- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Merhaba kızlar eski konuları da bılrn bılır mecburi istanbuldan ızmıre tasındık 1.5 senedır burdayım 3 4 ayda bır aılemın yanına gıderim annem babam gelmez küsler esimle. Ben cok daralıyorum aklımdan cıkmıyor İstanbul eskı gunler bu sehıre alışamıyorum cok yalnızım kımsem yok tanıdık ben evlatlarım esim. Herseyde İstanbul gelıyo aklıma hic cıkmıyor ordakı 5 senem ısınamıyorum napcam cok aglıyorum
Ben izmire evlendim, İzmir çok göç alan bir şehir olmuş, farklı etnik kökenler çok fazla, keşke öyle olsaydıNe İstanbulmus arkadas
Missssler gibi İzmirdesiniz yahu
Medeni,sempatik,cagdas İzmir. Tadini cikarin.
Ya hic sormayin hic sevemedim ne sehri ne insanini soguk hepsiNe İstanbulmus arkadas
Missssler gibi İzmirdesiniz yahu
Medeni,sempatik,cagdas İzmir. Tadini cikarin.
Nasil yaniİstanbuldan gelip izmire alışamamak da enteresanmış. Sabredin gidersiniz eninde sonunda.
KeskeBen izmire evlendim, İzmir çok göç alan bir şehir olmuş, farklı etnik kökenler çok fazla, keşke öyle olsaydı
Ben izmire evlendim, İzmir çok göç alan bir şehir olmuş, farklı etnik kökenler çok fazla, keşke öyle olsaydı
İzmire çok güvenmesinler yani, bana kalırsa.
Biri 3 biri daha bir yasindaBizde 6 yıl önce istanbuldan izmire taşındık eşimin işi sebebiyle, ilk birkaç ay zorlandık alışamadık ama şimdi sanki hep buralıydım gibi hissediyorum. Yaşadığınız yere bağlı olarak yapılabilecek çok aktivite var. Benim ilk zamanlar yapabildiğim tek şey çocuğumu kreşe bırakıp sahilde yürüyüş yapmaktı. Bende çok yalnızlık çektim ama müzik eşliğinde yürümek gerçekten yi geliyordu. Çocuklarınız okul çağındaysa sınıf gruplarından arkadaş edinebilirsiniZ.
Ne guzel keske sizin gibi alissam siz nerde oturuysnzBizde 6 yıl önce istanbuldan izmire taşındık eşimin işi sebebiyle, ilk birkaç ay zorlandık alışamadık ama şimdi sanki hep buralıydım gibi hissediyorum. Yaşadığınız yere bağlı olarak yapılabilecek çok aktivite var. Benim ilk zamanlar yapabildiğim tek şey çocuğumu kreşe bırakıp sahilde yürüyüş yapmaktı. Bende çok yalnızlık çektim ama müzik eşliğinde yürümek gerçekten yi geliyordu. Çocuklarınız okul çağındaysa sınıf gruplarından arkadaş edinebilirsiniZ.
Nasil yani
Nerede oturuyorsunuz acaba.. oturduğunuz semte göre de değişebilir.. merkezi bir yerde oturuyorsanız istisnalar dışında gayet de medeni, samimi, yaşanılabilir bir şehir..Ben izmire evlendim, İzmir çok göç alan bir şehir olmuş, farklı etnik kökenler çok fazla, keşke öyle olsaydı
Hayır orayıda dönüştürüyorlar demek istedim.Evet malesef göç alıyoruz ama izmir insanı olarak etnik kökenlerle derdimiz yok bizim. İzmir çağdaş bir kenttir ve etnik kökeni ne olursa olsun uyum sağlayanın başımızın üstünde yeri vardır.
İmkanınız varsa büyüğü yarım gün bile olsa kreşe verip küçüğü pusetiyle sahile çıkarabilirsiniz temiz hava, güneş size enerji verir mutlu hissedersinizBiri 3 biri daha bir yasinda
Hayret bana neden gelmedi ayrica binada manyak doluİstanbulun keşmekeşinden sonra izmir iyi gelir genelde insanlara.
Dah cok kucuk onu yanimdan ayiramam ki :) onlar abi kardes ztn mutlular bi arada bi ara komsu edineyim dedim bi tane normal yok en iyisi kapimi kapattim iste ama alismak o cok zorİmkanınız varsa büyüğü yarım gün bile olsa kreşe verip küçüğü pusetiyle sahile çıkarabilirsiniz temiz hava, güneş size enerji verir mutlu hissedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?