İzmir Sohbetleri

canimsin belki ilk sefer biraz soguk gelmis olabilirim fakat gercekten cok tatlisin simdi sanki kirk senedir taniyormusum gibiyim sizi inanin

yok ablacım ilk gırdıgımdede senı ve sibel ablamı çok yakın buldum bende kendıme sende coook ama coook tatlısın ablam bende vallahı sızınle konusmazsam bır eksıklık hıssedıyorum o gun sankı bır yanım bos kalıyor mafoldumben bide ilk girdiğimde sana ismini sormustum onu hiç unutmuyorum kaydirigubbakcemile3 gerçi halen merak etmıyorda degılım yanı :roflol:

kizlar neler yapiyorsunuz tanimayi cok isterim yakindan mesela izine geldigim zaman bulusuruz gerci dremim istanbulda olsun resimlerinizi görsem cok güzel olur

bn üniversiteyi bitrdim ablacım biliosun bu krizde de iş arıyorum işte (
keşke buluşabilsek ablacım bn her yaz izmire geliyorum genelde belki denk gelirde buluşuruzz ne kadar güzle olurdu yaa..

canim benim üni bitiriyorsun is yok hayret valla
insallah bulursun bitanem bulusmayi cok istiyorum kismet olursa olur insallah bir gün
bakacaktim ya evdeyim bi bakam is bulacanmi

iim çok şükür iim ...sizlerle iisiniz maaşallah....aman allah eksik etmesin canım....benim hemen çıkmam lazım 5 dk bile olmadı gireli ama mecburen...
yarın kızımın okul çekimleri var ve benim avon toplantım nasıl olacak bilmem ama eminim ki çok yorucu bir gün olacak benim için dua edin.........

evetttttttttt cok tatlidir bir tanisaniz onun tatli dili yeter bitanemin
belli zaten ablacım tatlı diliyle tpiğimizde de çok seviliyo zaten =))
canim benim üni bitiriyorsun is yok hayret valla
insallah bulursun bitanem bulusmayi cok istiyorum kismet olursa olur insallah bir gün
bakacaktim ya evdeyim bi bakam is bulacanmi

tmm ablacımm :)
inşallah ablacım bnde çok isterim seni yakından tanımayıı.valla ablacım bnm üniv. mezunu işsiz o kadar çok arkadaşım var ki..krizde fena vurdu bize.anlamıyorum naısl eleman arıyolar yada bu insanlar iş nasıl buluyolar (

ayyy ablam benim sna hediye temk isiterim ama önce öğretir misin bana.......
bu arada sana cvb yazmadan çıkmayyaım dedim..

oldu canim benim allah kolayliklar versin yavrucuguna basarilar canimopuyorumnanaktan

evet canım benımde bır cok unv bıtırmıs arkadasım ıssız galiba bu devırde her kapıyı torpıl acıyorlmaz:

bende bunlar bana sanmıştım yaaaaa:):gitme:
hıh çıkıom işte kıskançlığımdan çatlamazsam iidir de ben nasıl uyucam bu dertle allahım......unutulmuşum unutulmuşum unutulmuşummafoldumben:enbuyukkk:

evet canım benımde bır cok unv bıtırmıs arkadasım ıssız galiba bu devırde her kapıyı torpıl acıyorlmaz:

galiba değil canım aynen öle torpil gerekiyo maleseff..
bide hem 20li yaşlarda hem üniv mezunu bide 2-5 yıl arası tecrübe istiolarakannehir
insanlar ne zaman okıycak ne zaman çalışıpta tecrübe edinicek ohoo yanii...kötükedihüso

ayyy ablam benim sna hediye temk isiterim ama önce öğretir misin bana.......
bu arada sana cvb yazmadan çıkmayyaım dedim..

canimsin sihirim almis kadar oldum bitanem
rabbim yavruna basarilar sana kolayliklar versin canim
hediye göndermek istersen ürünlerden birinin üzerini tikla cikiyor zaten canim benim
sagolasin senin gelmen yeteropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…