İzmir'de Bebek Oyun Grubu

İyi geceler
sonunda balkonlarımızda keyif yapabiliyoruz süper oldu yaa
darilgencim yaptırmayı düşünüyorsan yaptır derim

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,önce durum bildireyim;ablam hala doğurmadı,hatta imza karşılığı haftasonu için eve çıktı:)bebeğin mobilyaları geldi,bebeğe puset aldık hiçbirini göremedi diye doktora ağlamış,oda imza karşılığı izin vermiş.Ben artık gün aşırı falan gidiyorum hastaneye birde bu hafta hastalandım o yüzden gidemedim.Neyse şimdi daha iyiyim hatta cts görümcem ve oğlunuda alıp denize gittik.Çocuklar çok eğlendi,bizde biraz yandık:)Durum böyle giderse çarşamba bende gelicem inşallah!!!
Çıtırm etkinlik olarak netten bulduğum ki sen zaten biliyorsundur(pek orjinal değil) bir kabın içine su koyup,karabiber döküp,parmağımıza sabun sürüp suya dokunuyoruz veee karabiberler kaçışıyor.Sonuç; ellerimizi yıkadığımızda kirlerde böyle kaçar gider.Nasıl anlaşılırmı?,yani bu yaştaki çocuklara uygun olur mu? söz veriyorum daha sonrakilerde daha yaratıcı olucam(Mahcup yüz ifadesi)

Kızlar hepinizi çok özledim valla,Sapişim balkon çözümüne çok sevindim ben hiç görmemiştim öyle file falan iyiymiş,Miniğim sizin yazlığa gelmek inşallah nasip olur bakalım..Krikitosum Arda kocaman olmuş maşallah inşallah doğum gününde bizde orada oluruz.Bu sene Allah nasip ederse bende Tunişin doğum gününü dışarda yapmak istiyorum,geçen sene yapamadık içimde kalmıştı,bende açık havada yapmak istiyorum...
Bilgisayarım hala bozuk şuanda eşimin bilgisayardan giriyorum,Çarşamba günün yine 2 de mi geliyoruz yoksa saatte değişiklik var mı diyor ve kaçıyorum herkese şimdidien iyi haftalar...

canım iyi ki girdin şuraya çok merak ediyordum.arayacaktım ki bir baktım saat 21.33 olmuş vazgeçtim o yüzden.ablanın daha iyi olmasına ve bebeğin hala annesinin karnında olmasına çoook sevindim
bu kadar koşturmaca arasında hastalanman nedense bana hiç tuhaf gelmedi kendine dikkat et canım,ailenin ve bizim sana ihtiyacımız var geçmiş olsun canım
gwlince görrüsün benim balkonları pek rahat oldu valla çok da ucuz!!! :))
çarşamba günü mama sırası sende ama koşuşturmaca içinde yapamayacak olursan ben veya birmiz yaparız dert etme tatlım
tuniş nasıl iyi mi?özledik sizi

oooooo hatuna bak bu yoğunluk içinde bide deniz sefası yapmışş
şaka bir yana olumlu gelişmeleri duymak beni mutlu etti cnmcım..

deneyi okuyunca güldüm kendi kendime..iklim bu ara mikroplara takmış durumda..bir hikaye anlatmıstım mikroplar ıle ılgılı,,sonra hıkaye sonunda dedim ki bak sende ellerini ,oyuncaklarını,yerden aldıgın seylerı ağzına sokma.mıkroplar gelıp senın agzına gırerler dedım :) nasıl tıtız davranıyor varya dişlerini fırcalamak ıstıyr,mıkoplar gtısın dıyor..fırcaladıktan sonra annecim sımdı mıkroplar nereye gıttı dıye soruyor.onlar pis cocuklara gitsın ben temızım dıyor:)bazen unutuyor,,mıkroplarrr dıyorum anında cekıyor elını..çok etkılı oldu.bununla beraber,baskasının kullandıgı catal-kaşıgı kullanmaması,baskasının baragından ıcmemesı vs. konularda da uyarı yapıp araya sıkıstırdım.. :)
bu deneyi anlayabilirler.çok güzel ve etkili bir deneydir..ayrıca cocuklar çok şaşırıyorlar bu deneyde,ilgiyle izliyorlar...
zaten o anda temizlik ile ilgili gecen bır kac cumle bıle cocuklara yeter.öyle çok da anlamalarını beklemeyecegız..
o zaman bende hikaye olarak temizlik ile ilgili olan ,içinde mıkroplar gecen o hıkayeyı anlatayım.

saat olarak 2 uygun dıye düşünüyorum.değiştirmek istersenız fikirlere açığım :)

ayrıca birşeyler yapmak için uğrasma gercekten saphıracım dıgru soylemıs.ben acıgı kapatırım arkadaşlar.

çıtı-pıtır-hikaye,bowling oyunu
tunayekta-deney
darilgen-magnet yapımı

tamam o halde sen neler yapıcaksın kafanda bi menü belirledinmi bende ona göre bişey yapıyım..

bu arada çok sağol biz iyiyiz haftasonu dönmüştük şimdi tekrar burdayız kuzucukda çok şükür iyi uyuyor suan...

sitede sorun var sürekli sayfam kapanıyor ve tekrar girmekte sorun yaşıyorum...

yok tatlım henüz oturmadı kafamda.
ama mutlaka börek ve tatlı olacak. :) ama nasıl olacaklarına karar vermedim...
kafana göre takıl cnmcım.çok da önemlı degıl.
sorun neden kaynaklanıyor acaba???
öpüyorum kuzuyu,

sorunun neyden kaynaklandığını anlamış değilim gıcık oldum sadece ((

tamam tatlım benimde şimdi aklıma geldiği için açıkcası bende hiç düşünmedim ama mutlaka yapıcak bişi bulurum ben :)) daha var zaten o güne kadar tekrar tekrar haberleşiriz....

ana tema mikroplar ise bende ona uygun bi şarkı bulmaya çalışacağım...

mesela serdar ortaç mikrop gibi :)))))))))))))))))))))))))))))9

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…