çok tatlısınız yaaa...
canimsiniz kizlar gercekten ŞenizŞeniz
sen bizden daha tatlısın ablammmŞenizcanlarim zaten buranin tatlislarisiniz siz bosuna okeyin dörtlüsü olmadik sizi seviyoruz canlaropuyorumnanaktan
bırakma zaten bitanem benimmmmmŞeniz
sizi bırakabilirmiyim bn canlarım benimmmm hiç bi yere gitmiorum Rabbim izin verdiği süreceeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbirakmani istemem zaten dremim canimlmaz puyorumnanaktan
snn üzülmene dayanamayız ki ablammm:1hug::1hug:Şenizsiz birakirsaniz biz böyle üzülürüz
snde bizim canımızsınız ablacımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancanimsiniz kizlar gercekten ŞenizŞeniz
kizlar gercekten sizi tanimayi cok isterdim o kadar güzel sicaklik veriyorsunuzki
anlatamam normalde ben herkezden alamam o sicakligi ortim bilir fakat siz cok farklisiniz inaniniltifat icin söylemiyorum gercekten hissim bu cok tatlisiniz sicaksiniz görmedigim halde anladim bunu hislerim kuvvetlidir gercekten
kizlar gercekten sizi tanimayi cok isterdim o kadar güzel sicaklik veriyorsunuzki
anlatamam normalde ben herkezden alamam o sicakligi ortim bilir fakat siz cok farklisiniz inaniniltifat icin söylemiyorum gercekten hissim bu cok tatlisiniz sicaksiniz görmedigim halde anladim bunu hislerim kuvvetlidir gercekten
canimsin bitanem öpem seni gel biŞenizinan ablacım bnde senin gibiyim sıcak kanlıyımdır ama karşımdaki kişiden elektirik alamazsam farklı oluyo ama sen ve sibel ablam bu topicte ilk tanıdığım ve kendime en yakın bulduğum kişilersiniz hem ablam,hem arkadaşım hem sırdaşımsınızzopuyorumnanaktan
tabi bide buna hergeçen gün yeni arakdaşlar ekleniyo çakıl'ımda kendime en yakın bulduğum arkadaşlarımdan biriopuyorumnanaktan diğer arkadaşlarımıza çok seviyorum tabiki.. :))
iyiki varsınız canlarım iyiki sizi tanımışımmŞeniz
kusum sizin gelininiz mi ablacmm yoksa bn mi yanlış anladımm:))
kizlar kusum benim canim kardesimin hanimi öptüm cok hamisimi
bende sızlerı tanımayı cok ısterdım ablacım bende topıgınıze ılk gırdıgımde cekınerek gelmıstım ama sızler o kadar sıcaksınızkı ıyıkıde gelıp sızlerı tanımısım dıyorum simdi sende cooook ama coook tatlısın ablacım senın pozıtıf enerjın bızlerede gecıyor vallahı iyiki varsın canım ablammmmmmopuyorumnanaktan
bende sızlerı tanımayı cok ısterdım ablacım bende topıgınıze ılk gırdıgımde cekınerek gelmıstım ama sızler o kadar sıcaksınızkı ıyıkıde gelıp sızlerı tanımısım dıyorum simdi sende cooook ama coook tatlısın ablacım senın pozıtıf enerjın bızlerede gecıyor vallahı iyiki varsın canım ablammmmmmopuyorumnanaktan
canimsin bitanem öpem seni gel biŞeniz
bnde seni öpiyim ablacım şöle en kokulusundanŞenizŞenizŞeniz
evet canim gelinimiz degil kardesim canim benim oyerimseniben
anladım ablacım. =))
kuşumda aynı snn gibi sıcak kanlı zatn ablam opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?