İzmir'de Bebek Oyun Grubu

geçmiş olsun cnm.mr uzun sürmüyor korkma ..şimdiden önlemini al bnce.fizik tedavi ile rahtlarsın belki.
boşvermeye gelmiyor.
bide sıcak uygulama iyi geliyor aklında olsun.

bugün iceangel bendeydi arkadaşlar.
oynadılar bol bol benim kuzu ve gürümcenin kuzularla..
hareketli bir gün oldu yani...

ilgili merciler mahcup bir şekilde bu meajı okudu ve cevaplıyor, gelicez gelicez teyzesi hiç istermiyiz biz senin evini farelerin basmasını, en yakın zamanda sendeyiz

birde geçmiş olsun, bence de ihmal etme ilerledikçe daha zor olur.

geçmiş olsun cnm.mr uzun sürmüyor korkma ..şimdiden önlemini al bnce.fizik tedavi ile rahtlarsın belki.
boşvermeye gelmiyor.
bide sıcak uygulama iyi geliyor aklında olsun.

uzun sürmüyorda tatlım galiba bende kapalı yer fobisi var.asansörde kalmaya da gelemem ben pek.o daha kötü geliyor bana.mezara girmiş gibi tövbe tövbe.aslında beni bayıltsalar sorun olmaz.
teşekkür ederim canım
bugün iceangel bendeydi arkadaşlar.
oynadılar bol bol benim kuzu ve görümcenin kuzularla..
hareketli bir gün oldu yani...

vay be hayretlerim şaştı:86:
tamam canım her zaman beklerim
bencede ihmal etmemek lazım ama işte off

Son düzenleme:
iyi geceler çıtırım :)
semcım gördüm seni :) naber :80:

canım ara ara bakıyorm,simay uyuduğu zaman daha rahat oluyo genelde:)dün görememişim ben senin msjı.. neyse küçük hanımın doğum günü için uğraşıyorm, bugün pasta siparişini verdk ama hala yer konusunu kesinleştiremedk..bizde durumlar karışık ya nasl olcak bilmiorm walla,belki sadece sizler kuzularla birlikte,bide 3-4 arkadaşı daa var.hepberaber annemde yapabilirim.
en kısa zamanda nerde olcağına karar verip haber vercem kızlar,hepiniz gelin nolur..22si cumaya gelio,şimdiden planlarınızı yapın.
hepinize iigeceleeer:))

o gün arkadaşın kınası var ama gündüzden vakit bulabılırsem koşusturmacadan,uğramak isterim cnm..
misafirlerim de cuma gidiyorlar bakalım...
iklim sıkıldı artık.anneciğim artık herkesin kendi evine gıtmesını ıstıyorum dıyor
halbukı gıttıklerınde cok arayacak,yalnızlıktan sıkılacak haberi yok..

inşallah herşey istediğinz gibi olur canım doğumgünü anlamında yani.diğer karışıklıklarla da ilgili hayırlısı olsun,gönlünü ferah tut arkadaşım diyebiliyorum.dışarıda yapman şart değil ki tatlım doğumgününü,evde yap,bizler için zaten farketmez

iyi geceler...................
iyi geceler tatlım

Allahım ya İklime bak sen
benim çok uykum geldi kızlar ben kaçanzi ve hemen yatanzi

okullar kapandgından berı çok uykum var yatmalıyım hemen hissi olmadı hiç nedense...
uykum gelmıyor...saat cok gec olmus yatmalıyım dıyorum sadece..farkettim de..
iyi geceler cnm.

tünaydın arkadaşlar,herkes iyi sanırım ne güzel,dün bütün gün yattım tansiyonum düşüktü,9-4 falan oldu bir ara tam anlamıyla bütünn gün yattım,kalktığımda evin erkekleri uyuyordu ve salona bir girdimki gözlerime inanamadım,halının üstü deniz yosunundan tut meyve çöpüne kadar ne ararsan oyuncak kıyafet rezil durumda neyse ev topla yemek yap derken tekrar yattım şimdi iyiyim şükür,ablamın yanına gidicez birazdan.
Herkes iyi sanırım ne güzel,hava çok sıcak çoookkk!!!

ben geldim kızlarrrrrrr haberiniz olsun istedim çok duramıyorum şimdi gelcem yine öptüm hepinizi

canım benim niye öyle oldun ki?sıcak mı çarptı ya da yodun mu kendini?geçmiş olsun

ben geldim kızlarrrrrrr haberiniz olsun istedim çok duramıyorum şimdi gelcem yine öptüm hepinizi
canıııımm hoşgeldiiinn özleediik

selam millet,
daraldııııııııımmmmmmm diye bağırmak istiyorum, ben annemi ya da ablamı ya da bana azıcık mola verdirecek birini istiyorummm..
neyse bağırmış kadar oldum, ama sonum ne olacak böyle bilemiyorum, ikisi de beni çok yoruyor, ateş yemek yemiyor, uyumak istemiyor, kakasını bile aldırmıyor, sıcaklardan gündüz dışarı çıkamıyoruz, babamız da geç geliyor, adam gelir gelmez yemek bile yemeden ateşin ateşini söndürmek için parka götürüyor, ay kocama bile hasret kaldım ve en kötüsü de onlar için yapmak istediğim birçok şeyi yapamıyorum, deyip içimi döktüm kızlar size..

hayat zor hepimize Allah kolaylık versin, öpüldünüz.

Selam hanımlar
berat kandiliz mübarek olsun.dualarınızı şehitlerimize göndermeyi unutmayın!
minikprensesim ve krikocum mesajlarınız için teşekkürler.benim mesajım yok o yüzden cevap yazamıyorum.
yarın akşam eşimin patronu ve ailesi bize yemeğe gelecekler.Hazırlık yapıyorum ben de

kandiliniz mubarek olsun

darilgencim allah yardımcın olsun keşke hayat daha kolay olsa benimde bazen bağarasım bişilei kırasım geliyor ama napalım bize bizden başka yardımcı yok eskiden eşim yardımcı olurdu bana çok şimdi hiç bişi ellemiyo sıkıldı tabi oda hergün aynı işler aynı hayat sıkıntılar napalım umarım bişiler değişir

Merhaba arkadaşlar bende kandilinizi kutlamak için girdim,feci başım ağrıyor ve ev iş dolu,hafta sonu forsatım olmayacak,çamaşır,yemek,ütü,ev zaten aldı başını gidiyor....Koca evdeyken hiç iş yapamıyorum bu nasıl şey anlamadım...
Neyse hepinizin Berat kandili mübarek olsun arkadaşlar,Allah dualarımızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…