İzmir Sohbetleri

walla ortim inşallah yaa...:Saruboceq:evlilik gibi bişey yok didindi di mi?kafamçokkarıştı
saol ablam.Allah razı olsun.yanımda olduğunu bilmek çok güzel.bnde elimden geldiğince herzmn yanındayım ablacımmm Şeniz
Evt canım yanındayım hep...ortim de öyle...bize her zaman güvenebilirsin...kendi evladımdan ayırmam seni...Şeniz

ortim valla bana birseyler hep malum oluyor didimdi sana rahat ol deye inan icim o kadar rahattikine sorma bu gece rüyamda bir bebek birde ölmüs bir tanidik gördüm dedimki cok güzel bir haber alacamsenden aldim insallah her sey ha:Saruboceq::Saruboceq:yirli olur bundan sonrada :Saruboceq:

saolun ablamm :asigim: Şeniz
opuyorumnanaktanyerimseniben canım dreem...
orticim senin kalbin çok temiz de ondan...ben de pazartesi bir rüya gördümdü...kardeşimin oğlu ölmüş te 18 gün olmuş...ben nasıl ağlıyorum yeni dumuşuz biz de...hüngür hüngür katıla katıla ağlıyorum...size yalan gelir ama aın 25 inde başlayacak göreve...ayın 7 si gördüm.18 gün tplam 25...böyle işte...:1shok:

aglamak sevinmek demek ortim sevindin iste seninde kalbin temiz caney opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…