bu sabah kalkmış bıcırık kendi kendine,(yatagının kilidi koptu,takılması lazım,yoksa kendi inemıyor.)
bir güzel oturma odasına gelmiş,bilgisayarı açıp,caillou yu başlatmış.(bunu 1-2 haftadır biliyor.kullanabiliyor laptopu..kapatmak istediği sayfayı çarpıdan kapatıyor.masaüstünden caillou dosyasını bulup,açıyor,çift tıklayıp videoyu başlatıyor..baya öğrendi.maşallah.)
bi kalktım saat 11:00
ne güzel uyumusum.
bücür kendi kendini idare ediyor valla.
Duru Okyanusa da maşallah, ateş bilgisayar hastası olmasına rağmen tembel teneke, hep bana açtırıyor, sadece açma düğmesinden açıp beni çağıyor, bugün yeni yeni izlediği şeyi tekrar nasıl izleyeceğini öğretmeye çalıştım ama delirtti beni, oku sağa kaydır sola kaydır, yukarı aşağı ama tam üstüne gelince kaydırıyo, ben de nasıl yapamıyor diye deliriyorum, ayrıca televizyonda istediği kanal için bile beni çağırıyor.o zaman güle güle kullan canım yeni telefonunu,güzel haberler al inşallah hep :102:
kocaman maşallah İklime
Duru Okyanus laptopın dokunmatik mouse unu kullanamıyor henüz.caillou ve pepe yi istiyor ve gösteriyor sadece şimdilik.Bir de sabahları tv yi açıyor,ardından digiturkü açıyor izliyor veya vcd ye caillou cdlerinden birini koyup izliyor,sıkılınca vcd yi durdurup digiturke geçiyorartık kafasına göre takılıyor :82:
ay deli ya çok güldüm gece geceGüzel bir günün daha sonuna geldik, umarım yeni gün bize yeni umutlar, güzellikler yaşatır diye bir espirik yapam o zaman, hiç radyoda dinleyemiyorum ki, öyle radyo sunucusu gibi olmuşum yani.
maşallah iklime, ben de bir gün olsun 9 a kadar uyuyabilir miyim acaba, ne kadar uzak o günler bana
ben de bu gün saat 8 de ateşin anne kaka yaptım altımı temizle sözcükleriyle uyandım, hep hayal ettiğim gibi yani, ama buna da şükür 8 bizim için çok çok iyi bir saat.
yeni telefonun da hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah.
Duru Okyanusa da maşallah, ateş bilgisayar hastası olmasına rağmen tembel teneke, hep bana açtırıyor, sadece açma düğmesinden açıp beni çağıyor, bugün yeni yeni izlediği şeyi tekrar nasıl izleyeceğini öğretmeye çalıştım ama delirtti beni, oku sağa kaydır sola kaydır, yukarı aşağı ama tam üstüne gelince kaydırıyo, ben de nasıl yapamıyor diye deliriyorum, ayrıca televizyonda istediği kanal için bile beni çağırıyor.
kriko eminim her şey çok güzel olacaktır merak etme sen
çıtırcım eski telefon rehberini sim kartına kopyalayamıyor musun?o zaman kolay olur işin
bu arada hatay pazarı yine eskisi gibi oldu he?bilmiyordum
hımm telefon hiç açılmıyor mu,o zaman nasıl olur bilmiyorum.Ancak bir telefoncu filan yapabilir belki.eki hafıza kartı var mı eski telefonunun?belki onda da kalmış olabilir rehber
aaa yol açıldı mı?biz hep mithatpaşayı kullandığımızdan farkında değiliz.Metro yürüyor demekki,bu iyi haber işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?