İzmir smyrna art ta Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar bu dogum kontrol hapi dengemi bozdu regl oldum ama damla damla geliyo

Erken mi geldi zamanından bende kullanıyorum ama doktor çok az regl olursun demişti öyle mi oldu acaba canım
Evet erken geldi hapi birakinca 3 4 gune olursun dedi 3. Gun oldum ama normal adetine 7 gun vardi. Az geliyo haptan sanirim

Evet erken geldi hapi birakinca 3 4 gune olursun dedi 3. Gun oldum ama normal adetine 7 gun vardi. Az geliyo haptan sanirim
Haptandır çünkü bende ilk defa Doğum kontrol hapı kullanıcam demiştim şaşırmayın adetiniz çok az gelir dedi

Sende göndercekmsn genetiğe embriyoları?? Diğer tüp denemelerinde mi Şaban beyle yapıldı cnm
yok cnm ben smyranaya hic gitmedim bi arkadasim tavsiye etmemisti. tinaztepede denedim ben 2 kere doktor ve ekibi iyi insanlar ama olmadi. bi aksilik cikmazsa embriyolari genetige göndermeyi düşünüyoruz. bu sefer istanbulda denicez

Merkezle görüştün mü Canım regly olunca transfer için ilaçlara başlatıyorlar çünkü biliyorsun dimi

Hayirlisi olsun kizlar nisanin ilk haftasi transferim olacak. Bana dua edin

Hadi bakalım :))) 22. Günü dimi reglinin transfer nasıl geçti görüşme herşey yolun dimi

20. Gunu olcak kalinlasma olursa canim. Iyi simdilik basladim ilaca bakalim sonra kontrol var tekrar 2 hafta sonra. Kalinlasma iyiyse transfer olcak 20. Gun

kalınlaşır Canım merak etme okadar ilaç veriyorlar :) gönlünü ferah tut heyecan başladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…