İzmir smyrna art ta Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canm beni dusunduren sipermler egede donduruldu baska bir sehire goturulebilicegini sanmiyorum(( kafam karisik smyrna da yaptrmasam bile anlatirim durumumu ne dicekler ne onericekler onu ogrenirim
Aynen ben cok memnunum. Saban bey ozellikle sakinligi ve sogukkanliligiyla rahatlatiyor. Gereksiz hic birsey yapmadi. Hatta bana bi test yapilacakti devlette yaptir bosuna para verme bile dedi. Cogu doktor bunu yapmiyor

Canm beni dusunduren sipermler egede donduruldu baska bir sehire goturulebilicegini sanmiyorum(( kafam karisik smyrna da yaptrmasam bile anlatirim durumumu ne dicekler ne onericekler onu ogrenirim
Azot tankı kiralayıp götürebiliyorsunuz diye biliyorum bir arkadaşımın da böyle bir işlemi olmuştu

Aynen ben cok memnunum. Saban bey ozellikle sakinligi ve sogukkanliligiyla rahatlatiyor. Gereksiz hic birsey yapmadi. Hatta bana bi test yapilacakti devlette yaptir bosuna para verme bile dedi. Cogu doktor bunu yapmiyor
Can'ım smyranada genetik tarama için ne kadar ödedin embrıyo başına mı ücret aldılar

Embriyo basi 300 dolar canim
Evet maliyetli diye duymuştum bir tüp bebek maliyeti kadar var kaç tane embriyo gönderiyorlar Can'ım döllenenin hepsini mi Yok sa 5.güne kadar giden embriyoları mı sıkmıyorum değil mi seni bu konuda hiç bilgim Yokta bu süremin içinde olunca öğrenmek istiyor insan

Yok canim istedigini sorabilirsin tabi. Benim 1 tane kaldigindan 1 gitti ama 5. Gune kalip inceleme yapilacak boyuta gelenleri gonderiyolar

Olsun bak 5.güne bir tane kalmış oda genetikten temiz gelmiş doğru anladım dimi ozman altın embriyo seninki Can'ım Bende başta düşünüyordum düşük yaşadığım için sonra şaban bey gerek görmedi sadece 300 dolar smyranda iyi çünkü biz Acıbadem'den fiyat aldık embriyo başı 432 dolar+1500 tl iştedir bu fiyat 1 embriyo için.ondan bi sana sormak istedim demekki smyra bu konuda baya uygun

Bi de kac embriyo giderse gitsin 500 dolar laboratuvar parasi canim onu yazmamisim pardon. Senin pihtilasmadan gormemistir. Benim nedeni belli degil ya o yuzden ya0ti. Genetik temiz esimle benim pihtilasma da yok. O yuzden gonderildi

Yani embriyo başı 300 dolar ve tümü için + 500 dolar yinele benim aldığım diğer tekliften iyi :) evet kandan dolayı öyle düşündü galiba .bende kanda MTHFR1298 Mutasyonu heterezigot çıktı bakalım iğnelerle bişi olmaz dedi ama

Kizlar bende bahceci umut tüp bebekte yaptirmayi düşünüyorum on görüşmeyi yaptim. embriyolarin genetik incelemesi icin cgh yapilcak embriyo başı 350 dolar dediler. raporlu tüp bebek 3080 lira +ilaclar bir de bi seferlik 450 lira muayne ucreti aliyorlarmis 500 lirada embriyo dondurma ücreti

Evet canim igneler onleyici pihtilasmada. Insallah dusurmeyiz sıkı sıkı tutunurlar bize

Ilk denemen mi canim

raporlu fiyat iyiymiş ama benim raporum yok çıkarmak falan zor diye biliyorum.sizdren kimyasal gebelik nedeniyle chg istemişler di değil mi

Ilk denemen mi canim

raporlu fiyat iyiymiş ama benim raporum yok çıkarmak falan zor diye biliyorum.sizdren kimyasal gebelik nedeniyle chg istemişler di değil mi
3. denemem olacak. öncekiler kimyasal gebelik oldu hem de hersey cok iyi olmasina ragmen. bu yuzden hem histeroskopi yapalim dediler hem de cgh.
ben raporlu deniyecegim icin oraya karar verdim zaten. size de fiyat konusunda fikir olsun diye fiyatlari söyledim.

Anladim canim tesekkurler. Oncekiler nerdeydi senin

Anladim canim zor olmicak mi istanbula gidip gelmek
istanbulda akrabamiz var cnm zaten o tavsiye etti. adet olunca oraya gidicem yum toplamaya kadar 15 gün filan orda kalcam. sonra bi kere histeroskopi icin bi kere de transfer icin giderim heralde. gözüm korkmuyor değil ama bi cesaret giristim bu işe. izmirden istanbula gidip deneyen cok varmis hatta otelde kaliyormus çoğu

ShinSeGi Umarım hayırlı olur senin için bende histereskobi oldum anestezi ile yapıyorlar zaten bişey anlamıyorsun hepimiz mutlu sona ulaşacaz inaşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…