İzmir Sohbetleri

ortimm aaa neden gidion yaa.....bikaç lafın belini kıracaktık.....:gitme:yasakkelime

kusum bende severim gezmeyi ama uzun oturmalardan ve gereksiz bayram geyiklerinden nedense çok sıkılıyorumakannehir kısa ve öz olmalı ziyaretler..
bayramdaki samimiyeti ve duygu yogunlugunu seviyorum en çokta ben..
hiçbirşey sıradan olmuyor...geniş aile olmak ççok iyi aslında..

bizde 3.gün yakın bir yerlerde kısada olsa belki keyfi bir kaç sat geçiririz herhalde fisfisfisçocuklar değişiklik istiyorlar muhakkak..

aslında çocuklu gezmek hakikaten çok yorucu sibel ablamakannehirüstü başı karnı tuvaleti birde 2 tane düşün sürekli herşeyi kontrol altında ve hiçbitmiyor..
babalarıyla bitkin düşüyoruz resmen..
dün eşim çalıştı.bende bir arkadaşımla bütün gün çarşıda gezdim..onda bir tane bende 2 tane girdiğimiz yerden çıkamadıkkafamçokkarıştıişlerimizi yarım yarım halletmeye çalıştık..birşey görüyolar tutturuyorlar zır zır..
çarşı nasıl kalabalıktı trafik desen o biçim birde çocuklar resmen beynimiz dondu..en son akşam üstü onların şehir dışında alışveriş merkezleri var orda iftar yaptık bizimkiler yorgunluktan yemek yiyemediler..yemekten sonrası pek keyifliydi ama palyonçoya bırakıp bütün dükkanları dolaştıkkaydirigubbakcemile3 gözümüz arkada kalmadı ..sorumluluklar insanı fena yoruyor..sürekli göz hapsimdeler yardımcı biri oldumu yüküm azalıyor ..
Sağolun arkadaşlar, teşekkürler.

kızlar alemsiniz nerden buluyonuz bu resimleri fıkralarıkaydirigubbakcemile3
bitoşum iyi geceler opuyorumnanaktan:a015:allah rahatlık versin..
bende bir iki işim var bitsin çıkıcam..hemen gitmiyorum daha kızlar:kedi:

yaa bende çıkıyorum kızlar hepinizi öptüm belim çok ağrıdı ...oturmaktan...yeğenim hstalandıda biraz hastaneye götürdüler ..ablası burda onları beklemek için oturdum kaldım ama dayanamıyorum artık Allah hepinize rahatlık versin ...by ..

kuşum ii geceler güzel hamilem....Allahım rahatlıklar versin....öperem seni....ŞenizŞeniz

Herkesin Ramazan bayramı kutlu olsun :) Ailenizle ve sevdiklerinizle şeker tadında bir bayram geçirin opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

öptüm sizi...bakın böyle hehehehee.....Şeniz
ortim süper valla öptüm cok alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
kızlar alemsiniz nerden buluyonuz bu resimleri fıkralarıkaydirigubbakcemile3
bitoşum iyi geceler opuyorumnanaktan:a015:allah rahatlık versin..
bende bir iki işim var bitsin çıkıcam..hemen gitmiyorum daha kızlar:kedi:

iyi geceler suyum pinarim allah kolayliklar versin opuyorumnanaktan

iyi geceler tatli rüyalar canimcim hamisim benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saphira sağolsın sanada iyi bayramlaropuyorumnanaktan
kusum sanada iyi geceleropuyorumnanaktan
hadi bende kaçtım kızlar hepinize iyi gecelerŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın tükkanı ben açtım heeee hadi siftahı benden bereketi sizden olsun toğpiğimizin.kaydirigubbakcemile2

ablam günaydın bayram şimdilik klasik bir pazar havasında geçiyo ama ilerleyen saatlerde hareketlenebiliriz ....sizin nasıl ..iyimisin ..

günaydın dostlarım nasılsınızopuyorumnanaktan
hepinize iyi bayramlaropuyorumnanaktan
kim ne derse desin geyik topikleri dostluğun,arkadaşlığın,motivasyonun,samimiyetin ,sıcaklığın.. adıdır
iyiki varsınızopuyorumnanaktan
hepinize saygılarbuyrunnnnnnnnn

kız suyum bidenem ne oliii geyiklere bişeymi diyolar klava::....başka sohbet edilecek bölüm varmıymışki kız kk da..lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…