İzmir'de Bebek Oyun Grubu

hu huuu herkes nerede acabaaaa

herkes kaçmış çıtırcım
valla ben okuyup okuyup kaçıyorum, tamyazıcam birinden biri başlıyor, bu günlerde Toprak biraz mızmız, hiç bir şeye vaktim kalmıyor desem yeridir.
neyse çarşamba bana uyar, etkinlikler de güzel, bizim oğlan bowlingde azıcık mıcırık çıkarır gibi ama bir şekilde alışması lazım, umarım çok düzen bozmaz..
saphiş şu file işi benim de çok hoşuma gitti, sen bir yaptır bakalım, beğenirsen biz de hemen yaptıracaz, ateşin balkonlarla, pencerelerle çok şükür hiç işi olmuyor, hiç yanlız çıkmaz mesela, hemen anne gel ben yanlız kaldım der ama güven olmaz tabi çocuk en nihayetinde, yine de çok korkuyorum ben,

hşgeldiniz..
dediğin yer nasıl bir yer ki?

canım zaten birşeyleri birlikte yapsınlar diye,sosyalleşsinler diye bir araya geliyoruz.kavga ederler diye yapmamak olmaz ki..
ağlayıp sızlarlarsa çok ,kaldırırız ortadan.bir kaç dk da olsa oynayabilirsek ne mutlu bize.yavas yavas alısacaklar.okulda o kadar çocuk oyuncakları paylaşıyor-paylaşmayı öğreniyor yaşıtları..
senin etknliğin nasıl olacak cnm.bir anlatabilir misin?

minik prensesim balçova kipanın karsısında ara sokakta kendi çapında bir çay bahçesi doğum günü kutlaycağımız yer ama biz çok sık gidiyoruz oraya rahat oluyor çocuklarla sahiplerinide tanıdık artık kolaylık sağladılar sağolsunlar sıcakta evde bunalmasın musafirlerimiz orada serin serin küçük bir doğum günü kutlamak niyetim sizlerde inşallah gelirseniz benden mutlusu olmaz :)))

3.tur un ilk gün ü önümüzdeki çarşamba günümü canlarım kimde olucak gün ????

hayır cnm 3. tur başlamadı daha.ben sondum ya,haftaya bende daha..

bugün 2010-2011 sezonunu kapattık hayrlısıyla arkadaşlar bu arada..
çok mutluyumm iki ay tatil,eylül 1 e kadar..[/COLOR]

iyi geceler kızlar
bugün bir arkadaşa bebek tebriğine gittim.Daha 7 günlük nasıl minik,nasıl güzel anlatamam

krikocum hoşgeldiniz.yazdığın çay bahçesini bilmiyorum ben de.nasip olursa Arda kuşum sayesinde öğrenmiş olacağız bu durumda

çıtırcım çarşamba bana da uyar

darilgencim cumartesi günü takacakmış babam.sonucu bildiricem ama memnun kalmayacağımı sanmıyorum çünkü aldığımız fileyi benim pek güçlü kuvvetli olan kocam bile koparamadı.Baya uğraştı neredeyse eli kesiliyordu.Gerdirdi,yumruklar attı filan ama file bana mısın demedi o kadar diyim.Jaws filan yakalanabiliyormuş o ağlarla,kopmuyormuş.Zaten adı da '' kopmaz ake'' denilen bir şey.ancak makasla kesersen sonuç alabiliyorsun.Ne olur ne olmaz diye yaptırmanı tavsiye ederim.en azından Ateş çıkmıyorsa bile,ileride toprak çıkabilir ya da bizler sana geldiğimizde içimiz rahat olur.Bu sıcaklarda kapı pencere kapalı oturunca zor oluyor.(çok bencil gördüm kendimi )

Kızlar benim bir arkadaşım var,taa ilkolukldan.çok tatlıdır.22 temmuz 2008 doğumlu bir kızı var.Nasıl sakin,nasıl akıllı uslu bir çocuk anlatamam Bizim gruba o da girebilir diye düşündüm ama kendisine henüz sormadım.Önce size bir yazayım fikrimiz dedim.Sizlerin de fikrini alayım,sonra ona da sorucam

bana uyar canm

Kriko zaman ne kadar çabuk geçti, Arda paşa 1 yaşında maaşallah, inşallah biz de gelmeyi çok istiyoruz, bakalım artık.

saphiş ateş şimdilik çıkmıyor ama yarın ne yapacağı belli olmaz, o yüzden biz de muhakkak bir önlem alacaktık balkonlara zaten, pencerelerin hepsine üstten kilit çakmıştı eşim, zaten ben hep üstten açarım ama kapalı planları da kitliyorum, bir tek korkum balkonlar kaldı, onu da senin gibi halledersek tamam olacak inşallah.

çıtır benim yaptıracağım pek etkinlik sayılmaz aslında, resimleri fotoğrafçıdan çıktı alıp, magnetlere yapıştırmak, çok kısa sürer, ama elimde bolca magnet var yine buzdolabı için bişeyler düşünüyorum bakalım.bir de ben foto çekememiştim, şirin yolladı foto ama o da ceple çektiğinden çok net değil sanki, olur ama sende daha güzel resimler varsa yollayabilir misin bana, eycik de çekmişti ama o da yollayamadan gitti.

hayırlı cumalar arkadaşlar..
cnm benımde şarjım bitmişti hatırlarsan çok çekemedm ama var birkaç fotograf.gondereyim bugun maılıne.öpüyorum

çıtırcım tatilin hayırlı olsun dilerim en iyi şekilde geçer..

krikocum bi yıl bitti bile yeni yaşı şimdiden kutlu olsun paşanın..tam yeri bilmiyorum ama buluruz sanırım bi şekilde...

çıtırcım çarşamba benim içinde uygun,aksi bi durum olmadığı sürece nasipse gelicem...

ben henüz bi etkinlik hazırlamadım araştırma içindeyim ama hangi yönde bi etkinlik yapmalıyım bilmiyorum,bi önerin varsa paylaş çıtırcım...

biz yazlıktayız,ablam geldi çok şükür..kızlara bi havuz aldım bugün ilk kez doldurduk ve inanılmaz eğlendiler..nasipse siz geldiğinizdede kuzucuklar girerler...

saphişim senden naber herkeze bişi yazdım sana yazmadan olmaz dimi kuşum :))) kambersiz düğün olmadığı gibi...

banucukdan haber varmı nasıl oldu acaba ablası??gelebilecekmi acaba..aslında gelebilse süper olur..en azından bizle birlikte biraz kafası dağılır...

aysecik toprak paşa büyüdükçe varlığını hissettiricek tabi dimi ama :))

ay ne çok yazmışım yeter ama dimi..öpüyorum allaha emanet olun...

Son düzenleme:
miniğim iyiyiz çok şükür.yarın balkonlara file takacak babam onun heyecanı ve sevinci içindeyim sen de İzmirdesin sanırsam,sen nasılsın canım?
tunayektayla ilgili ben de aynı fikirdeyim,keşke gelebilse

mnikcim tsk ederim..
biz de bugun kuzuyla bir banyo keyfı yaptık ki sormayın..o beni yıkadı,ben onu yıkadım:)
nasıl hoşuna gidiyor,saçımı köpük köpük yaptı yıkıyor,çığlık çığlığa gülüyor
kışın hemen üşümesin diye çabk çabuk yapıp cıkıyorduk.artık havalar ısındı artık keyfını cıkartalım dimi? :)

bizim de havuzumuz var ama ben daha kurmadım bu yaz hıc.havalara güven olmuyorki.bi serin bir sıcak daha tam alışamadık.senin yazlıkta daha iyi oluyordur.bahçeye kuruyorsundur..
etkinik olarak türkçe-dil üzerine düşünebilirsin cnm.parmak oyunu,hikaye,tekerleme vb.
oyun da olabilir..

miniğim iyiyiz çok şükür.yarın balkonlara file takacak babam onun heyecanı ve sevinci içindeyim sen de İzmirdesin sanırsam,sen nasılsın canım?
tunayektayla ilgili ben de aynı fikirdeyim,keşke gelebilse
oohh ne güzel rahat rahat balkon keyfi sizi bekliyorr.

inşallah canım inşallah,hatta hep birlikte inşallah.
ben de bizimkinin havuzunu şişirmiştim,birkaç kez girdi oynadı filan ama çok sıcakken,sonra ben de kaldırdım.söndürmedim de,salonda havanın iyice ısınmasını bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…