:roflol::roflol::roflol: kız grip değilim aman allah korusun..
çok yogundum işlerim çoktu kk ya girmemle çıkmam bir oldu hep..bir sürü msj birikmiş,kimseye bayram msjı yazamadım daha henüz demek istemiştimkaydirigubbakcemile3
anca fırsat geldi ayaklarım ağrıyor berbat yoruldum..ama tatlı yorgunluklar olsun..:asigim:
sen nasılsın anlat bakalım??
kuşum içimden bir ses erkek diyor bebikimize...:CüvCüv:koç burcu olacak desene.....severim koç burcu erkeklerini....büyük oğlum öledir....tam erkek gibi erkektir....:teytey:
:roflol::roflol::roflol: kız grip değilim aman allah korusun..
çok yogundum işlerim çoktu kk ya girmemle çıkmam bir oldu hep..bir sürü msj birikmiş,kimseye bayram msjı yazamadım daha henüz demek istemiştimkaydirigubbakcemile3
anca fırsat geldi ayaklarım ağrıyor berbat yoruldum..ama tatlı yorgunluklar olsun..:asigim:
sen nasılsın anlat bakalım??
iyi gecler hanımlar iyi bayramlar
ii bayramlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
a a a abende varım
sohbeti hep takip ediyorum ama kız küçük mızmızlanınca gidiyorum merhaba herkezin bayramı kutlu olsun mutlu huzurlu sevdiklerimizle nice bayramlara inşaallah
betaycım önce kızını şöyle bi koklarmısın bnm için oyyy kuzucuk...
seninde bayramın kutlu olsun cnm ...hoşgeldin.
hoşbulduk ablacım seri şekilde sohbetlere katılmayı çok istiyorum aslında içim gidiyo ama olmuyo
olmaz canim normal kücük yavrucugu olunca zamani kalmaz insanin öp cok bizim icin yavrusunuopuyorumnanaktan
ya ablacım çok merak ediyorum bu resimdeki kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?