canim anneden kan alinip ondan bi serum elde ediyorlarmis onu daha sonra rahme enjekte ediyorlarmis galiba bu da tutunmaya yardimci oluyormusAaaa gebelik aşı sı mı onu ben bilmiyorum :))) nedir ki o
Erken mi geldi zamanından bende kullanıyorum ama doktor çok az regl olursun demişti öyle mi oldu acaba canımKizlar bu dogum kontrol hapi dengemi bozdu regl oldum ama damla damla geliyo
Seninde mi kimyasal gebelklerin oldu canım??doktora sordum cnm kimyasal gebelik oldugu icin senin zaten tutunma oluyormus o yuzden gebelik asisina gerek yok dedi
Anladım canm genetik testlerinizi yaptrdınız mı eşinle ikiniz?Dogaldi canim onlarsimdi tup bebek ondan yaptiriyoru incelensin diye
Evet erken geldi hapi birakinca 3 4 gune olursun dedi 3. Gun oldum ama normal adetine 7 gun vardi. Az geliyo haptan sanirimErken mi geldi zamanından bende kullanıyorum ama doktor çok az regl olursun demişti öyle mi oldu acaba canım
Evet canim temiz. Bizim hic bisey cikmadi sebep olarak ama dusuyoAnladım canm genetik testlerinizi yaptrdınız mı eşinle ikiniz?
benim 1 tane dogal yoldan 2 tane de tüp bebekle kimyasal gebelik oldu cnmSeninde mi kimyasal gebelklerin oldu canım??
Haptandır çünkü bende ilk defa Doğum kontrol hapı kullanıcam demiştim şaşırmayın adetiniz çok az gelir dediEvet erken geldi hapi birakinca 3 4 gune olursun dedi 3. Gun oldum ama normal adetine 7 gun vardi. Az geliyo haptan sanirim
Şaban bey ne dedi peki? Ne düşünüyor? genetiğin iyi çıkmasına çok sevndm inşallahh bu kez güzel devam eder kucağına alırsn cnmEvet canim temiz. Bizim hic bisey cikmadi sebep olarak ama dusuyo
Sende göndercekmsn genetiğe embriyoları?? Diğer tüp denemelerinde mi Şaban beyle yapıldı cnmbenim 1 tane dogal yoldan 2 tane de tüp bebekle kimyasal gebelik oldu cnm
yok cnm ben smyranaya hic gitmedim bi arkadasim tavsiye etmemisti. tinaztepede denedim ben 2 kere doktor ve ekibi iyi insanlar ama olmadi. bi aksilik cikmazsa embriyolari genetige göndermeyi düşünüyoruz. bu sefer istanbulda denicezSende göndercekmsn genetiğe embriyoları?? Diğer tüp denemelerinde mi Şaban beyle yapıldı cnm
Denicez dedi o. Genetige yolladik iste temiz cikti. Onu denicezŞaban bey ne dedi peki? Ne düşünüyor? genetiğin iyi çıkmasına çok sevndm inşallahh bu kez güzel devam eder kucağına alırsn cnm
Iyi o zaman ya rahatladimHaptandır çünkü bende ilk defa Doğum kontrol hapı kullanıcam demiştim şaşırmayın adetiniz çok az gelir dedi
Biliyorum canim gidicemMerkezle görüştün mü Canım regly olunca transfer için ilaçlara başlatıyorlar çünkü biliyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?