offf yaaa..şurda toplaşıp iki lafın belini kıralım..destek olalım birbirimize dedik..daha ilk günden...muhteşem temmuz :))))))
inşlah kısa sürer...
merhaba kızlar
adakam ve moper okuyolarsa bizi yazmayı denesinler bencesaçma sapan bi durum yaşanmış gerçekten üzüldüm halbuki niyetimiz gerçekten samimi ve içtendi içini döküp rahatlamak isteyen herkesin yazabileceği bi ortamla dalga geçmek....
kızlar yılmayalım lütfen yazmayı sürdürelim biz önemli adım attık iyilşeme yolunda...[/QUO
bu arada kendinizi nasıl hissediyosunuz? falcı krizi gelen varmı?:))
offf yaaa..şurda toplaşıp iki lafın belini kıralım..destek olalım birbirimize dedik..daha ilk günden...muhteşem temmuz :))))))
inşlah kısa sürer...
Ne temmuzmuş ama uğursuzluklarla geldi(( Şans yok bizde ne diyim yani...
Bugünde MR sonucunda kist çıktı önemli değil deselerde yavaş yavaş büyüme ihtimali var buda epilepsi, felç ve ölümle sonuçlanabilyormuş okuduklarımdan öğrendklerimle, baş ağrısı da bundan dolayı oluyormuş ...Nörologda beyin cerrahına yönlendirdi bakalım takipe alıcaz... Al sana berbat bir 2 temmuz ve baş ağrım sürekli devam ediyor ...
Falcılara göre muhteşem olacak tı ya temmuz ayı başlangıç süper yani
merhaba kızlar
adakam ve moper okuyolarsa bizi yazmayı denesinler bencesaçma sapan bi durum yaşanmış gerçekten üzüldüm halbuki niyetimiz gerçekten samimi ve içtendi içini döküp rahatlamak isteyen herkesin yazabileceği bi ortamla dalga geçmek....
kızlar yılmayalım lütfen yazmayı sürdürelim biz önemli adım attık iyilşeme yolunda...[/QUO
bu arada kendinizi nasıl hissediyosunuz? falcı krizi gelen varmı?:))
canım benm çok geçmiş olsun ama kötü düşünme hemen ve internetten okuma çünkü her daim en kötüsünü düşünmene sebeb oluyor... kist olayı takip gerektiren bir konu evet ama vücudun heryerinde olabiliyor kardeşimin sinüslerinde çıktı onda da başağrısı yapıuo çok ama yıllardır bişey olmadı,büyümedi... iyi düşün iyi olsun... temmuza gelince 29 gün daha var önümüzde umutsuzluk yok:)
Çok teşekkürler canım, takip edeceğiz inşalah bir sorun çıkmaz söz konusu beyin olunca zor tabi... İyi düşünelim iyi olsun bakalım 29 gün varya :) Sibel önemli bir vardı onunla ilgili olumlu demişti yarın belki olabilir görüşme onun dışında sevgiliden haber yok sözde iletişim noktası görünüyor demişti temmuz ayıyla beraber... Bir şey çıkcağı yok
Çok teşekkürler canım, takip edeceğiz inşalah bir sorun çıkmaz söz konusu beyin olunca zor tabi... İyi düşünelim iyi olsun bakalım 29 gün varya :) Sibel önemli bir vardı onunla ilgili olumlu demişti yarın belki olabilir görüşme onun dışında sevgiliden haber yok sözde iletişim noktası görünüyor demişti temmuz ayıyla beraber... Bir şey çıkcağı yok
bende de gelişme yok ama içimde tuhaf bir umut var sibel yada o bu dediği için değil....sevgilide umrumda değil genel ruh halim düzelsin ağlama krizlerim bitsin de başka bişey istemiyorum.iyi olcağına herşeyin inandırmaya çalışıyrum kendimi...yeni bulduğum çözüm bu şimdilik:)) dediğim gibi işimden çok memnunum buluştuğumuzda detay veririm. şanslı olduğumu düşünüyor herkes ama ben kendimi dünyanın dibinde hissediyorum bunu yaşamayan bilemez(
Ne temmuzmuş ama uğursuzluklarla geldi(( Şans yok bizde ne diyim yani...
Bugünde MR sonucunda kist çıktı önemli değil deselerde yavaş yavaş büyüme ihtimali var buda epilepsi, felç ve ölümle sonuçlanabilyormuş okuduklarımdan öğrendklerimle, baş ağrısı da bundan dolayı oluyormuş ...Nörologda beyin cerrahına yönlendirdi bakalım takipe alıcaz... Al sana berbat bir 2 temmuz ve baş ağrım sürekli devam ediyor ...
Falcılara göre muhteşem olacak tı ya temmuz ayı başlangıç süper yani
canım çoook geçmiş olsun...bak herzaman burdayız biz....konuşmak istediğinde ne bileyim içini dökmek istediğinde her zaman unutma...ve herşey iyi olacak....şükredelim ki kötü birşey çıkmamış....canım çok geçmiş olsun...ya ben bilmiyorum...tövbe tövbe....bunların hepsinin sonu hayır olacak rapunzel...sabır güzelim hadi salmak yok....yola devam tammaammmı....
ben de bugün gittim psikiatra...artık başa çıkamıyorum tek başıma...konuştuk ağladım zırladım...ilaçlarıma devam edicem....dur daha temmuzun 2 si...daha koca bir ay var önümüzde...herşey güzel olacak rapunzel....unutma.......nolur bak....ne zaman istersen...biz burdayız...
food sormuş falcı kriziniz geldimi kızlar diye :)
yok be anam....yani inan aklıma geliyor da sadece yine umuda kapılma korkusundan aman allah korusun diyorum....artık tahammülüm kalmadı gerçekten vadelere,temmuzlara,geleceklere,gideceklere......aman işte acımı paşa paşa çeker...zamanın iyileştirmesini beklerim....yani hepimiz öyle yapıyoruz dimi kıslar....
Aman sakın falcı kriziniz gelmesin arkadaşlar...İmkanınız varsa uzaklaşın biraz huzurlu bir yere birkaç günlüğüne... Bu kadar kötü olmamızın sebebi falcılar hep vadeler giden paralar umutlar.... İradeli olalım onlar kim ya? Ben herkesden herşeyden uzaklaştım, sanalda bile yokum nete sadece araştırma yapmak, sabah gazete okumak için giriyordum... Taaa ki burdaki yazıları okuyup gitmeye başlayınca biraz dengem bozuldu ama düzelicem... Sadece buraya üyeliğim var ve sizlerle konuşmak için giriyorum ki gerçekten uzun yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum...:)) ne facebook ne msn ne skype hiçbiri yok bende ... kimseyi merak etmiyorum kimsede bilmesin beniAynen dediğin gibi acımzı çekeriz sonra yine aşık oluruz dimi DDD
Kizlar telden de giremiorum net cok yavas yada baglanilamio..bencede en iyisi uzaklasmak..yeni insanlarla tanismak..sizi begenen birisiyle vakit gecirmek iyi gelir.kaybolan özguvenimiz icinp rapunzelcim cok cok üzuldum yavrum..aman kontrollerini aksatma..ben daha buralardayim sagligim icin doktor önerdi..sizlerle gorusmeyi bilusmayi cok istiyorum.nete giremiorum diye kuduruorum:) acaba bizim kizlar napio diye:)kizlar buarada birgulun butun soyledikleri cikti sibelinki cikmadi bence cikmicakta..ömerin soyledikleride cikti.doga ninki cikmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?