İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bu arada sızınle paylaşmayı unuttum..2 gun once gece bezini kaldırmıs bulunuyoruz.....
bugun 3. gecemız olacak ıns.
hıc kazamız yok sukur..
uyumadan once tuvalete goturuyorum,bıde gec saatekadar oturdugum ıcın kendım yatmadan once 1:30-2:00 civarı tekrar goturuyorum sabaha kadar kuru kalıyor.aslında 4-5 gıbı kontrol edicektim,alarmı kurdum ama gece alarm calmamıs.sabah uyandım neysekı kuru kalmıs.hemen tuttum tuvalete.demekki kuru kalabılıyomus test etmıd oldum.
7-8 gıbı tekrar tutmak gerkıyor tabi.bırdaha yatmadı dun, 9-10 a kadar belkı bıraz daha uyur bakalım yarın....
artık bez illetinden kurtulduk sukurler olsun..

puahahaah:) koptum:

var aslında sarkı...güzel fıkır bu arada tebrıkler...muckk

bay mıkro bay mıkrop
benı hasta edemezsın

yemeğimi böyle yıyorum
sütümü de boyle ıçiyorum

meyvelerı sebzelerı
bol bol yıyorum

ellerımı boyle yıkarım
sacımı da boyle tararım
dıslerımı fırcalarım,
erken yatarımm

iyi geceler tatlışlr
miniğim sıra sende değil frekans yine karışmış darilgen,tunayekta ve ev sahibi olarak çıtır da sıra.sen eycikte yapacaktın ve yaptında muhallebili elmalı toplar
ben yatıyorum kızlar çok uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar

işte ilk başta bir hata yapmışım sonradan düzeltmiştim onu,listende düzeltmeyi yapmamışsan öyle kalmıştır canım.Zaten herkes bir sefer yapıyor bir sefer yapmıyor.

arkadaslar bay mıkrop dıye aratırsanız şakıyı bulabilirsiniz müziği ile birlikte..
hatta cocuklara ufaktan dınletıp öğretmeye baslayalım...

tamam secilcim evet karışıklık oldu yine.buda sanırım yine benim karıştırmamdan dolayı oldu..şirine giderken ben yapıcağımı bilmiyodum ve yapamamıştım bu hakkımı ayseye giderken kullanmıştım ve sanırım dediğin gibi eyciğe giderken yapmıştım ama benim için sorun değil kızlar,çıtırcım menunde yetişmeyen bi durum olursa ve benimde katkı yapmamaı istersen seve seve yaparım hayatım..kuşkun olmasın :))))))))))

evet çıtırcım yazarken bende güldüm :)) muzipliğim üstümdeydi sanırım gece gece,nerden geldiyse aklıma bi anda yazdım..böylelikle hikaye şarkı deney ile ciddi anlamda mikrop kazınıcak o minicik beyinciklerine yavrularımın..aslında benimkiiçin süper olucak,ben ne kadar anlatsamda bunu hep tekrarlıyor ve bu bizim için ciddi sorun haline geldi.o ellerini sürekli ağzına sokması.aşırı derecede rahatsız oluyorum bu durumdan.çoğu zaman ona farkettirmeden konuyu başka şeye çekerek elini çekmesini sağlıyorum ama bazende söyleyerek.hatırlatmadan çek demeden hallet dediler bakalım ne zaman bırakıcak bunu.

selamlar.....

işte ilk başta bir hata yapmışım sonradan düzeltmiştim onu,listende düzeltmeyi yapmamışsan öyle kalmıştır canım.Zaten herkes bir sefer yapıyor bir sefer yapmıyor.

hımm evt. öyle bırsey olmusu.hatırladım..

kızlar bu arada benim sep telefonum bozuldu.yenisini edninene kadar telefonsuzum...haberiniz olsun

Haftanın ilk gününden merhaba herkese, umarım hepimiz için güzel bir hafta olur.

Tunayekta ablanın iyi olmasına çok sevindim, umarım daha doğum olmaz, sen de çarşamba gelirsin inşallah, özledik seni valla..

çıtırık bez olayını tamamen çözmenize çok sevindim darısı bizim sıpaların başına,

saphiş balkonların güzel olmasına çoook sevindim, ağ almak için biz de koçtaşa gittik cumartesi ama av malzemeleri satmıyorlarmış, sadece balçova koçtaş satıyormuş, cumartesi doğum gününe gelirsek inşallah biz de o zaman alırız diye konuştuk eşimle,

minikçim senin de ellerinden gözlerinden, miniğinin heryerinden öpüyorum.

biz de dün kuşadasına gittik, ateşle babası deniz sezonunu açtılar, ben girmedim, çok soğuktu su ama ateşi çıkarmak mümkün olmadı, tir tir titriyor dudaklar mosmor, ben üşümüyorum diye bağırıyor sıpa.

çarşamba ben ne yapacağıma henüz karar vermedim,yani mama olarak, aklıma gelince fikrinizi alırım, şimdilik öpüldünüz.

ayy bu kız öldrecek beni

yemek yediriyordum az önce,
parmağına hafif yoğurt bulaşmış,baktım benim bacağıma sürüyor.

-eşek seni niye benim bacağıma sürüyorsun?
-senin ıslak mendil olduğunu düşündüm de....

Pp:) çocuk dalga gecıyor resmen ya,kahkaha atıyor üstünr

darilgencim bu arada mailine gonderim bende olan fotoğrafları..
hatta bende maili olan herkese gönderdim..

kızlar bu arada benim sep telefonum bozuldu.yenisini edninene kadar telefonsuzum...haberiniz olsun

aa tüh! sana ulaşamayacak mıyız bu arada :44:
haftanın ilk gününde merhaba mı? sen kral tv de ne ara çalıştın canım bu ne kızın program mı açıyon eheheheheehe
deniz sezonunu açmanıza sevindim henüz sen girmemş olsan bile,senin de girmen yakındır.biz de sezon mezon yok,bu gidişle sezon bir pirinç markası olarak kalacak bizim için bizim havuz yalan oldu galiba.2-3 gün çalıştılar,bir şeyler yatılar sonra yok.Eşime diyorum ben inip temizlicem artık,sonradadoldurucam içini,eşim de diyorki kimseyi sokmama o zaman havuza sadece biz gireriz :)))
balçova koçtaştan aldık biz canım ama bilmiyordum başka yerde satılmadığını çok ilginç

bak sen minik cadıya şaka yapmayı da öğrendi

cnm şipariş vrdim netten,yarın ulaşıcak telefonum inş elime...

ay hakkaten program açılışı gibi olmuş,çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…