Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa. Belki kalp atisi duyarsam rahatlarim diye dusunuyorum gerci. Daha hic duyamadimCan'ım malesef düşük yapan bizlerin kucağımıza alana kadar çekeceği korku bu galiba bende senden farklı değilim allah yardımcınız oldun
Ayy hadi hayirlisi yumurta sayin nasil canim? Ben ilac kullaniyorum rahim kalinligi icin nisan basi transfer var bakalimKızlarr nasıl gidiyor tedavilerr.. benm cuma opu olablir yarın kontrol var.. siz hangi aşamadasınız??
Bu surec mi yipratti canimBenimde 1aydan fazla var transfere ama sinir sistemim hiç normal değil :) pazartesi psikoloğa gittim artık bakalım saçmalıyomuyum bilmiyorum ama
Senin dondurulmş transfer olacaktı benm de öyle olacak sanırım.. bugün kontrol vardı iki gün daha ilaç kullanıcam.. bakalım hayrlısı hepimiz için..Ayy hadi hayirlisi yumurta sayin nasil canim? Ben ilac kullaniyorum rahim kalinligi icin nisan basi transfer var bakalim
Senin dondurulmş transfer olacaktı benm de öyle olacak sanırım.. bugün kontrol vardı iki gün daha ilaç kullanıcam.. bakalım hayrlısı hepimiz için..Ayy hadi hayirlisi yumurta sayin nasil canim? Ben ilac kullaniyorum rahim kalinligi icin nisan basi transfer var bakalim
Evet cnm çok haklısın bu süreç çok yıpratıyor insanı.. benmde transfere çok var dondrulacak embriyolar ..Benimde 1aydan fazla var transfere ama sinir sistemim hiç normal değil :) pazartesi psikoloğa gittim artık bakalım saçmalıyomuyum bilmiyorum ama
Benm henüz yumurta toplanmadı pazrtesi toplanacak galiba.. 5. Güne giderse dondrulacak gelecek adet ile de transfer hazrlığı başlıcak canm. Adetten sonra ne zaman transfer olur bilmiyorumEvet canim dondurulmus olacak senin tahmini ne zaman
Off cok zor surecler yaa hayirlisi olsun insallah hakkimizdaaaBenm henüz yumurta toplanmadı pazrtesi toplanacak galiba.. 5. Güne giderse dondrulacak gelecek adet ile de transfer hazrlığı başlıcak canm. Adetten sonra ne zaman transfer olur bilmiyorum
Yani toplandıkdan sonra ki adetle değil ondan sonraki adetle başlıyor öyle mi?? Evet ben genetik yaptrmak istyrm 2 kimyasal birde 7. Haftada düşüğüm var.. eşimde de bende de genetik bir problem yok ama gebelk devam etmiyorNursELmira şaban bey genelde toplandıktan sonra ikinci adette transfer için ilaca başlıyor bakalım Şen'de ne yapıcak embriyoları chg yaptıracakmısınız
Ayni durum bizde de canim. Cok zor bi durum 4 dusugum var bnim deYani toplandıkdan sonra ki adetle değil ondan sonraki adetle başlıyor öyle mi?? Evet ben genetik yaptrmak istyrm 2 kimyasal birde 7. Haftada düşüğüm var.. eşimde de bende de genetik bir problem yok ama gebelk devam etmiyor![]()
Ay evet ya ocakta toplandi yumurtalarim hala transfer bekliyorumEvet canım toplandıktan sonraki adet değil bir sonraki adet bende pko var ondan diye düşünmüştüm amaBestttt te de aynısını uygulamış bekle bekle napcaz bakalım :):):)