- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 683
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Uyum sağlamıyorlar işte, sorun da orda. Son zamanlarda belli semtlerin durumu ortada.Evet malesef göç alıyoruz ama izmir insanı olarak etnik kökenlerle derdimiz yok bizim. İzmir çağdaş bir kenttir ve etnik kökeni ne olursa olsun uyum sağlayanın başımızın üstünde yeri vardır.
O konuda ole bebegm 2 aylk saglk ocagna gidyrm hic yardmci degller soguk nevaleler istanbldaki aile hekimlerm dha iyiydi begenmdm bu konudaYa hic sormayin hic sevemedim ne sehri ne insanini soguk hepsi
Insallah oyle olur yoksa esimin donecegi yok tek care bosanmak olurŞimdi İzmir de olmak vardı. Havalarda ısınıyor oh mis.
Zamanla seversiniz de sonra İstanbul a gitmek istemezsiniz.
Siz neresindesinizBende senin gbi 6 aydr buraya geldm izmire istanbldan hic ozlemyrm esim cocgm yanmda onlarn oldgu yerde niye istanvlu aryimki hatta istanbla esimsiz gttgmde yabanci gbi geliyor bana benmde burda arkdsm yok bende kizmla gecryrm onla gezyrm edyrm hayatmi onla devam ettryrm sende ole dusunme
Ailen nerde burda akraban var miBende senin gbi 6 aydr buraya geldm izmire istanbldan hic ozlemyrm esim cocgm yanmda onlarn oldgu yerde niye istanvlu aryimki hatta istanbla esimsiz gttgmde yabanci gbi geliyor bana benmde burda arkdsm yok bende kizmla gecryrm onla gezyrm edyrm hayatmi onla devam ettryrm sende ole dusunme
HmmO konuda ole bebegm 2 aylk saglk ocagna gidyrm hic yardmci degller soguk nevaleler istanbldaki aile hekimlerm dha iyiydi begenmdm bu konuda
Kesinlikle orası öyle ama konu sahibi arkadaşın gidemediği kitap fuarı,sanatsal etkinlikler değil yapamadığı komşu gezmesi canını sıkıyor bence.Kim ne derse desin İstanbul çok güzel bir şehir değil mi. Bu anlattığınız şeyler dışında şehir sürekli yaşıyor. Konsere gitmek istesen bu şehirde var, sinema dersen var, tiyatro dersen var. Ya sıkıldım caz dinlemek istiyorum diyorsun bir sürü alternatif sünüyor İstanbul insana. Sanat etkinlikleri açısından ne yazık ki İstanbul ile boy ölçüşebilecek başka bir şehir Türkiye de yok.
e yakın sayılırız o zamanAkincilar lise karsisi bnde
Yazdim sizee yakın sayılırız o zamanbu tarafa yolunuz düştüğünde özelden yazarsınız
Bucadaym benSiz neresindesiniz
Istnblda herkes senn gbi byrda bnmde ailm yokAilen nerde burda akraban var mi
Size ozelden yazdimIstnblda herkes senn gbi byrda bnmde ailm yok
Nerede oturuysnz ki . Evt aslinda guzel bi sehir ama bnm gibi kalabaliktan cikmis ve yanliz kalmissa zor geciyo birde istanbul baska bnm icinKeşke ben de zoraki izmir e taşınabilsem
İzmir sakin mi ki?Nerede oturuysnz ki . Evt aslinda guzel bi sehir ama bnm gibi kalabaliktan cikmis ve yanliz kalmissa zor geciyo birde istanbul baska bnm icin
Yoo aslinda burwsi da cok goc almis benim 5 sene omce gordugum izmir arasinda cok fark varİzmir sakin mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?