İzmir Sohbetleri

desibelim abem tatil bittimi nasıl geçti ,ayyy buda sorumu demi bodrum borum..çakmışızda imzayı ...geldiğine sevindim sensiz tadı yok buraların..

kuşumm hoşgeldn ama ben çıkıorm .. öptm heresi iigecelr yarın erken izmirdeyim kızlar .. ama buluşma yokk :1no2:

desibelim abem tatil bittimi nasıl geçti ,ayyy buda sorumu demi bodrum borum..çakmışızda imzayı ...geldiğine sevindim sensiz tadı yok buraların..

tadı yok bensiz geçen geçen ne baharın ne yazın....dermişim...napen kuşum kanadım...bebiş nasıl gidiyor? bebe tebriğine geliriz artıkın sana...:CüvCüvpuyorumnanaktan

hoşbuldum sibel ablamopuyorumnanaktan
kuşum bitoşum sizde hoşgeldinizopuyorumnanaktan
herkez iyimi kızlar neler yapıyorsunuzfisfisfis
ben bugün çok yoruldum işlerim bitmedi daha aslında ama kendime mola verdim-tatlicadiarzu-
bitseydi bugün yazlıga gidiyordum ama yarın gidicem kısmetse..
bir rüzgar varki burda sormayın kızlar hafta sonu yoktum evde bir camım açık kalmıştı panjura rağmen ev toz dolmuş bugün bütün gün temzlk yaptımkafamçokkarıştı
bu hafta da evde yokum..ramazana kısmetse yazlıkta gircem..
pc mi götürcem bağlantıda sorun olmazsa görüşürüz kızlar..:kedi:
sibel abla senn tatil nasıldı?

kızlar hadi ama gelinkaydirigubbakcemile
az sohbet edip kaçcam zaten :gitme:
daha kek yapcam..eşyalarımı hazrladım ama valize yerleştirmemiştim onları halletcemkafamçokkarıştı
daha azönce yemek yedik.şimdi sızıp kalırsam burda şaşırmayınkaydirigubbakcemile3
makineyi boşaltcam daha bulaşıklar duruyor...offffffffffffff..iş ne çokmuş dahamafoldumben

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......................
geliiiiiiiiiiiiiiiiiiin artııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkk..

ohhhh beeee ....delikafadulden
nihayet bitoşum geldi:lepi:
nasılsın ablamopuyorumnanaktan

kuşumm hoşgeldn ama ben çıkıorm .. öptm heresi iigecelr yarın erken izmirdeyim kızlar .. ama buluşma yokk :1no2:

ayyy cnm ya birazcık iyi olsaydım buluşurduk valla ama ben berbatım yaa hergün daha kötü oluyom azalır dediler azdı gitti valla...çok öptüm seni.

tadı yok bensiz geçen geçen ne baharın ne yazın....dermişim...napen kuşum kanadım...bebiş nasıl gidiyor? bebe tebriğine geliriz artıkın sana...:CüvCüvpuyorumnanaktan

ablam inşallah beklerim cnm benim çok sevinirim..süper bi doğum süprizi olur bana..bitermi ablam yaa okadar ay böylede giderse mahfoldum demektir...sürekli kötüyüm..

evet cnm hafta sonu foçaya gittik pazar gecesi şimşekler çaktı valla baya bi sertti hava..bu hafta araba yoktu konsere gidelim dedik ama alağaya zaten olsaydıda ben gelebilcek gibi değildim oraya bile gittiğime pişman oldum burnumdan geldi ..resmen kızımda hasta oldu ...

suyum maşallahın var yine...benim gelinler senin yarın kadar olsa yeter dermişim...Bodruma gittim bu yaz canım...kuzenlerimin yazlığına...1 hafta kaldım ama ayağımı denize sokmadım...çokça sohbet ettik biz de...opuyorumnanaktan

canim nasilsin bidenem iysindir insallah iyi geceler öptümopuyorumnanaktan

canim nasilsin hayirlisi iyi gezmeler canim iyi tatiller öptüm cokopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…