İzmir Sohbetleri

canlarim zaten buranin tatlislarisiniz siz bosuna okeyin dörtlüsü olmadik sizi seviyoruz canlaropuyorumnanaktan
sen bizden daha tatlısın ablammmŞeniz
bırakma zaten bitanem benimmmmmŞeniz

birakmani istemem zaten dremim canim lmazpuyorumnanaktan
sizi bırakabilirmiyim bn canlarım benimmmm hiç bi yere gitmiorum Rabbim izin verdiği süreceeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
siz birakirsaniz biz böyle üzülürüz
snn üzülmene dayanamayız ki ablammm:1hug::1hug:Şeniz
canimsiniz kizlar gercekten ŞenizŞeniz
snde bizim canımızsınız ablacımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kizlar gercekten sizi tanimayi cok isterdim o kadar güzel sicaklik veriyorsunuzki
anlatamam normalde ben herkezden alamam o sicakligi ortim bilir fakat siz cok farklisiniz inaniniltifat icin söylemiyorum gercekten hissim bu cok tatlisiniz sicaksiniz görmedigim halde anladim bunu hislerim kuvvetlidir gercekten

inan ablacım bnde senin gibiyim sıcak kanlıyımdır ama karşımdaki kişiden elektirik alamazsam farklı oluyo ama sen ve sibel ablam bu topicte ilk tanıdığım ve kendime en yakın bulduğum kişilersiniz hem ablam,hem arkadaşım hem sırdaşımsınızzopuyorumnanaktan
tabi bide buna hergeçen gün yeni arakdaşlar ekleniyo çakıl'ımda kendime en yakın bulduğum arkadaşlarımdan biriopuyorumnanaktan diğer arkadaşlarımıza çok seviyorum tabiki.. :))
iyiki varsınız canlarım iyiki sizi tanımışımmŞeniz

Son düzenleme:

bende sızlerı tanımayı cok ısterdım ablacım bende topıgınıze ılk gırdıgımde cekınerek gelmıstım ama sızler o kadar sıcaksınızkı ıyıkıde gelıp sızlerı tanımısım dıyorum simdi sende cooook ama coook tatlısın ablacım senın pozıtıf enerjın bızlerede gecıyor vallahı iyiki varsın canım ablammmmmmopuyorumnanaktan

canimsin bitanem öpem seni gel biŞeniz
kusum sizin gelininiz mi ablacmm yoksa bn mi yanlış anladımm:))

evet canim gelinimiz degil kardesim canim benim oyerimseniben

kesinlikle katılıyorummopuyorumnanaktan

canimsin belki ilk sefer biraz soguk gelmis olabilirim fakat gercekten cok tatlisin simdi sanki kirk senedir taniyormusum gibiyim sizi inanin

canimsin bitanem öpem seni gel biŞeniz

bnde seni öpiyim ablacım şöle en kokulusundanŞenizŞenizŞeniz
evet canim gelinimiz degil kardesim canim benim oyerimseniben

anladım ablacım. =))
kuşumda aynı snn gibi sıcak kanlı zatn ablam opuyorumnanaktan

kizlar neler yapiyorsunuz tanimayi cok isterim yakindan mesela izine geldigim zaman bulusuruz gerci dremim istanbulda olsun resimlerinizi görsem cok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…