İzmir_İstanbul

Kekse sizin gibi dusunebilsem . Allaha sukur aile ici huzurum iyi esimde oyle sorunum yok sadece mutsuz ve huysuz olan bnm herkes hayatindan memnun birde panik atak hastasiyim yanliz kalamiyrm korkularim nuksediyor
Sanki farklı şehirlerden bahsediyor gibiyiz semtler arası fark ediyor sanırım. Taşınma imkanınız olursa karşıyakayı tavsiye ederim

Ben sirinyerdeyim bilmiyorum bn olumlu bakmak istrmedigim icin belki boyle dusunmuyorum dusunmekde istemiyrm hayati zindan ettim yani

Dünyanın en güzel yerine de gitseniz, alışkanlıklarınızı ve arkadaşlarınızı özlersiniz.
Ondan bence.
Şehre bir şans verin.
Ben Romaya taşındığım ilk 3 ay ağlamıştım, burası mok kokuyor diye

Doğma büyüme İstanbullu biri olarak kesinlikle İzmir cok güzel bir yer.ama siz ne arıyorsunuz ona da baglı alısamamanız.
Bn cok kalabalik aileden geldim yanlizlik bana gore degil insan severim ama yok kardeslerim uzak yol ha diyincr kimse keyfim icin gelemez ki annem babam ztn gorusmuyo esimle yani cevrem olsaydi belki

Sık sık parka gidin çocuklarınızla ama hep aynı parka gidin, aynı yerde aynı saattte buluŞma ayarlardık biz:) apartmandaki komşularla uyuşamamış olabilirsiniz ama yaşıt çocukları olan annelerle arkadaş olabilirsniz

İzmir güzel fakat geliştirilmeli bunun aksine tam tersi yapılıyor sanki, İstanbul bambaşka onların New York’u varsa bizim İstanbul’umuz var fakat ne tarihi korunuyor ne yeterli değer veriliyor aksine elini sallayan giriyor, Antalya gibi bir turizm kenti ne halde... Hep diyorum bu ülke yabancıların elinde olsaydı cennet olurdu, Cennet vatanımızın güzelliklerini biz yaşayalım ve umulurki geliştiririz

Ben izmire evlendim, İzmir çok göç alan bir şehir olmuş, farklı etnik kökenler çok fazla, keşke öyle olsaydı
Gocu her yer aliyor,ama İzmirdeki hava bir baska bence. Bursadan gittigim zaman cok net hissediyorum ben. Yasamak icin guzel bir sehir,her yere yakin,cevresi modern. İstanbulda yasamayi asla istemezdim mesela,kalabaligi,pahaliligi vs. Benim ugrasacagim seyler degil. Ben İstanbula ozenenleri cidden merak ediyorum. Her haftasonu bir tiyatroya mi gidiyorlar mesela,ya da baska sehirlerde bulunamayacak sosyal etkinliklere mi katiliyorlar acaba diyorum. Varsa yoksa anam babam diyor insanlar.

Bir tane var onla da hic konusmadik bi kac kez gordum hic bakmadan gecen tiplerden yani zorlada kimseye yapisamamki

yahu kadın alışamadım demiş zamanla alışırsın deyin geçin.... ne bu izmir güzellemeleri? sonra ışığı gören geliyor misali doluyor ordan burdan insanlar.... konu sahibin şikayetçi olduğu insan tipleri artıyor...mahkeme suratlı bakkallar selamsız komşular doluşuyor... değinmeden geçemicem konu sahibicim o kapı açmayan komuşu kesin izmirli değildir

Ya hic sormayin hic sevemedim ne sehri ne insanini soguk hepsi
Allah allah,İzmir insanina soguk diyen bir sizi duydum inanin. İstanbuldaki herkes cok mu sicak valla kime soyleseniz guler size.

Ne yapiyordunuz İstanbulda? Haftasonu etkinliklerine vakit ayiriyor muydunuz mesela? Benim İstanbulda yasamaya param yetmez her seyden once. Cok asiri zengin olmam lazim.

Yoo aslinda bakildiginda en basiti bi bakirkoy sahileline gidene kdr dayak yemis gibi olurdum trafigi berbat ama ailem vardi her zmn yanimdaydi ic iceydik burda kimsesizim

Evt binam yeni yerli yok

Ben izmire evlendim, İzmir çok göç alan bir şehir olmuş, farklı etnik kökenler çok fazla, keşke öyle olsaydı

Evet malesef göç alıyoruz ama izmir insanı olarak etnik kökenlerle derdimiz yok bizim. İzmir çağdaş bir kenttir ve etnik kökeni ne olursa olsun uyum sağlayanın başımızın üstünde yeri vardır.

Iki yorum arasindaki muazzam fark...

Hafta da birgun cikardik oda gelince pelt tamam izmir guzel deniz var havasi gusel yesilligi bol memleket ama mok da olsa bana istanbuk guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…