walla ortim inşallah yaa...:Saruboceq:evlilik gibi bişey yok didindi di mi?kafamçokkarıştıay ortim ben hic bir sey istemiyom canim benim yeterki senin evladinin yüzü gülsün sizin yüzünüz gülsün keder yasamayin insallah elimden geldigince sIkiNtIniza yardimci olacam ortim ama o kiz yok görünüyordu bilmiyorum tam bakacam yine onlara ortim ne olacak deyin
Evt canım yanındayım hep...ortim de öyle...bize her zaman güvenebilirsin...kendi evladımdan ayırmam seni...Şenizsaol ablam.Allah razı olsun.yanımda olduğunu bilmek çok güzel.bnde elimden geldiğince herzmn yanındayım ablacımmm Şeniz
dremmmmm gercek kardes gercek dost sagol varol canim benimopuyorumnanaktan
bende burdayim unutma ha canimcim
walla ortim inşallah yaa...:Saruboceq:evlilik gibi bişey yok didindi di mi?kafamçokkarıştı
Evt canım yanındayım hep...ortim de öyle...bize her zaman güvenebilirsin...kendi evladımdan ayırmam seni...Şeniz
Evt canım yanındayım hep...ortim de öyle...bize her zaman güvenebilirsin...kendi evladımdan ayırmam seni...Şeniz
öle görmüştün di mi ortim? eşim onu diyo işte...benden br bilezik diye...:)))
yaa ortim yatma yaa...yarın işe gitçen mi sen?
opuyorumnanaktanyerimseniben canım dreem...saolun ablamm :asigim: Şeniz
orticim senin kalbin çok temiz de ondan...ben de pazartesi bir rüya gördümdü...kardeşimin oğlu ölmüş te 18 gün olmuş...ben nasıl ağlıyorum yeni dumuşuz biz de...hüngür hüngür katıla katıla ağlıyorum...size yalan gelir ama aın 25 inde başlayacak göreve...ayın 7 si gördüm.18 gün tplam 25...böyle işte...:1shok:ortim valla bana birseyler hep malum oluyor didimdi sana rahat ol deye inan icim o kadar rahattikine sorma bu gece rüyamda bir bebek birde ölmüs bir tanidik gördüm dedimki cok güzel bir haber alacamsenden aldim insallah her sey ha:Saruboceq::Saruboceq:yirli olur bundan sonrada :Saruboceq:
ablacım sen kahve falı mı bakıosunn haddim olmadan sordum ama:)
yarın evdeysen o zaman daha burdasın madem...hep beraber çıkarız canlarım...is yok yarin evdeyim ortim gitmiyom daha burdayim
azra selam cnm...hoşgeldin...nasılsın?opuyorumnanaktankızlar slm ben geldim
opuyorumnanaktanyerimseniben canım dreem...
orticim senin kalbin çok temiz de ondan...ben de pazartesi bir rüya gördümdü...kardeşimin oğlu ölmüş te 18 gün olmuş...ben nasıl ağlıyorum yeni dumuşuz biz de...hüngür hüngür katıla katıla ağlıyorum...size yalan gelir ama aın 25 inde başlayacak göreve...ayın 7 si gördüm.18 gün tplam 25...böyle işte...:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?