İzmir_İstanbul

Dah cok kucuk onu yanimdan ayiramam ki :) onlar abi kardes ztn mutlular bi arada bi ara komsu edineyim dedim bi tane normal yok en iyisi kapimi kapattim iste ama alismak o cok zor
Ben tam 3 yaşında kreşe başlattım oğluma da sosyalleşmek iyi geldi. Onun haricinde komşuluktan yana hiç sıkıntı çekmedim çoğunlukla tatlış yardımsever komşularım oldu şükür. Karşıyakadayız bu arada:)

Ben sirinyerdeyim :) bilmiyorum sansima mi normalde de bn sicak kanliyim istqnbulda cok komsum vardi 5 senelik halen bile konusuruz ama nedense binam tuhaf insanlarla dolu selam bile vermezler ne bilim gurbet cok zor bilmedigin sehir

İzmir çooook guzel kimsenin kimseye kaşının üstünde gözün var mı diye bakmadığı bir yer. Öyle özlüyor ve seviyorum ki ... Akşamları denizinin karaya sıcak sıcak esmesi, kokusu ...
Ama tabi ki istanbul bir başka.
Siz kendinizi yanlız hissettiğiniz için alışamamışsınız izmire.

Kekse sizin gibi dusunebilsem . Allaha sukur aile ici huzurum iyi esimde oyle sorunum yok sadece mutsuz ve huysuz olan bnm herkes hayatindan memnun birde panik atak hastasiyim yanliz kalamiyrm korkularim nuksediyor

Kesinlikle)

İzmirin neresine taşındınız?
Herkesin keyfine göre değişir tabii ki ama ben de aynı şeyleri İstanbul için düşünürüm mesela, çok karmaşık, kalabalık falan geliyor.
İzmir büyük şehir ama düzenli, daha az kalabalık, bir de daha modern.
İnsanları falan aksine çok kabul edicidir.
Ben otobüste çalışan travesti biliyorum, resmi olarak işe girebilmiş yani, başka hiçbir ilde görmedim.

Ben sirinyerdeyim bilmiyorum bn olumlu bakmak istrmedigim icin belki boyle dusunmuyorum dusunmekde istemiyrm hayati zindan ettim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…