İzmir_İstanbul

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Merhaba kızlar eski konuları da bılrn bılır mecburi istanbuldan ızmıre tasındık 1.5 senedır burdayım 3 4 ayda bır aılemın yanına gıderim annem babam gelmez küsler esimle. Ben cok daralıyorum aklımdan cıkmıyor İstanbul eskı gunler bu sehıre alışamıyorum cok yalnızım kımsem yok tanıdık ben evlatlarım esim. Herseyde İstanbul gelıyo aklıma hic cıkmıyor ordakı 5 senem ısınamıyorum napcam cok aglıyorum

Bizde 6 yıl önce istanbuldan izmire taşındık eşimin işi sebebiyle, ilk birkaç ay zorlandık alışamadık ama şimdi sanki hep buralıydım gibi hissediyorum. Yaşadığınız yere bağlı olarak yapılabilecek çok aktivite var. Benim ilk zamanlar yapabildiğim tek şey çocuğumu kreşe bırakıp sahilde yürüyüş yapmaktı. Bende çok yalnızlık çektim ama müzik eşliğinde yürümek gerçekten yi geliyordu. Çocuklarınız okul çağındaysa sınıf gruplarından arkadaş edinebilirsiniZ.

Ben izmire evlendim, İzmir çok göç alan bir şehir olmuş, farklı etnik kökenler çok fazla, keşke öyle olsaydı

Evet malesef göç alıyoruz ama izmir insanı olarak etnik kökenlerle derdimiz yok bizim. İzmir çağdaş bir kenttir ve etnik kökeni ne olursa olsun uyum sağlayanın başımızın üstünde yeri vardır.

Biri 3 biri daha bir yasinda

Ne guzel keske sizin gibi alissam siz nerde oturuysnz

Ben izmire evlendim, İzmir çok göç alan bir şehir olmuş, farklı etnik kökenler çok fazla, keşke öyle olsaydı
Nerede oturuyorsunuz acaba.. oturduğunuz semte göre de değişebilir.. merkezi bir yerde oturuyorsanız istisnalar dışında gayet de medeni, samimi, yaşanılabilir bir şehir..

İmkanınız varsa büyüğü yarım gün bile olsa kreşe verip küçüğü pusetiyle sahile çıkarabilirsiniz temiz hava, güneş size enerji verir mutlu hissedersiniz
Dah cok kucuk onu yanimdan ayiramam ki :) onlar abi kardes ztn mutlular bi arada bi ara komsu edineyim dedim bi tane normal yok en iyisi kapimi kapattim iste ama alismak o cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…