desibelim abem tatil bittimi nasıl geçti ,ayyy buda sorumu demi bodrum borum..çakmışızda imzayı ...geldiğine sevindim sensiz tadı yok buraların..
canim misafirim vardi kalmam opuyorumnanaktanortiiiiimmmmm özlettin kendini....senağlamabir daha bu kadar uzun kalma dışarıda...opuyorumnanaktan:gitme:
kusum canim bidenem nediyon öpüyom ablamopuyorumnanaktanselam pişşşştttt ben geldim neler öğrüyonuz bakemmm...
biitoos ablam hoşgeldin :)
kuşumm hoşgeldn ama ben çıkıorm .. öptm heresi iigecelr yarın erken izmirdeyim kızlar .. ama buluşma yokk :1no2:
tadı yok bensiz geçen geçen ne baharın ne yazın....dermişim...napen kuşum kanadım...bebiş nasıl gidiyor? bebe tebriğine geliriz artıkın sana...:CüvCüvpuyorumnanaktan
hoşbuldum sibel ablamopuyorumnanaktan
kuşum bitoşum sizde hoşgeldinizopuyorumnanaktan
herkez iyimi kızlar neler yapıyorsunuzfisfisfis
ben bugün çok yoruldum işlerim bitmedi daha aslında ama kendime mola verdim-tatlicadiarzu-
bitseydi bugün yazlıga gidiyordum ama yarın gidicem kısmetse..
bir rüzgar varki burda sormayın kızlar hafta sonu yoktum evde bir camım açık kalmıştı panjura rağmen ev toz dolmuş bugün bütün gün temzlk yaptımkafamçokkarıştı
bu hafta da evde yokum..ramazana kısmetse yazlıkta gircem..
pc mi götürcem bağlantıda sorun olmazsa görüşürüz kızlar..:kedi:
sibel abla senn tatil nasıldı?
canim nasilsin bidenem iysindir insallah iyi geceler öptümopuyorumnanaktankuşumm hoşgeldn ama ben çıkıorm .. öptm heresi iigecelr yarın erken izmirdeyim kızlar .. ama buluşma yokk :1no2:
hoşbuldum sibel ablamopuyorumnanaktan
kuşum bitoşum sizde hoşgeldinizopuyorumnanaktan
herkez iyimi kızlar neler yapıyorsunuzfisfisfis
ben bugün çok yoruldum işlerim bitmedi daha aslında ama kendime mola verdim-tatlicadiarzu-
bitseydi bugün yazlıga gidiyordum ama yarın gidicem kısmetse..
bir rüzgar varki burda sormayın kızlar hafta sonu yoktum evde bir camım açık kalmıştı panjura rağmen ev toz dolmuş bugün bütün gün temzlk yaptımkafamçokkarıştı
bu hafta da evde yokum..ramazana kısmetse yazlıkta gircem..
pc mi götürcem bağlantıda sorun olmazsa görüşürüz kızlar..:kedi:
sibel abla senn tatil nasıldı?
ayyy cnm ya birazcık iyi olsaydım buluşurduk valla ama ben berbatım yaa hergün daha kötü oluyom azalır dediler azdı gitti valla...çok öptüm seni.
ablam inşallah beklerim cnm benim çok sevinirim..süper bi doğum süprizi olur bana..bitermi ablam yaa okadar ay böylede giderse mahfoldum demektir...sürekli kötüyüm..
ahh kıyamam sana...yerimsenibensanırım kıpırdayınca geçiyodu...az daha sabır şekercim...kaydirigubbakcemile5
Sağol suyum sen nasılsın? kaydirigubbakcemile5sibel ablamda geldi delikafadulden
nasılsın sibel ablaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?