İzmir'de Bebek Oyun Grubu

benim de çok başım ağrıyor ya neden acaba sinir oldum.sıcaklardan herhalde diyorum.
kızlar menüme bakın bakiim bi az mı ekleme çıkarma yapayım mı ne dersiniz?
başlangıç:yayla çorbası
ara sıcak:sebzeli börek
zeytinyağlı:iç baklalı enginar
ana yemek:çizi krakerli tavuk+pilav
marul salatası
yoğurtlu patlıcan ezme
yoğurtlu mayonezli havuç ezme
tatlı:yoğut tatlısı-kaymakla

şu havuçlu mezeye nedense pek üşendim.ama rakı içilecek,sadece patlıcan ezme ve salata yeterli olur mu?
ya da başka önerisi olan?

Sapişim bence menü gayet güzel ama dediğin gibi zaten patlıcan yoğurtlu bence yoğurtlu havuç yapma onun yerine rakı varsa mesela biber kızartabilirsin,yada şu hazır kırmızı birler oluyor paprika turşu oda iyi gider rakı yanına,dondurulmuş soğan halkaları var onlardan kızart,tavuk yanına iyi gider,ay hiç meze kültürüm yokmuş yahu!!:44:

Ay kızlar tövbe yarabbim diyip çok sıkıldım diyicem kocayla devamlı evde olmaktan sıkıldım yaaaaTatile gitmedik,gidegide 1 kere denize birde kemeraltına gittik salaksulak vakit geçiriyoruz ay kafayı yiyicem.Tamam çok gezdiği için yorgun ve evde oturmak onun çok özlediği birşey ama yiyip içim evi dağıtıp pisletiyorlar ve artık sıkıldımAllah kocama bol iş ve seyahat versin diyorum

canım ben yaptım bile ikisini de.yoğurtsuz olarak aklıma börülce salatası geldi bir de ama onunda taratoru yine sarmısaklı.bizim ev yarın akşam gazdan patlayabilir
okurken güldüm valla sana kocan seyehatteyken hasretinden ağlarsın,yanındayken yanında diye ağlarsın bence sen yalnızlığa alıştın da ondan böyle hissediyorsun

Kızlar çok sinirliyim yaaaaa!!!Yarın ve pazar günü görümcemlerle denize gidicez diye bugün ve dün evde oturduk(yani zaten hafta sonu denizde olucaz diye,görümce öyle istedi)bu gece saat 23:30 da Atilla kardeşini aradı ve yarın direk eve geleceklerini,hafta sonu denize gitmeyeceklerini söyledi,son anda ve biz aradık öyle haberimiz oldu.Bende kızdım,bencilliklerine kızdım.Biz hafta içi sakin sakin gidecektik,üstelik haberde vermiyorlar.Ben bozuldum haber vermemelerine dedim ve aramızda kavga çıktı resmen iyi sinirlendim offff,yatsam uyuyamam bu sinirle,Allah'ım sen bana sabır kocama akıl ver yarabbim!!!

seni nasl iyi anlıyorm delirmemek mümkün değil canm..hepsi olmasada çoğu laf söletmezler zaten hiç ailelerine,ufack kızsan bişeylerine hemen korumaya geçerler senden kötüsü olmaz,kendileri her lafı sölerler yeri gelir..ammaaan ben çok dertliyim kızlar bu konularda moralişmde bozuk zaten..pat diye olcak konuları bilmesenizde (sapişim hariç) bunu bilin istedm paylaşmak istedm sizlede geçen gün gidip adliyeye dilekçemizi veerdik,mahkeme günü için ewe kağıt gelcekmş,en kısa sürede bitsin istiyorum,uzadıkça acı weriyo,düzenli bi hayatım olsun istiyorum,biriciğim meleğimin yüzü gülsün istiyorum,tüm bu sıkıntılardan etkilenmesin bi zarar görmesin istiyorm..umarım doğru kararlar almışımdır kızlar,şu anda hiçbişey bilmiyorm..

tunayektacım haklısın canım valla.böyle sorumsuzluğa ben de çok kızarım.sen yine de başkaları yüzünden kocanla kötü olma,boşver.ona göre tavrını koyarsın görümcene de gerekirse tabi kocana fazla belli etmeden
Semuşum açtın mı davayı sonunda,hakkınızda hayırlısı olsun canım.İnşallah meleğin içinde senin için de mutlu günler çok yakındadır

Misafirlerimiz yeni gitti sayılır.sohbet muhabbet bu saatleri bulmuşuz.güzel br geceydi.fakat yorgunum ve uykusuzum

açtk davayı tatlışım sonunda,beraber gidip dilekçe werdk.bakalım artk hayırlısı hepimiz için.daha huzurlu olcağıma inanıyorm..zor uyuyorm bugünlerde ama benimde çok uykum geldi sende yat dinlen hemen,misafirin ardından geri kalanlar genelde; keyifli geçen saatler,hoş sohbetler,toparlanması gereken bi ev ve yorgunluk oluyo...bunların üstüne bide güne erken başlayan fıstıklar var:) hepinize iigeceleeer kızlar

Duru Okyanusun odasını hiç bu kadar dağınık görmemiştim.Savaş alanı gibi.Yatağında uyutabilmek için yatağının üzerinde baya bir toparlama işi yaptım düşün,yatacak yer kalmamış.Hadi yatalım canım iyi geceler

iyi akşamlar herkese, biraz geç kaldım ama tunayekta Allah sana sabır versin, ne kadar düşüncesiz ve benciller, takmamaya çalış, ne kadar mümkün olur tabi imkansız ama boşverrrrr..

semacım senin ve güzel meleğin için en hayırlısı ne ise o olsun, Allah yardımcınız olsun,

saphiş biz de ön balkona o kopmaz şeylerden aldık, biz hep balık ağı diye aradığımız için bulamamışız, bahçe çit tellerinin ordaymış meğer, canım bizim aldığımız siyah plastik küçük küçük delikleri var, sizinki de ondan mı, yanlış mı aldık acaba, ordaki kız bize kopmaz dedi ama çengelllere taktıktan sonra ben deneme yapip asıldım ve koptu, yine de güven veriyor, bizimkiler o kadar uğraşmaz herhalde koparmak için.

geçmiş kandiliniz mübarek olsun, mesaj atan arkadaşlarım benim de mesajım yok, o yüzden cevap veremedim kusura bakmayın..

canım bizimkinin madddesine kopmaz ake gibi bir isim kullandılar satıcılar.Alırken eşim koparmaya çalıştı kopmadı.Biraz daha zorlasa elleri kesilecekti.sonra babam gelip taktığında çok güzel kontrollerini yaptılar,kopmadı.Babam çengelleri dübelle duvara monte etti ve çengeller penseyle bile çıkmaz hale geldi,ancak duvarın parçalanması lazım o da imkansız gibi bir şey çünkü matkapla bşle delerken çok zor delindi çok sert.sizinki nasıl koptu onu tam anlayamadım.aldığınız file mi koptu yoksa çengeller mi yerinden çıktı? Bizimki siyah 2cm karelik kareler var

kızlar napıyorsunuz nasılsınız hu huu
benim laptopun şarj aleti temassızlık yapıyor ve şarj edemiyorum maalesef eşimin laptopa kaldım.
eee ne zaman görüşüyoruzz,özledim sizleriii

yok hayatım bizim file koptu, çengele takılı olan yerden, ben asıldım sağlammı diye ben fileden şüphelenmemiştim, çengeller sağlam mı diye kontrol etmek istedim aslında ama çok fazla güç uygulamama rağmen o plastik koptu, ama biz 3 delik yukarda bırakacak şekilde astık üçünü de koparana kadar fark ederiz herhalde, çengeller bizim de sağlam gibi şükür, bu arada bizimki ince pilastik 1 cm lik kareler şeklinde, galiba farklı almışız, ben ordaki kıza kopmaz ake dedim o da bunu gösterdi ve kopmaz dedi, kalın plastik ve senin dediğin gibi 2 cmlikler vardı, keşke onlardan mı alsaydık ki. neyse en azından tesisat tama baktık içimize sinmezse sizinkinden alırız, şimdilik idare eder gibi.

bu arada ben de çok özledim valla sizi, yakın zamana bişeyler planlayalım

hımm anladım canım,farklıymış ürünler.
cuma günü Semanın kızı Simayın doğum gününde görüşebiliriz aslında herkese uyarsa

hımm anladım canım,farklıymış ürünler.
cuma günü Semanın kızı Simayın doğum gününde görüşebiliriz aslında herkese uyarsa

ben cuma günü izin yazdırmak için hastaneye gidicem, kayınvalidemden rica ettik bakalım gelip toprağa bakabilecek mi, ben de ateşi alıp gidicem, o yüzden ben gelemem doğum gnüne ama şimdiden dooğum günü kutlu olsun Simayın..

Selam kizlar ne var ne yok?Ben eski sadw hayatima geri dondum yani kocam ise basladi sukur:)Bugunde Nur aradi saat 4de 5de ikeada bulusma var deyince evden firlayisimi gormeliydiniz.eve 1saat once falan geldik acik ana-ogul stres attik,Semacim bende gelmeyi cok isterim ama simdilik kismet diyorum,kocam ise basladi diye yine herkes is buyuruyor sabah tam 3saat telefonum susmadi neyse bunada sukur diyor hepinizi cok ozledigimi soyleyip kaciyorum.Bu arada bugun bulusmada hep sizi ve bizi sirdular ay tuhaf oldu yani oyun grubumuzu ve sizleri sordular,nurtiye uyemi herkes dediker neden girmiyorlar dediler,ay pek ovfum grubumuzu nazar deymese bariNeyse ben kacar kocaman mucks!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…