kızlar bende kaçıcam birazdan uykumda geldi karnım doyunca ..
çakılım sibel ablamın yokluğu hemen fark ediliyo ..canım benim inşallah iyidir..hepinizi şimdien çook öpüyorum..
yok cnm haksızlık değil valla maşallahım varkaydirigubbakcemile3ayyy canım benım gelırsın bence kendıne haksızlık etmeŞeniz
cnımsınn yaa çok tşkr ederimm opuyorumnanaktan:1hug: Şeniz
dreamcım bu sana gelsın canım :kedi:
eee sonbahardayız hissetiricek kendini mevsim özellikleri =((aman iyi ol canım bugün burasıda feci kasfetli..
kızlar bende kaçıcam birazdan uykumda geldi karnım doyunca ..
çakılım sibel ablamın yokluğu hemen fark ediliyo ..canım benim inşallah iyidir..hepinizi şimdien çook öpüyorum..
kuşum buda sana gelsin canımopuyorumnanaktan
iyi geceler ablacim hayirli sabahlar benim canlarim nasillar yarin tel acacam öp onlari bizim icin gülom opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi uykular tatlı rüyalar canım bebişede kendinede çoook iyi bak.evet sibel ablamıda çoook özledim zaten inşallah iyidir bende kocaman öptümopuyorumnanaktan
yok cnm haksızlık değil valla maşallahım varkaydirigubbakcemile3
cnımsınn yaa çok tşkr ederimm opuyorumnanaktan:1hug: Şeniz
eee sonbahardayız hissetiricek kendini mevsim özellikleri =((
demii..her mevsimin güzelliği var işte ama yinede güneli havalar tercihim böyle havalarda tam tembellik havası zaten bu ara temebellikten başka bişey düşünemez oldum..kaydirigubbakcemile3
yat dinlen cnm hayırlı geceler tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
sibel ablamın yokluğu hepfarkediliyo topicte zaten
ay herkezcikler gitti sandim di
bn burdayımmmm
sizi bırakmaya niyetim yok kaydirigubbakcemile2
bn burdayımmmm
sizi bırakmaya niyetim yok kaydirigubbakcemile2
canlarim zaten buranin tatlislarisiniz siz bosuna okeyin dörtlüsü olmadik sizi seviyoruz canlaropuyorumnanaktan
siz birakirsaniz biz böyle üzülürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?