İzmir Sohbetleri

pınar suyum hoşgeldin tatlım...nasılsın? bayram nasıl geçiyor....vereliniortakopuyorumnanaktan

kuşum içimden bir ses erkek diyor bebikimize...:CüvCüv:koç burcu olacak desene.....severim koç burcu erkeklerini....büyük oğlum öledir....tam erkek gibi erkektir....:teytey:

inşallah ablam sağlıklı olsunda ...biz ikisinide çok istiyoruz bakalım.gamyoncuiremsu..ayyy bilmem mi söylemesi ayıp kocam koç' turda :jeyyar::jeyyar:
erkekim benimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hey Allah'ım yaaa ....kaydirigubbakcemile3sağır duymaz uydururmu oldu kız şinciklaelaelaelaelae
aman hasta olmada bacım anam sen normalde bitiremiyon gezmelerişakkıdısenin bayramını heç düşünemiyom ben yaa:roflol::roflol:
ay iyi olda gez anam gez

sohbeti hep takip ediyorum ama kız küçük mızmızlanınca gidiyorum merhaba herkezin bayramı kutlu olsun mutlu huzurlu sevdiklerimizle nice bayramlara inşaallah

hoşbulduk ablacım seri şekilde sohbetlere katılmayı çok istiyorum aslında içim gidiyo ama olmuyo

betaycım önce kızını şöyle bi koklarmısın bnm için oyyy kuzucuk...
seninde bayramın kutlu olsun cnm ...hoşgeldin.

betaycım önce kızını şöyle bi koklarmısın bnm için oyyy kuzucuk...
seninde bayramın kutlu olsun cnm ...hoşgeldin.

teşekkür ederim koklarım tabi koklamazmıyım son 2yılım koklamak geçti rabbim can sağlığı versin ömrümün sonuna kadarda böle geçsin opuyorumnanaktan

bitoşummm ben burdayım ...canişkom valllaaa bahhh.....betay cım ooo fısttık bitoşumun kısçesi....zemuszemus

Selam güzel ızmir'imin güzel bayanları, bayramınız kutlu olsun.Aranıza biraz geç geldim.Umarım mutlu bir bayram geçiriyorsunuzdur...

aaaa bitoş rep in 41 olmuş yine ..:umursamaz:
şikayet etcem seni hemen nasıl olur diyelmaz:görürsün sensositososito :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…