canimsin belki ilk sefer biraz soguk gelmis olabilirim fakat gercekten cok tatlisin simdi sanki kirk senedir taniyormusum gibiyim sizi inanin
kizlar neler yapiyorsunuz tanimayi cok isterim yakindan mesela izine geldigim zaman bulusuruz gerci dremim istanbulda olsun resimlerinizi görsem cok güzel olur
cakilim sen izmirin neresindeydin
biz karsiyakaya geliyoruz ordaniz
ii geceler fıstıklar hepinize öpücükler .............
belli zaten ablacım tatlı diliyle tpiğimizde de çok seviliyo zaten =))evetttttttttt cok tatlidir bir tanisaniz onun tatli dili yeter bitanemin
canim benim üni bitiriyorsun is yok hayret valla
insallah bulursun bitanem bulusmayi cok istiyorum kismet olursa olur insallah bir gün
bakacaktim ya evdeyim bi bakam is bulacanmi
iim çok şükür iim ...sizlerle iisiniz maaşallah....aman allah eksik etmesin canım....benim hemen çıkmam lazım 5 dk bile olmadı gireli ama mecburen...
yarın kızımın okul çekimleri var ve benim avon toplantım nasıl olacak bilmem ama eminim ki çok yorucu bir gün olacak benim için dua edin.........
belli zaten ablacım tatlı diliyle tpiğimizde de çok seviliyo zaten =))
tmm ablacımm :)
inşallah ablacım bnde çok isterim seni yakından tanımayıı.valla ablacım bnm üniv. mezunu işsiz o kadar çok arkadaşım var ki..krizde fena vurdu bize.anlamıyorum naısl eleman arıyolar yada bu insanlar iş nasıl buluyolar(
bende bunlar bana sanmıştım yaaaaa:):gitme:belli zaten ablacım tatlı diliyle tpiğimizde de çok seviliyo zaten =))
tmm ablacımm :)
inşallah ablacım bnde çok isterim seni yakından tanımayıı.valla ablacım bnm üniv. mezunu işsiz o kadar çok arkadaşım var ki..krizde fena vurdu bize.anlamıyorum naısl eleman arıyolar yada bu insanlar iş nasıl buluyolar(
evet canım benımde bır cok unv bıtırmıs arkadasım ıssız galiba bu devırde her kapıyı torpıl acıyorlmaz:
ayyy ablam benim sna hediye temk isiterim ama önce öğretir misin bana.......
bu arada sana cvb yazmadan çıkmayyaım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?