canım ben yaptım bile ikisini de.yoğurtsuz olarak aklıma börülce salatası geldi bir de ama onunda taratoru yine sarmısaklı.bizim ev yarın akşam gazdan patlayabilirSapişim bence menü gayet güzel ama dediğin gibi zaten patlıcan yoğurtlu bence yoğurtlu havuç yapma onun yerine rakı varsa mesela biber kızartabilirsin,yada şu hazır kırmızı birler oluyor paprika turşu oda iyi gider rakı yanına,dondurulmuş soğan halkaları var onlardan kızart,tavuk yanına iyi gider,ay hiç meze kültürüm yokmuş yahu!!:44:
Ay kızlar tövbe yarabbim diyip çok sıkıldım diyicem kocayla devamlı evde olmaktan sıkıldım yaaaaTatile gitmedik,gidegide 1 kere denize birde kemeraltına gittik salaksulak vakit geçiriyoruz ay kafayı yiyicem.Tamam çok gezdiği için yorgun ve evde oturmak onun çok özlediği birşey ama yiyip içim evi dağıtıp pisletiyorlar ve artık sıkıldım Allah kocama bol iş ve seyahat versin diyorum
Kızlar çok sinirliyim yaaaaa!!!Yarın ve pazar günü görümcemlerle denize gidicez diye bugün ve dün evde oturduk(yani zaten hafta sonu denizde olucaz diye,görümce öyle istedi)bu gece saat 23:30 da Atilla kardeşini aradı ve yarın direk eve geleceklerini,hafta sonu denize gitmeyeceklerini söyledi,son anda ve biz aradık öyle haberimiz oldu.Bende kızdım,bencilliklerine kızdım.Biz hafta içi sakin sakin gidecektik,üstelik haberde vermiyorlar.Ben bozuldum haber vermemelerine dedim ve aramızda kavga çıktı resmen iyi sinirlendim offff,yatsam uyuyamam bu sinirle,Allah'ım sen bana sabır kocama akıl ver yarabbim!!!
iyi akşamlar herkese, biraz geç kaldım ama tunayekta Allah sana sabır versin, ne kadar düşüncesiz ve benciller, takmamaya çalış, ne kadar mümkün olur tabi imkansız ama boşverrrrr..
semacım senin ve güzel meleğin için en hayırlısı ne ise o olsun, Allah yardımcınız olsun,
saphiş biz de ön balkona o kopmaz şeylerden aldık, biz hep balık ağı diye aradığımız için bulamamışız, bahçe çit tellerinin ordaymış meğer, canım bizim aldığımız siyah plastik küçük küçük delikleri var, sizinki de ondan mı, yanlış mı aldık acaba, ordaki kız bize kopmaz dedi ama çengelllere taktıktan sonra ben deneme yapip asıldım ve koptu, yine de güven veriyor, bizimkiler o kadar uğraşmaz herhalde koparmak için.
geçmiş kandiliniz mübarek olsun, mesaj atan arkadaşlarım benim de mesajım yok, o yüzden cevap veremedim kusura bakmayın..
canım bizimkinin madddesine kopmaz ake gibi bir isim kullandılar satıcılar.Alırken eşim koparmaya çalıştı kopmadı.Biraz daha zorlasa elleri kesilecekti.sonra babam gelip taktığında çok güzel kontrollerini yaptılar,kopmadı.Babam çengelleri dübelle duvara monte etti ve çengeller penseyle bile çıkmaz hale geldi,ancak duvarın parçalanması lazım o da imkansız gibi bir şey çünkü matkapla bşle delerken çok zor delindi çok sert.sizinki nasıl koptu onu tam anlayamadım.aldığınız file mi koptu yoksa çengeller mi yerinden çıktı? Bizimki siyah 2cm karelik kareler var
hımm anladım canım,farklıymış ürünler.
cuma günü Semanın kızı Simayın doğum gününde görüşebiliriz aslında herkese uyarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?