- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Ben tam 3 yaşında kreşe başlattım oğluma da sosyalleşmek iyi geldi. Onun haricinde komşuluktan yana hiç sıkıntı çekmedim çoğunlukla tatlış yardımsever komşularım oldu şükür. Karşıyakadayız bu arada:)Dah cok kucuk onu yanimdan ayiramam ki :) onlar abi kardes ztn mutlular bi arada bi ara komsu edineyim dedim bi tane normal yok en iyisi kapimi kapattim iste ama alismak o cok zor
Aman AllahimKeşke İzmir'de iş bulabilsem.amin.
Ankara'da yaşıyoruz.izmirin havası başka insanı başka güzel
Hayır orayıda dönüştürüyorlar demek istedim.
Hayret bana neden gelmedi ayrica binada manyak dolu
Ben sirinyerdeyim :) bilmiyorum sansima mi normalde de bn sicak kanliyim istqnbulda cok komsum vardi 5 senelik halen bile konusuruz ama nedense binam tuhaf insanlarla dolu selam bile vermezler ne bilim gurbet cok zor bilmedigin sehirBen tam 3 yaşında kreşe başlattım oğluma da sosyalleşmek iyi geldi. Onun haricinde komşuluktan yana hiç sıkıntı çekmedim çoğunlukla tatlış yardımsever komşularım oldu şükür. Karşıyakadayız bu arada:)
Temennimiz o yönde malum son yıllarda Türkiye geneli bir göç var, sonumuz hayrolsunYok izmir dönüşmez kolay kolay, dönüştürür. 30 küsür yılda ne gelenler, nasıl gelenler gördük biz. İlk gelen nesil olmasa da sonrakiler dönüşür.
Sirinyerde bi kac defa selam verdim Allahin selamini bile almazlar gecen oglumun dogum gunuydu pasta vereyim cocuklu komsuya kapi bile acmazlar dah ne bilimNe gibi manyak? Nerede yaşıyorsunuz ki?
Kesinlikle, mis miss =)Ne İstanbulmus arkadas
Missssler gibi İzmirdesiniz yahu
Medeni,sempatik,cagdas İzmir. Tadini cikarin.
Kekse sizin gibi dusunebilsem . Allaha sukur aile ici huzurum iyi esimde oyle sorunum yok sadece mutsuz ve huysuz olan bnm herkes hayatindan memnun birde panik atak hastasiyim yanliz kalamiyrm korkularim nuksediyorAyrıca buranın insanı gerçektende çok sıcak kanlı çarşıda, pazarda, markette, parkta hemen hemen heryerde muhabbet edebileceğim birileri oldu. İstanbulda insanlar birbirine selam vermeye korkar olmuş, dönme ihtimalini düşününce moralim bozulıyor
Temennimiz o yönde malum son yıllarda Türkiye geneli bir göç var, sonumuz hayrolsun
Kesinlikleİzmir çooook guzel kimsenin kimseye kaşının üstünde gözün var mı diye bakmadığı bir yer. Öyle özlüyor ve seviyorum ki ... Akşamları denizinin karaya sıcak sıcak esmesi, kokusu ...
Ama tabi ki istanbul bir başka.
Siz kendinizi yanlız hissettiğiniz için alışamamışsınız izmire.
Ya mis mis :)Kesinlikle, mis miss =)
Etrafımda Arapça konuşan duymak istemiyorumGeçen seçim döneminde haydi izmire kampanyası başlatılmıştı, sonuç malum
Taşıma suyla değirmen dönmez. Neyse siyasete girecek susayım ben
Doğma büyüme İstanbullu biri olarak kesinlikle İzmir cok güzel bir yer.ama siz ne arıyorsunuz ona da baglı alısamamanız.Ya mis mis :)
Sirinyerde bi kac defa selam verdim Allahin selamini bile almazlar gecen oglumun dogum gunuydu pasta vereyim cocuklu komsuya kapi bile acmazlar dah ne bilim
Ben sirinyerdeyim bilmiyorum bn olumlu bakmak istrmedigim icin belki boyle dusunmuyorum dusunmekde istemiyrm hayati zindan ettim yaniİzmirin neresine taşındınız?
Herkesin keyfine göre değişir tabii ki ama ben de aynı şeyleri İstanbul için düşünürüm mesela, çok karmaşık, kalabalık falan geliyor.
İzmir büyük şehir ama düzenli, daha az kalabalık, bir de daha modern.
İnsanları falan aksine çok kabul edicidir.
Ben otobüste çalışan travesti biliyorum, resmi olarak işe girebilmiş yani, başka hiçbir ilde görmedim.
Orasi tammEtrafımda Arapça konuşan duymak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?