İzmir Sohbetleri

kuşum haberin yokmu ortalık yıkılıyor..
ilk önce daha fazla rep..diye bir topik açılmıştı orda başladı tartışmalar..sonra topik kapandı repler kaldırıldı..
sonra repler nereye gitmiş diye bir topik açıldı orda aynı kavgalar devam etti bu kez ne olacak bilmiyorum..repler bir yana geyiklere ve bu topiklerde alınan replere fena takılanlar var..inanılmaz saldırıldı...
geyikçiler boş insanlar,geyiklerde boş laflar ediliyor..gereksiz şeyler konuşuluyor gibi.. ve orda alınan puanların haksızlık oldugu söylendi ama bu çok fazla konuşuldu hatta kişiselleştirildi..
en yüksek puanı olanlara nerde aldın sanki bu puanları gibi ithamlarda bile bulunuldu yani repleri yüzünden hesap soruldu..
bütün geyikçiler rep için toplanmıyoruz deselerde ikna olunmadı..
akşam en son kızılca kıyamet koptu..olaylar yönetime taşındı defalarca..
yeni uygulamalar getirlecek yine kesin..
http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/315795-rep-puanlar305-kaybolmu351.html

yaa biliyom kız gördüm çokda güldüm ..ne bileyim ..neyi paylaşamıyolar...herkesin derdi rep olmuş..evet yazdığın şeylerin taktir edilmesi güzel ama ne bileyim bu kadar da büyütülcek bi durum yok ..gerçekten özellerden yazıpda rep isteyenler vardı ... ama dostluklarını arkadaşlaıklarını zedeleyecek kadar değerlimi ..hayır kötü bi durum .aman bni ırkalamaz ...birikir yine nasılsa yanlız yine biz veriyoruz rep leri anlamadığım ooo..

repler bence olsa d aolur olmasa da ,ne fark ederki,neye yarıyor.şahsen benim sürekli takıldığım burası dahil birkaç tane topik ve oradaki dostlarım var,çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz,gerisi önemli değil benim için kaydirigubbakcemile2

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin,sabrın ve istegin

dercesi anlaşılmazdı.Bir kelebek avcısı bile çalıların

yırttgı ayaklarla koşmak zorundaysa,hayatın anlamını eliyle

koymuş gibi bulmak kimin harcı?

çalınan her kapının açılması duasıyla...............opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…