdami tedavi oldunuz duz irembedeydm ama kaan beyle gorustum

ben funda hanım ıcın kimse begenmıyor yada ben memnun kalmadım demedimki sadece on gorusmede ırembe yı tercıh ettım hepsi bu

Irenbeyi sectigine gore begenmedigini dusunerek fikrini sordum sadece.

Çok normal heyecan olsun stress olmasında.ben bile heyecanlıyım ki daha bir ay var bekle bekle bir hal olduk.herşey yolunda dimi rahim kalınlığı falan nekadar oldu

Çok normal heyecan olsun stress olmasında.ben bile heyecanlıyım ki daha bir ay var bekle bekle bir hal olduk.herşey yolunda dimi rahim kalınlığı falan nekadar oldu
Hic bisey bilmiyorum daha sadece ilaci yazdiginda gitmistim. Persembe kontrol var o zaman netlesir

Hayırlısı inşallah bişey sorcam Canım reglin Doğum kontrol hapı bitikten kaç gün sonra geldi

2 tane ilacım kaldı Canım bakalım benim hiç vaktinde gelmez ama doktor bu ilaç getirir dedi bende hemen gelsin istiyom :))))

Aaa az kalmisss yakin olcaz desenee. Sen transfer beklerken ben sonuc beklicem. Getirirmis ya bu ilac evet

İnşallah bakalım evet ya çok heyecanlı @NursELmira bugün opu olucaktı galiba nasıl geçti acaba

Kızlar opu dündü benim için tam bir hüsran oldu.. 8 yumurta toplandı lakin 2 tanesi olgunmuş.. bugün haber geldi iki tane döllenmiş inşallah elimde transfere kadar kalırlar.. ve bu son olur.. artk tedavi istemiyrm.. rabbim hepimizi kavuştrsn bebeklerimize

Kızlar opu dündü benim için tam bir hüsran oldu.. 8 yumurta toplandı lakin 2 tanesi olgunmuş.. bugün haber geldi iki tane döllenmiş inşallah elimde transfere kadar kalırlar.. ve bu son olur.. artk tedavi istemiyrm.. rabbim hepimizi kavuştrsn bebeklerimize

Canim Allah ol dedikten sonra bi tanesi de yeter aslinda bak benim de 18 den 1 tane var 5. Gunde elimde. Ona siginiyorum. Insallah devam ederler saglikla da kavusursun bebisine

Dualarım da sizinle inşallah ancak bunu çeken anlayabiliyor. NursELmira NursELmira içini ferah tut gerçekten öyle Allah ol dedikten sonra oluyor.Dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor

Back
X