İzmir Sohbetleri

pınar suyum hoşgeldin tatlım...nasılsın? bayram nasıl geçiyor....vereliniortakopuyorumnanaktan
hoşbuldum sibel ablamopuyorumnanaktaniyim ben sizleri sormalıopuyorumnanaktan
bayram güzel geçiyor çok şükür anne olmanın eş olmanın tadını çıkarıyorum:asigim:
allah kimsenin huzurunu bozmasın:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olsun canım mühim değil..
kusum hiç sorma valla aslında aynen öle olurdu ama biz bugün bütün gün evdeydik..eşim üşütmüş hafiften karın ağrısı vardı uzun süre yattı dinlendi..

çocuklarda dün gece çok geç yattılar geç döndük çarşıdan babasının belberi..oğlunun berberi derken yıka yatır saat 2' di..sabahta geç kalktılar..
kayınvalideme bile geç indik..
tabi bir sürü gelen giden misafir hiç bitmedi...babannede var apartmanda ona gelen annemlere çıkıyor hiç boş kalmıyorlar..
ama güzel bir gündü yinede..biz akşam 8 den sonra çıktık 4kapı yaptık döndük..sabah çıksaydık önce kayınvalidemde hep birlikte kahvaltı yapıp kayınvalidemlerin köyüne gidiyoruz kabir ziyaretlerinden başlayıp sonra köyedeki yakın akrabalara gidiyoruz ve tam 3 köy dolaşıyoruz,ama birbirine çok yakınlar allahtan..ve eltimlerde bizde her bayram muhakkak gideriz..sonra burdakilere gidiyoruz
sonrada erken olursa annemlere gidiyoruz,herkez annesine gidiyor yani.
ben seviyorum bayramları..çocuklu dolaşmak zor oluyor ama olsun senede 2 kez çok değil..:1rolleyes:
a a a abende varım
betay deruş hoşgeldinizopuyorumnanaktan
sizede iyi bayramlar kızlaropuyorumnanaktan

ayy sorma suyuym yaa bende çok severim bayramları ama maalesef buralarda pek eski bayramlar olmuyo bizimde akraba gezmeleri felan ama bu bayram erken bitti bnm amcamlarda eşimin amcalarıda yoktu burda ...en çok çocuklara üzülüyorum kızım için gayet sıradan b igündü..mesela bizde yarın istiyoruz şu sasalıdaki hayvanat bahçesine felan gidelim eşimin arkadaşlarını dolaşalım ..eşleriyle pek uyumlu değiliz ama evde durmaktan iyidir..

bitoşummm ben burdayım ...canişkom valllaaa bahhh.....betay cım ooo fısttık bitoşumun kısçesi....zemuszemus
canimsinnnnnnnnopuyorumnanaktan
Selam güzel İzmir'imin güzel bayanları, bayramınız kutlu olsun.Aranıza biraz geç geldim.Umarım mutlu bir bayram geçiriyorsunuzdur...
hayirli bayramlar canim her zaman bekleriz sefalar getirdinopuyorumnanaktan
aaaa bitoş rep in 41 olmuş yine ..:umursamaz:
şikayet etcem seni hemen nasıl olur diyelmaz:görürsün sensositososito :roflol:
he he he zemuszemus
tahmin etmiştim maşallah çok güzelmiş ben kıza mama yedircem ama gelmeyi çok istiyorum aklım burda şimdiden ii geceler herkeze tekrar ii bayramlar opuyorumnanaktan

sagol canim o senin güzelligin bahti güzel olsun
afiyetler olsun yavrucuguna yine bekliyoruz iyi geceler opuyorumnanaktan

damlasu hoşgeldin cnm....ii bayramlar olsun....hihoyyyt

suyum maşallahın var cnm ya...ben o kadar dolaşamam çabuk yorulurum....gençken gez walla....hiç arkana bile bakma....vereliniortak

Hımbıl bir herif barda oturmus sıkkın bir yuzle bira icip duruyor.

Yanindaki sormus:

- Dostum senin sıkkın bir halin var..

- Evet, demis adam, karım canımı sikiyor.

Hangi yarisa girsek beni yeniyor. Jogging, bovling, tenis, bezik. Aklina ne gelirse...

- Sana bir fikir vereyim, demis oteki, karini cis yarisina davet et bu defa mutlaka sen kazanirsin.

Himbil adam sevincle evin yolunu tutmus. Karisina

-"Var misin bu yarisa?" diye sormus.

-"Varim" demis kadin. ıcebildikleri kadar bira icmisler ve gecenin karanliginda yarismak icin bahceye cikmislar. Once hanimefendi cisini yapmis. Soyle bir metre kadar bir uzakliga ulasmis. Sira adama gelmis. Tam baslayacak:

- Yooo, demis kadin...

- Niye ne oldu?

- Elleri kullanmak yok...

Temel'le tayfasi Dursun kucuk bir kayikla baliga cikarlar.Denizde epeyce yol aldiktan sonra buyuk bir firtina kopar.Temel yonunu kaybeder ve Dursuna bagirir;
-cabuk pusulayi getur!!!
Dursun cevap verir;
-pusulayi bulamayirum ne getireyum
Temel sakince cevap verir;
Kelime-i Sehadet getir..

suyum kusum otim nirdesiniz ben yatacam birazdan aaaaaaaaaaa
kızlar kusura bakmayın çocuklar uyanıktı yatrdım arada onlarla ilgileniyorum..arada msjlarıma baktım hepinize birden cevap veremedim:gitme: birazdan çıkıcam müsadenizle..sabah erken kalkarım..daha çok gidilecek yer var tatilde kısa zaten..
kendimize fazla vakit bile ayıramıcaz galiba:gitme:

tabiki ilgilenecen bitanem kolayliklar versin rabbim
allah kolayliklar versin insallah tatli güzel gezmeler bunlar
öptüm cok iyi geceler suyummmmmm canimopuyorumnanaktan:a015:

canlar bende kaciyom hepiciginiz mutlu olun mutlu kalin insallah duaciyim
cok oturmak konusmak isterdim fakat yarin calisacagim aklimda burda kalacak valla
neyse yarin görüsmek üzere öpüyorum hepiciginizi kokulu kokuluopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…