Aynen ben cok memnunum. Saban bey ozellikle sakinligi ve sogukkanliligiyla rahatlatiyor. Gereksiz hic birsey yapmadi. Hatta bana bi test yapilacakti devlette yaptir bosuna para verme bile dedi. Cogu doktor bunu yapmiyorCanm beni dusunduren sipermler egede donduruldu baska bir sehire goturulebilicegini sanmiyorum(( kafam karisik smyrna da yaptrmasam bile anlatirim durumumu ne dicekler ne onericekler onu ogrenirim
Azot tankı kiralayıp götürebiliyorsunuz diye biliyorum bir arkadaşımın da böyle bir işlemi olmuştuCanm beni dusunduren sipermler egede donduruldu baska bir sehire goturulebilicegini sanmiyorum(( kafam karisik smyrna da yaptrmasam bile anlatirim durumumu ne dicekler ne onericekler onu ogrenirim
Can'ım smyranada genetik tarama için ne kadar ödedin embrıyo başına mı ücret aldılarAynen ben cok memnunum. Saban bey ozellikle sakinligi ve sogukkanliligiyla rahatlatiyor. Gereksiz hic birsey yapmadi. Hatta bana bi test yapilacakti devlette yaptir bosuna para verme bile dedi. Cogu doktor bunu yapmiyor
Embriyo basi 300 dolar canimCan'ım smyranada genetik tarama için ne kadar ödedin embrıyo başına mı ücret aldılar
Evet maliyetli diye duymuştum bir tüp bebek maliyeti kadar var kaç tane embriyo gönderiyorlar Can'ım döllenenin hepsini mi Yok sa 5.güne kadar giden embriyoları mı sıkmıyorum değil mi seni bu konuda hiç bilgim Yokta bu süremin içinde olunca öğrenmek istiyor insanEmbriyo basi 300 dolar canim
Yok canim istedigini sorabilirsin tabi. Benim 1 tane kaldigindan 1 gittiEvet maliyetli diye duymuştum bir tüp bebek maliyeti kadar var kaç tane embriyo gönderiyorlar Can'ım döllenenin hepsini mi Yok sa 5.güne kadar giden embriyoları mı sıkmıyorum değil mi seni bu konuda hiç bilgim Yokta bu süremin içinde olunca öğrenmek istiyor insan
Evet canim igneler onleyici pihtilasmada. Insallah dusurmeyiz sıkı sıkı tutunurlar bizeYani embriyo başı 300 dolar ve tümü için + 500 dolar yinele benim aldığım diğer tekliften iyi :) evet kandan dolayı öyle düşündü galiba .bende kanda MTHFR1298 Mutasyonu heterezigot çıktı bakalım iğnelerle bişi olmaz dedi ama
Ilk denemen mi canimKizlar bende bahceci umut tüp bebekte yaptirmayi düşünüyorum on görüşmeyi yaptim. embriyolarin genetik incelemesi icin cgh yapilcak embriyo başı 350 dolar dediler. raporlu tüp bebek 3080 lira +ilaclar bir de bi seferlik 450 lira muayne ucreti aliyorlarmis 500 lirada embriyo dondurma ücreti
Ilk denemen mi canim
3. denemem olacak. öncekiler kimyasal gebelik oldu hem de hersey cok iyi olmasina ragmen. bu yuzden hem histeroskopi yapalim dediler hem de cgh.raporlu fiyat iyiymiş ama benim raporum yok çıkarmak falan zor diye biliyorum.sizdren kimyasal gebelik nedeniyle chg istemişler di değil mi
Anladim canim tesekkurler. Oncekiler nerdeydi senin3. denemem olacak. öncekiler kimyasal gebelik oldu hem de hersey cok iyi olmasina ragmen. bu yuzden hem histeroskopi yapalim dediler hem de cgh.
ben raporlu deniyecegim icin oraya karar verdim zaten. size de fiyat konusunda fikir olsun diye fiyatlari söyledim.
Bana mi sordun canim ShinSeGi ye miraporlu fiyat iyiymiş ama benim raporum yok çıkarmak falan zor diye biliyorum.sizdren kimyasal gebelik nedeniyle chg istemişler di değil mi
tinaztepe hastanesinde oldum cnm. doktoru ve ekibi cok iyilerdi ama orda nasip olmadi malesefAnladim canim tesekkurler. Oncekiler nerdeydi senin
Anladim canim zor olmicak mi istanbula gidip gelmektinaztepe hastanesinde oldum cnm. doktoru ve ekibi cok iyilerdi ama orda nasip olmadi malesef
istanbulda akrabamiz var cnm zaten o tavsiye etti. adet olunca oraya gidicem yum toplamaya kadar 15 gün filan orda kalcam. sonra bi kere histeroskopi icin bi kere de transfer icin giderim heralde. gözüm korkmuyor değil ama bi cesaret giristim bu işe. izmirden istanbula gidip deneyen cok varmis hatta otelde kaliyormus çoğuAnladim canim zor olmicak mi istanbula gidip gelmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?