hu huuu herkes nerede acabaaaa
selam arkadaşlar ben dün akşam geldim umarım tüm çocuklarımız iyidir doğum günü hazırlıklarıyla uğraşıyoruz ardanın doğum gününü 9 temmuz cumartesi akşamı saat=8de balçova kipanın orada şerafettin tuğucu parkı var orada kutluycaz nasipse henüz hiç bir seyim hazır değil eğer davetiye yapabilirsem dağıtmak istiyorum hepinize ama nedense bu aralar hep yoğun geçiyor ve doğum günüyle ilgilenemiyoruz pek inşallah hazırlıklarım biter
hepinizi çok çok öpüyorum iyi geceler
herkes kaçmış çıtırcım
valla ben okuyup okuyup kaçıyorum, tamyazıcam birinden biri başlıyor, bu günlerde Toprak biraz mızmız, hiç bir şeye vaktim kalmıyor desem yeridir.
neyse çarşamba bana uyar, etkinlikler de güzel, bizim oğlan bowlingde azıcık mıcırık çıkarır gibi ama bir şekilde alışması lazım, umarım çok düzen bozmaz..
saphiş şu file işi benim de çok hoşuma gitti, sen bir yaptır bakalım, beğenirsen biz de hemen yaptıracaz, ateşin balkonlarla, pencerelerle çok şükür hiç işi olmuyor, hiç yanlız çıkmaz mesela, hemen anne gel ben yanlız kaldım der ama güven olmaz tabi çocuk en nihayetinde, yine de çok korkuyorum ben,
minik prensesim balçova kipanın karsısında ara sokakta kendi çapında bir çay bahçesi doğum günü kutlaycağımız yer ama biz çok sık gidiyoruz oraya rahat oluyor çocuklarla sahiplerinide tanıdık artık kolaylık sağladılar sağolsunlar sıcakta evde bunalmasın musafirlerimiz orada serin serin küçük bir doğum günü kutlamak niyetim sizlerde inşallah gelirseniz benden mutlusu olmaz :)))
3.tur un ilk gün ü önümüzdeki çarşamba günümü canlarım kimde olucak gün ????
Kızlar benim bir arkadaşım var,taa ilkolukldan.çok tatlıdır.22 temmuz 2008 doğumlu bir kızı var.Nasıl sakin,nasıl akıllı uslu bir çocuk anlatamamBizim gruba o da girebilir diye düşündüm ama kendisine henüz sormadım.Önce size bir yazayım fikrimiz dedim.Sizlerin de fikrini alayım,sonra ona da sorucam
Hayırlı olsun tatilin canım.Yaşasın tatil
Kriko zaman ne kadar çabuk geçti, Arda paşa 1 yaşında maaşallah, inşallah biz de gelmeyi çok istiyoruz, bakalım artık.
saphiş ateş şimdilik çıkmıyor ama yarın ne yapacağı belli olmaz, o yüzden biz de muhakkak bir önlem alacaktık balkonlara zaten, pencerelerin hepsine üstten kilit çakmıştı eşim, zaten ben hep üstten açarım ama kapalı planları da kitliyorum, bir tek korkum balkonlar kaldı, onu da senin gibi halledersek tamam olacak inşallah.
çıtır benim yaptıracağım pek etkinlik sayılmaz aslında, resimleri fotoğrafçıdan çıktı alıp, magnetlere yapıştırmak, çok kısa sürer, ama elimde bolca magnet var yine buzdolabı için bişeyler düşünüyorum bakalım.bir de ben foto çekememiştim, şirin yolladı foto ama o da ceple çektiğinden çok net değil sanki, olur ama sende daha güzel resimler varsa yollayabilir misin bana, eycik de çekmişti ama o da yollayamadan gitti.
oohh ne güzel rahat rahat balkon keyfi sizi bekliyorr.miniğim iyiyiz çok şükür.yarın balkonlara file takacak babam onun heyecanı ve sevinci içindeyimsen de İzmirdesin sanırsam,sen nasılsın canım?
tunayektayla ilgili ben de aynı fikirdeyim,keşke gelebilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?