canim iskambil bakiyorum birtanem ne kadar bakabiliyorsam takdir baktiranlarin
anladım ablacımm:)canim iskambil bakiyorum birtanem ne kadar bakabiliyorsam takdir baktiranlarin
hoşgeldinz :)kızlar slm ben geldim
yarın evdeysen o zaman daha burdasın madem...hep beraber çıkarız canlarım...:1rolleyes:
kızlar slm ben geldim
iyim canım sizler nasılsınız.
dreecim acayip tutuyo yaa...:lepirtim tarot mu oluyo şimdi bu?:uhm:
dreecim acayip tutuyo yaa...:lepirtim tarot mu oluyo şimdi bu?:uhm:
tmmdır dreecim...beraber çıkarız...alkisalkisalkisanladım ablacımm:)
hoşgeldinz :)
bn sahur öncesine kadar sizlerin yanında olabilirmmm:)
canimsin birtanem sende öylesin kalbim isindi sana cok opuyorumnanaktaninanırım ablacım.bitoş ablamın yüreği temiz mutlaka tutuyodur :))
yok caney iskambil bu tarot ayri bakiyorum da onu daha tam bakmiyorum
canimsin birtanem sende öylesin kalbim isindi sana cok opuyorumnanaktan
iyi yapmışsın azracım...yeni üye olmuşsun sanırım di mi?buyrunnnnnnnnnsiteyi nasıl buldun?evet canım mersin deyim uyku tutmadı benide.
bakiyomda ortim her zaman degil arada sirada nadirenhıı tmm...ben tarot sanıyodum...ama sen kahve falına da ii bakıyon hee...alkisalkisalkis
canim bendede öyle sende öylesin opuyorumnanaktan
bnmde sana çok ısındı ablacım.acayip içten ve candansınız.hiç yabancılık hissetmiyorum aranızda. sanki 40 yıldır birbirmizi tanıyomuşuz gibiyim adeta :)
dree cnm sen de öyle olmasan biz ne kadar olsak olmazdı...her şey karşılıklı di mi ablacım...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbnmde sana çok ısındı ablacım.acayip içten ve candansınız.hiç yabancılık hissetmiyorum aranızda. sanki 40 yıldır birbirmizi tanıyomuşuz gibiyim adeta :)
evt ortim öle walla...bi de gerçekten görsen var ya ortimi ...süper ötesi yaa...:1hug:şen şakrak...maşallah ortime hayat dolu...ortim biliyor isinmayinca isinmiyorum degilmi ortim aliyorum birden nasil oluyor bilmiyorumda oluyor hissediyorum
ortim biliyor isinmayinca isinmiyorum degilmi ortim aliyorum birden nasil oluyor bilmiyorumda oluyor hissediyorum
canim bendede öyle sende öylesin opuyorumnanaktan
ben tüp bebek özelde üyeydim gezinirken bu topiği gördüm tesadüf oldu yani
ben tüp bebek özelde üyeydim gezinirken bu topiği gördüm tesadüf oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?