Ekstra bi tedavi uygulanacak mi canim gebelik asisi falanistanbulda akrabamiz var cnm zaten o tavsiye etti. adet olunca oraya gidicem yum toplamaya kadar 15 gün filan orda kalcam. sonra bi kere histeroskopi icin bi kere de transfer icin giderim heralde. gözüm korkmuyor değil ama bi cesaret giristim bu işe. izmirden istanbula gidip deneyen cok varmis hatta otelde kaliyormus çoğu
Canim bazi doktorlar uyguluyo tutunmayi kolaylastiriyo diye bazilari yalan diyo bilmiyorum valla ne derece dogru :)Aaaa gebelik aşı sı mı onu ben bilmiyorum :))) nedir ki o
Aa cok sevindim ne guzel boyle birbirimize destek oluruz. Ben de cok seviyorum. Olumsuz olunca insan bi degisiklik istiyo dimi cok duydum bunu yaa. Ama ben olmazsa yine devam edicemİlk deneme smyrnada oldu cnm diğerleri farklı merkezler ama doktrmu çok sevyrm güven veriyor o yüzden tekrar orda karar kıldık.. evett önce siz pozitif alacaksnz bana umut olacaksnz inşallahh
Aslında en iyisi devam etmek güveniyorsan hiç değiştrmiceksn doktorunu çünkü bu kez olmazsa seni tanımış oluyor birdahaki denemede neler yapması gerektiğini biliyor. Ki Şaban bey gerçekten herşeyi elimine etmesini biliyor.. benm imkanım olsaydı hiç değiştrmezdim doktorumu kim bilir belki şimdiye kadar.. nyse nasip kısmet bu işler inşallahh bu kez hepimizin yüzü gülerAa cok sevindim ne guzel boyle birbirimize destek oluruz. Ben de cok seviyorum. Olumsuz olunca insan bi degisiklik istiyo dimi cok duydum bunu yaa. Ama ben olmazsa yine devam edicem
Aslında en iyisi devam etmek güveniyorsan hiç değiştrmiceksn doktorunu çünkü bu kez olmazsa seni tanımış oluyor birdahaki denemede neler yapması gerektiğini biliyor. Ki Şaban bey gerçekten herşeyi elimine etmesini biliyor.. benm imkanım olsaydı hiç değiştrmezdim doktorumu kim bilir belki şimdiye kadar.. nyse nasip kısmet bu işler inşallahh bu kez hepimizin yüzü güler
Evet dogru soyluyosun. Ya sana bisey sorcam her denemede yumurta kaliteleri ve sayilari farkli miydi nasildiAslında en iyisi devam etmek güveniyorsan hiç değiştrmiceksn doktorunu çünkü bu kez olmazsa seni tanımış oluyor birdahaki denemede neler yapması gerektiğini biliyor. Ki Şaban bey gerçekten herşeyi elimine etmesini biliyor.. benm imkanım olsaydı hiç değiştrmezdim doktorumu kim bilir belki şimdiye kadar.. nyse nasip kısmet bu işler inşallahh bu kez hepimizin yüzü güler
Evet canim Allah ol derse olur. Bosuna stres yapiyoruz aslinda hersey olacagina variyor ama insan mantikli dusunemiyoBestttt gönlünü ferah tut şans birazda bazen orta kalite 3gün embrosuda tutuo ve devam ediyo NursELmira bende ilk te iki tane koyulmasını çok istedim ama yaşa taklıyo şaban bey de koymuyor sanki iki tane olursa şans daha yüksek gibi geliyor banada
Canım en iyi örnek benm işte baksana hepsi çok iyiydi ama olmadı.. orta kaliteli diye takılma sakın bak genetiği iyiymiş.. bende göndermek istryrm ama Şaban bey pek sıcak bakmadı. Senin kayıpların mı vardı?Benim orta kalite ama genetigi temiz bilmiyorum nolur
Evet canim 4 tane malesefCanım en iyi örnek benm işte baksana hepsi çok iyiydi ama olmadı.. orta kaliteli diye takılma sakın bak genetiği iyiymiş.. bende göndermek istryrm ama Şaban bey pek sıcak bakmadı. Senin kayıpların mı vardı?
Tüp bebekmydi onlrda ve genetik yapılmşmydı canm.. aynı durumdayız hemen hemenEvet canim 4 tane malesef
doktora sordum cnm kimyasal gebelik oldugu icin senin zaten tutunma oluyormus o yuzden gebelik asisina gerek yok dediEkstra bi tedavi uygulanacak mi canim gebelik asisi falan
Dogaldi canim onlarTüp bebekmydi onlrda ve genetik yapılmşmydı canm.. aynı durumdayız hemen hemen
Anladimm. Hakkimizda hayirlisi insallah guzel haberleri veririzdoktora sordum cnm kimyasal gebelik oldugu icin senin zaten tutunma oluyormus o yuzden gebelik asisina gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?