ortimm aaa neden gidion yaa.....bikaç lafın belini kıracaktık.....:gitme:yasakkelimecanlar bende kaciyom hepiciginiz mutlu olun mutlu kalin insallah duaciyim
cok oturmak konusmak isterdim fakat yarin calisacagim aklimda burda kalacak valla
neyse yarin görüsmek üzere öpüyorum hepiciginizi kokulu kokuluopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:çok üzgünüm:
kusum bende severim gezmeyi ama uzun oturmalardan ve gereksiz bayram geyiklerinden nedense çok sıkılıyorumakannehir kısa ve öz olmalı ziyaretler..ayy sorma suyuym yaa bende çok severim bayramları ama maalesef buralarda pek eski bayramlar olmuyo bizimde akraba gezmeleri felan ama bu bayram erken bitti bnm amcamlarda eşimin amcalarıda yoktu burda ...en çok çocuklara üzülüyorum kızım için gayet sıradan b igündü..mesela bizde yarın istiyoruz şu sasalıdaki hayvanat bahçesine felan gidelim eşimin arkadaşlarını dolaşalım ..eşleriyle pek uyumlu değiliz ama evde durmaktan iyidir..
aslında çocuklu gezmek hakikaten çok yorucu sibel ablamakannehirüstü başı karnı tuvaleti birde 2 tane düşün sürekli herşeyi kontrol altında ve hiçbitmiyor..damlasu hoşgeldin cnm....ii bayramlar olsun....hihoyyyt
damlasu hoşgeldin canım iyi bayramlar..
suyum maşallahın var cnm ya...ben o kadar dolaşamam çabuk yorulurum....gençken gez walla....hiç arkana bile bakma....vereliniortak
Sağolun arkadaşlar, teşekkürler.
kuşum ii geceler güzel hamilem....Allahım rahatlıklar versin....öperem seni....ŞenizŞenizyaa bende çıkıyorum kızlar hepinizi öptüm belim çok ağrıdı ...oturmaktan...yeğenim hstalandıda biraz hastaneye götürdüler ..ablası burda onları beklemek için oturdum kaldım ama dayanamıyorum artık Allah hepinize rahatlık versin ...by ..
kaydirigubbakcemile3
ortim süper valla öptüm cok alkisalkisalkisopuyorumnanaktan
öptüm sizi...bakın böyle hehehehee.....Şeniz
kızlar alemsiniz nerden buluyonuz bu resimleri fıkralarıkaydirigubbakcemile3
bitoşum iyi geceler opuyorumnanaktan:a015:allah rahatlık versin..
bende bir iki işim var bitsin çıkıcam..hemen gitmiyorum daha kızlar:kedi:
yaa bende çıkıyorum kızlar hepinizi öptüm belim çok ağrıdı ...oturmaktan...yeğenim hstalandıda biraz hastaneye götürdüler ..ablası burda onları beklemek için oturdum kaldım ama dayanamıyorum artık Allah hepinize rahatlık versin ...by ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?