İzmir ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İznimi kötüye kullandıpımı kim söyledi anlamadım piknik dediysem ne sandınız mangal mı belji iznim bu yönde ne biliyorsunuz izin almak kolay değil sonucta . Ayrıca size açıklama yapmak gibi bi zorunluluğum yok hanfendi

Konu sahibine yorum yapın geçin o zaman ..
5 dklık durumumu açıklayıp sizin için parmaklarımı yormayacağım .. hı hı aynen dediğiniz gibi ...
Konu sahibi yorum istemiyor ki. Telepatik güçlerimizle gelir durumunu, sosyal durumunu, kaç odalı eve ihtiyacı olduğunu anlamamızı bekliyor. O yetenek de bende yok.
Ben sizin yorumunuza takıldım alıntıladım cevap vermek zorunda değilsiniz.

Eee o kdr kısıtlama da ben de biraz soluklandım diyelim istdan kaçmışım iznim de var soran eden yok rahat geldi diyelim :)) oldu mu hesap sormanıza cvp ...
Sizin gibi çapsızlar yüzünden işimiz gücümüz varken ceza yer miyiz diye düşünüyoruz. İzniniz ortalıkta gezinmek için mi var?

İzmirde parklarda, sahilde mangal yakmıyoruz biz. Hiç bir izmirlinin aklına gelmemiştir eminim bu. İstanbul kafası

Yahu size ne kaç odalı istediğinden şurası ucuz şurası pahalı insanları böyle çevresi burasınn iyi diyin geçin yazmış gerekeni zaten. Bilginizi paylaşın geçin kendi ayıklasın yorumlardan

Bir konu zcilmis ve gereksizler yine atlamis buradan,baştan sona kadar okudum yorumlarin hepsini,yahu cikmissa cikmis kadin evt yanlis birsey yapmis yasakken çıkmış evet virus var, iyi birsey yapmamis katiliyorumda,ama bu kadar bu konuyu uzatipta taa nerlere getirmeye ne gerek var!!!

Sizin gibi çapsızlar yüzünden işimiz gücümüz varken ceza yer miyiz diye düşünüyoruz. İzniniz ortalıkta gezinmek için mi var?
Uslubunuza dikkat edin izin öyle kolay verilmiyor verildiyse demek ki sizin gibi seviyesizlere açıklama yapmak zorunda değilm

İzmirde parklarda, sahilde mangal yakmıyoruz biz. Hiç bir izmirlinin aklına gelmemiştir eminim bu. İstanbul kafası
Eee o zaman ne diye sorguluyorsunuz piknik lafımı İzmir kafası cidden fazla rahatlığın kıtlaması var

Izinler ne amaçla veriliyor bunun bilincinde olan biriyim piknikle bunu değerlendiren biri belkide izinim bu yönde diyip dalga geçemez... bu virus yuzunden insanlar vefat ediyor bunun bilincinde olun lütfen

Yahu size ne kaç odalı istediğinden şurası ucuz şurası pahalı insanları böyle çevresi burasınn iyi diyin geçin yazmış gerekeni zaten. Bilginizi paylaşın geçin kendi ayıklasın yorumlardan
Kaç odalı ev istediğini söyleyince ifşa olunmuyor. Kimse de arama motoru gibi her gelir düzeyini, semtini sıralamak zorunda değil. Forum kullanmanın mantığı daha spesifik bilgiye ulaşmaktır. İleride bir başkası da anahtar kelimeleri arattığında bu çözüme ulaşabilsin.
En başından 2+1 ev arıyorum, bütçem de şudur demiş olsa zaten İzmir'i bilenler ona göre yorum yapacak kendi bildikleri mantıklı olana yönlendirecekler. Adres isteyip konu sahibinin tapusuna ortak çıkmayacağız.

Konu sahibi ben yurt disindayim ama izmirde evimin var bucada,sprinter yakın,gyzel bir yer seviyorum belki havasi bazen insani boguyo ama yinede seviyorum.
Insanların cana yakindir cabuk uyum saglarsiniz,ama her yerde oldu gibi buradan gördüm gozlerimle bizzt balkondaki sahit oldum bicaklananida,elinde silahla kocalayaninida.
Kiralara gelirsek bizim apartmandaki evler bildigim kadariyla en fazla 2 milyarlar belki daha azlar

Siz İstanbul'da yaşamıyorsunuz sanırım. Öyle çok merkezi bir ilçede yaşamıyorum, klasik Anadolu yakası mahallesinde yaşıyorum. Bugün birkaç eksik için sokağa çıktım, millet sokağa dökülmüş, herkes sokaklarda millet deli gibi alışveriş yapıyor, esnaflar kepenk arkasından müşteri alıyor dükkanına, sorsan yasak. Ve bunların hepsi polislerin olduğu caddede meydana geliyor. Ben taksiyle polisin önünden geçtim, kimse durdurup dur ya napıyorsun demedi. Siz İstanbul'un ormanlarında falan yaşıyorsunuz sanırım, İstanbul kaç milyonluk şehir yahu, İzmir daha beter olabilir mi sizce?

Eee o zaman ne diye sorguluyorsunuz piknik lafımı İzmir kafası cidden fazla rahatlığın kıtlaması var
Noktalama kullanırsanız ne demek istediğinizi anlarım. Bir bütün halinde olunca anlatmak istediğinizi anlayamadığım için cevaplayamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…