İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Selam,herkese iyi pazarlar
çıtırcım daha iyi olmana sevindim canım.İklime üüzldüm ama yerime öp annnesi minik parmağı.
Sizde mi gidemediniz Ardanın doğum gününe bizde gidemedik maalesef.Eşimin işi vardı.müşterisi akşam müsaitmiş meburen işine baktı tabi.
Bugünde Manisaya gidecek yine bir müşterisine,pazar pazar iş :S adam bugün müsaitmiş,telefon bekliyor gitmek için.kız da uyuyor.Metin gidince kızımla yalnız geçiricez gibi görünüyor bu pazar gününü
napalım sağlık olsun,iş olsun da

kızlaaar;bizde burdayız artık simayla:)biraz acemisiyim kk.nın idare edin artk:)bizde gelemedk arda bebişin doğum gününe çok istemistm,burdan kutluyorum onu ve ailesini,nice sağlıklı yaşlar..

kızlarrr ben geldim.. hepinize iyi pazarlar...

bende gidemedim çünkü dün sınavım vardı sınav sonrası yazlığa gittim kuzuşun yanına ve malum dişim,erkenden yattım sabah 6 kalkıp bugün tekrar sınava girdim...şimdi evdeyim...

kızlar o gün sizin yanınızdayken dişim ağrıyordu ya o ağrı hiçbişeymiş biliyomusunuz..dişçiye gittim antibiyotik verdi yazlığa dönüyoruz akşam ard arda 3 ağrı kesici 1 antibiyotik kesmedi ama nasıl bi ağrı ağlamaktan helak oldum,anneme yalvarıyorum bana yardım edin kurtarın bu ağrıdan diye..beynim kople uyuştu ve gözlerimi dahi açamadım gidiyorum sandım çok çok çokkkkk kötüydü tarifi yok yani...neyseki suan çok daha iyiyim o acıya nazaran..salı günü tekrar randevum var bakalım nolucak...

çıtırcım mesaj atmışsın pasta için,sana kıyamam ben düşünmen bile yeter ama o an bana ne versen boş olurdu ağrım çokdu( ben öle sanıyomuşum bide geceki ağrıyı görünce) benim yerime siz yemişsiniz ne güzel afiyet olsun..

semacım canım aramıza hoşgeldin...

krikom canım bahsettiğim gibi sınava git gel yapmakdan ve yazlığa gidip gelme olayından en en en önemlisi diş ağrımdan gelemedim nice yıllara kuzucuk...

offf minikprensesçim kıyamam yaa ( diş ağrısı çok çok kötü olur,adama yorganları parçalattırır derler,demek doğruymuş.Allahım bir daha yaşatmasın böyle acılar canım

üf ya çok sıkıcı bir pazar günü bugün eşim gitti Manisaya,biz kızla kaldık evde yalnız başımıza.Sizi de götüreyim dedi ama bu sıcakta napıcaz yollarda çocukla dedim.Bizim havuzu da hala açamadılarrrr balkoa çıkıp yönetim istifa,yönetim istifa diye tezahürat yapmayı düşünüyorum :95:

İyi akşamlar herkese ,kocişin bilgisayardan giriyorumTüm geçmişi okumam mümkün olmayacak anlaşılan sadece birkaç günlüğü okudum.Çıtırım sanada İklimciğimede çok geçmiş olsun canım.Miniğim sanada çok çok geçmiş olsun canım,diş ağrısı doğum ağrısına bedel derler inşallah hemen iyileşirsin canım.Bu arada doğum gününe bizde gidemedik,görümcemin kayınvalidesi falan Zonguldak'tan geldiler bizde tüm ma-aile ordaydık yemekte,mutfak işleri,getir-götür araba servisi hep bizdeydi,biz gelemiyoruz diyemedik malesef hatta ne yazıkki aramaya bile fırsatım olmadı,Tuniş elinde davetiye partiye gidicez diyip durdu.Bu hafta eşim izinde bu sayede pc den girebilicem,hatta el bilgisayarınıda yaptı(sadece kapatıp-açtı)Öle işte bu hafta kocişle acık hasret giderelim diyoruz(inşallah...)

Kocanın burda olmasına sevindim canım adınıza.Hakikaten biraz hasret giderin yahu.olmadı vesteli bombalayalım nihaha seni buralarda görmeyi özlemişiz canımmm

iyi geceler arkadaşlarım, sanırsam bizden kimse gidemedi doğum gününe, biz de gidemedik çünkü, eşimin 15 yıllık arkadaşı, eşi ve 5 aylık bebekleri toprağı görmeye geldiler istanbuldan, işin garibi eşimin haftasonlarını karıştırmış olması, onları önümzdeki haftasonu bekliyorduk meğer bu haftaymış, çocuk akşam geliyoruz deyince eşimin kafasına dank etti ve bu yüzden de hala devam etmekte olan bir kriz yaşandı evde,
krikocum çok istiyordum gelmeyi ama nasip değilmiş, burdan kutlayayım arda paşanın doğum gününü, iyiki doğmuş kuzucuk.

çıtır ve minik tekrar geçmiş olsun ikiniize de, banu eşinle biraz dinlenin artık, sen de koşturmaktan helak oldun, saphiş ve duruyu da öpüyorum mucks...

selamlar herkese... kahvaltı yaptık,evi toparlaması anca oldu,çay içiyoruz görümcemle karşılıklı..
hergün bir yere götürüp,gezdirmeye çalışıyorum.çoluk çocuk doluşuyoruz arabaya.çok zor oluyor aslında..ama geziyoruz iyi oluyor...

herkese tek tek yazamıyorum,öpüyorum herkesi...

temzilik yaptım belim koptu resmen.bacağım kasmaya başlıyor biraz yorulunca.fıtıktan feci şekilde şüpheleniyorum da doktora gitmeye korkuyorum.mr olayı beni çok kasıyor.giremem ben makinaya
sizler neler yapıyorsunuz?

buradan darilgenime duyuru;öhö öhö;20 gün önce doğum yapmış bir arkadaşım ve bazı yakınları yarın bana 40 gezmesine geliyorlar.yarın bebişin 20 kırkı doluyor çünkü onlarda yumurta toplamaya geliyorlar.bu arada 4 aylık olmuş olan Toprağımın anası yumurtalarını almaya gelmezse evimizi fare basıcakmış.İlgili mercilere gitsin efendim bu mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…