işte ilk başta bir hata yapmışım sonradan düzeltmiştim onu,listende düzeltmeyi yapmamışsan öyle kalmıştır canım.Zaten herkes bir sefer yapıyor bir sefer yapmıyor.
kızlar bu arada benim sep telefonum bozuldu.yenisini edninene kadar telefonsuzum...haberiniz olsun
haftanın ilk gününde merhaba mı?Haftanın ilk gününden merhaba herkese, umarım hepimiz için güzel bir hafta olur.
Tunayekta ablanın iyi olmasına çok sevindim, umarım daha doğum olmaz, sen de çarşamba gelirsin inşallah, özledik seni valla..
çıtırık bez olayını tamamen çözmenize çok sevindim darısı bizim sıpaların başına,
saphiş balkonların güzel olmasına çoook sevindim, ağ almak için biz de koçtaşa gittik cumartesi ama av malzemeleri satmıyorlarmış, sadece balçova koçtaş satıyormuş, cumartesi doğum gününe gelirsek inşallah biz de o zaman alırız diye konuştuk eşimle,
minikçim senin de ellerinden gözlerinden, miniğinin heryerinden öpüyorum.
biz de dün kuşadasına gittik, ateşle babası deniz sezonunu açtılar, ben girmedim, çok soğuktu su ama ateşi çıkarmak mümkün olmadı, tir tir titriyor dudaklar mosmor, ben üşümüyorum diye bağırıyor sıpa.
çarşamba ben ne yapacağıma henüz karar vermedim,yani mama olarak, aklıma gelince fikrinizi alırım, şimdilik öpüldünüz.
bak sen minik cadıya şaka yapmayı da öğrendiayy bu kız öldrecek beni
yemek yediriyordum az önce,
parmağına hafif yoğurt bulaşmış,baktım benim bacağıma sürüyor.
-eşek seni niye benim bacağıma sürüyorsun?
-senin ıslak mendil olduğunu düşündüm de....
Pp:) çocuk dalga gecıyor resmen ya,kahkaha atıyor üstünr
bak sen minik cadıya şaka yapmayı da öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?