merhaba canım, bayramını kutlarım, iyi geceler:)
Duygular içten paylaşılıyorsayani demek istediğim evde yanlız geçiriyoruz bayramı eşimle
Duygular içten paylaşılıyorsa
Değerler bir ortaklık ifade eder
Her şey bayrama döner
Bir tek SEVGİDİR gerçek
Yürekte görülen
Ve gönülleri süsleyen
SEVGİSİZ HAYAT
SEVGİSİZ BAYRAM OLMAZ
SEVGİYİ görüyorsan
HAYAT HER GÜN BAYRAM
BAYRAM(ınız)
HAYAT(ınız)
KUTLU OLSUN
a.s.
alıntıdır...
Lola sana katılıyorum....Cem G.yi sevmiyorum.....bu dünyada fazlalık bence....klava:
evt herkesler bayram gezmesinde hala bitiremediler...delikafaduldenhayirli aksamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aman aksamdan beri topige kimseler ugramamisssssssslmaz::1shok:delikafadulden
napayım ablacım eşim işe giitti benimde cnm sıkıldı bi bakayım kım var kım yok dedim sibel ablada hasta olmuşnapiyorsun canimmmm
yaa bende çıkıyorum kızlar hepinizi öptüm belim çok ağrıdı ...oturmaktan...yeğenim hstalandıda biraz hastaneye götürdüler ..ablası burda onları beklemek için oturdum kaldım ama dayanamıyorum artık Allah hepinize rahatlık versin ...by ..
napayım ablacım eşim işe giitti benimde cnm sıkıldı bi bakayım kım var kım yok dedim sibel ablada hasta olmuş
ewt böbrek enfeksiyonu demiş doktor acile gitmiş antibiyotik falan vermişler abla ya :çok üzgünüm:ortim hastamiymis ay kiyamam nesi varmis:1shok::çok üzgünüm:
hoşbulduk ablammm opuyorumnanaktandrem cim hosgeldin canimmmzemuszemus
sğolun canlarım.....sabaha kadar sancı çektim...
sibel ablacım coumadin kullanmıyorsan kızılcık nektarı iç mutlaka, çok faydasını görürsün
ve kahveyle soğuk içeceklerden de kaçın enfeksiyon geçene kadar a.s.
sağol çenebazım ablam....torba aklıma gelmedi....ısıtıp koyam bari....sancı için de sıcak su torbası koy ablacım karnına sırtına :teselli:
ne kadar kötüymüş walla ne neşem kaldı...ne de tadım...aman Allah büyük derletden korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?