• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir smyrna art ta Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Evet canım toplandıktan sonraki adet değil bir sonraki adet bende pko var ondan diye düşünmüştüm ama Bestttt Bestttt te de aynısını uygulamış bekle bekle napcaz bakalım :):):)
Yaa umarım o kadar bekletmez yani inşallahh herşey yolunda gider.. benim ilk denemem 2015 mayısta olmuştu ozaman taze transfer etmişti.. aslında bu kezde öyle olsun istyrm ama hayrlısı.. çünkü ben antalyadan geliyrm bi seferde toplama transfer benm için daha kolay olacak..

Yaa umarım o kadar bekletmez yani inşallahh herşey yolunda gider.. benim ilk denemem 2015 mayısta olmuştu ozaman taze transfer etmişti.. aslında bu kezde öyle olsun istyrm ama hayrlısı.. çünkü ben antalyadan geliyrm bi seferde toplama transfer benm için daha kolay olacak..
Canim antalyada niye yaptirmadin izmiri tercih etme sebebin ne

Canim antalyada niye yaptirmadin izmiri tercih etme sebebin ne
İki deneme yaptrdm antalya da birini üniversite hastnesnde diğerini üniverstede prof da özel olarak ama beni en çok anlayan Şaban bey oldu ilgisi ve bilgisi tekrar ona yönelmeme sebeb oldu. Umarım önce Allahın izni sonra onun vesilesi ile annelik duygusunu yaşayacağım buna inanıyorum

İki deneme yaptrdm antalya da birini üniversite hastnesnde diğerini üniverstede prof da özel olarak ama beni en çok anlayan Şaban bey oldu ilgisi ve bilgisi tekrar ona yönelmeme sebeb oldu. Umarım önce Allahın izni sonra onun vesilesi ile annelik duygusunu yaşayacağım buna inanıyorum
Anladim canim saban beyi nerden bulmustun Antalyadan mi biliyosun

Can'ım gelip gitmek gerçekten mesele bende Muğla'dan gelip gidiyorum çalışmaya da devam tabi bu arada iki günde bir gittim geldim yumurta toplanana kadar sonra 1 kere gittim oyuzden yumurta toplandıktan sonra dönersin dondurulmuş koyucam dediyse bu arada yumurtalar nasıl çok mu

Can'ım gelip gitmek gerçekten mesele bende Muğla'dan gelip gidiyorum çalışmaya da devam tabi bu arada iki günde bir gittim geldim yumurta toplanana kadar sonra 1 kere gittim oyuzden yumurta toplandıktan sonra dönersin dondurulmuş koyucam dediyse bu arada yumurtalar nasıl çok mu
Evet cnm artık hayrlısı herşeyi göze aldık başlarken.. benm yumrta rezervlerimde sıkıntı var o yüzden çok yumrtam olmuyor malesef..

Arkadşlar meraba sizlere bişey sormak istyrm. Sizin tedavi için raporunuz var mı? Yoksa tedavinin tamamını karşılıyorsunuz.. merak ettiğim devlet tüp bebeğinin ne kadarını karşılıyor.. yani raporlu ve raporsuz merkeze ne kadar ödediniz..yardmcı olursanz sevnrm

Canım benim raporum yok 7000tl tüpbebek için +ilaçlar 2000 civarı 1000 lira histereskobi bakalım dondurma için nekadar alcaklar onu daha konuşmadık bakalım

Evet canım smyra ortalama çoğu yer aynıymış ama rapor burda geçmiyor diye duymuştum

Rapor çıkartabildinmi canım sen zor diyorlar ama ben denemedim aslında bende merak ediyorum

Rapor çıkartabildinmi canım sen zor diyorlar ama ben denemedim aslında bende merak ediyorum
Evet cnm benm raporum var.. daha önce üniversitede tedavi olduğum için ikinci hemen çıktı.. ama malesef ki kullanamacğm raporu çünkü işlemlerm iZmirde değil antalya da olacak

Arkadaslar 2 negatif tup bebek denemem oldu suan smyrna yi arastiriyorum on gorusme yapmayada gidicem ama oncesinde burda bu nerkeze giden arkadaslardan bilgi almak istedim sizler memnun kaldinizmi sorununuz neydi ve pozitif sonucu gorebildinizmi?? Bilgi verirseniz cok mutlu olurumm:KK200:
öncelikle merhabalar sanırım izmirdesin bende smryna ile gorustum ama size tavsıyem lütfen irembe yı arastırın özellikle ümit hanım ı tercih edın sevgılerımler...

K KartnMM tevsiyen için teşekkürler ancak biz başladık smyrana hatta yarıladık bile oyuzden artık şans isteyen herkesle olsun bizimle de tabi

Funda hanimi cok begeniyolar niye memnun kalmadin ki merak ettim

Back
X