Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,önce durum bildireyim;ablam hala doğurmadı,hatta imza karşılığı haftasonu için eve çıktı:)bebeğin mobilyaları geldi,bebeğe puset aldık hiçbirini göremedi diye doktora ağlamış,oda imza karşılığı izin vermiş.Ben artık gün aşırı falan gidiyorum hastaneye birde bu hafta hastalandım o yüzden gidemedim.Neyse şimdi daha iyiyim hatta cts görümcem ve oğlunuda alıp denize gittik.Çocuklar çok eğlendi,bizde biraz yandık:)Durum böyle giderse çarşamba bende gelicem inşallah!!!
Çıtırm etkinlik olarak netten bulduğum ki sen zaten biliyorsundur(pek orjinal değil) bir kabın içine su koyup,karabiber döküp,parmağımıza sabun sürüp suya dokunuyoruz veee karabiberler kaçışıyor.Sonuç; ellerimizi yıkadığımızda kirlerde böyle kaçar gider.Nasıl anlaşılırmı?,yani bu yaştaki çocuklara uygun olur mu? söz veriyorum daha sonrakilerde daha yaratıcı olucam(Mahcup yüz ifadesi)
Kızlar hepinizi çok özledim valla,Sapişim balkon çözümüne çok sevindim ben hiç görmemiştim öyle file falan iyiymiş,Miniğim sizin yazlığa gelmek inşallah nasip olur bakalım..Krikitosum Arda kocaman olmuş maşallah inşallah doğum gününde bizde orada oluruz.Bu sene Allah nasip ederse bende Tunişin doğum gününü dışarda yapmak istiyorum,geçen sene yapamadık içimde kalmıştı,bende açık havada yapmak istiyorum...
Bilgisayarım hala bozuk şuanda eşimin bilgisayardan giriyorum,Çarşamba günün yine 2 de mi geliyoruz yoksa saatte değişiklik var mı diyor ve kaçıyorum herkese şimdidien iyi haftalar...
tamam o halde sen neler yapıcaksın kafanda bi menü belirledinmi bende ona göre bişey yapıyım..
bu arada çok sağol biz iyiyiz haftasonu dönmüştük şimdi tekrar burdayız kuzucukda çok şükür iyi uyuyor suan...
sitede sorun var sürekli sayfam kapanıyor ve tekrar girmekte sorun yaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?