canim benim kizim o rabbim cümlesinin evlatlarini bagislasin :Saruboceq:
Selam güzel İzmir'imin güzel bayanları, bayramınız kutlu olsun.Aranıza biraz geç geldim.Umarım mutlu bir bayram geçiriyorsunuzdur...
hoşbuldum sibel ablamopuyorumnanaktaniyim ben sizleri sormalıopuyorumnanaktanpınar suyum hoşgeldin tatlım...nasılsın? bayram nasıl geçiyor....vereliniortakopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3olsun canım mühim değil..inşallah ablam sağlıklı olsunda...biz ikisinide çok istiyoruz bakalım.gamyoncuiremsu..ayyy bilmem mi söylemesi ayıp kocam koç' turda :jeyyar::jeyyar:
erkekim benimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hey Allah'ım yaaa ....kaydirigubbakcemile3sağır duymaz uydururmu oldu kız şinciklaelaelaelaelae
aman hasta olmada bacımanam sen normalde bitiremiyon gezmelerişakkıdısenin bayramını heç düşünemiyom ben yaa:roflol::roflol:
ay iyi olda gez anam gez
betay deruş hoşgeldinizopuyorumnanaktana a a abende varım
canimsinnnnnnnnopuyorumnanaktanbitoşummm ben burdayım ...canişkom valllaaa bahhh.....betay cım ooo fısttık bitoşumun kısçesi....zemuszemus
hayirli bayramlar canim her zaman bekleriz sefalar getirdinopuyorumnanaktanSelam güzel İzmir'imin güzel bayanları, bayramınız kutlu olsun.Aranıza biraz geç geldim.Umarım mutlu bir bayram geçiriyorsunuzdur...
he he he zemuszemusaaaa bitoş rep in 41 olmuş yine ..:umursamaz:
şikayet etcem seni hemen nasıl olur diyelmaz:görürsün sensositososito :roflol:
tahmin etmiştim maşallah çok güzelmiş ben kıza mama yedircem ama gelmeyi çok istiyorum aklım burda şimdiden ii geceler herkeze tekrar ii bayramlar opuyorumnanaktan
kızlar kusura bakmayın çocuklar uyanıktı yatrdım arada onlarla ilgileniyorum..arada msjlarıma baktım hepinize birden cevap veremedim:gitme: birazdan çıkıcam müsadenizle..sabah erken kalkarım..daha çok gidilecek yer var tatilde kısa zaten..suyum kusum otim nirdesiniz ben yatacam birazdan aaaaaaaaaaa
kızlar kusura bakmayın çocuklar uyanıktı yatrdım arada onlarla ilgileniyorum..arada msjlarıma baktım hepinize birden cevap veremedim:gitme: birazdan çıkıcam müsadenizle..sabah erken kalkarım..daha çok gidilecek yer var tatilde kısa zaten..
kendimize fazla vakit bile ayıramıcaz galiba:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?