temzilik yaptım belim koptu resmen.bacağım kasmaya başlıyor biraz yorulunca.fıtıktan feci şekilde şüpheleniyorum da doktora gitmeye korkuyorum.mr olayı beni çok kasıyor.giremem ben makinaya
sizler neler yapıyorsunuz?
buradan darilgenime duyuru;öhö öhö;20 gün önce doğum yapmış bir arkadaşım ve bazı yakınları yarın bana 40 gezmesine geliyorlar.yarın bebişin 20 kırkı doluyor çünkü onlarda yumurta toplamaya geliyorlar.bu arada 4 aylık olmuş olan Toprağımın anası yumurtalarını almaya gelmezse evimizi fare basıcakmış.İlgili mercilere gitsin efendim bu mesaj
geçmiş olsun cnm.mr uzun sürmüyor korkma ..şimdiden önlemini al bnce.fizik tedavi ile rahtlarsın belki.
boşvermeye gelmiyor.
bide sıcak uygulama iyi geliyor aklında olsun.
bugün iceangel bendeydi arkadaşlar.
oynadılar bol bol benim kuzu ve görümcenin kuzularla..
hareketli bir gün oldu yani...
tamam canım her zaman beklerimilgili merciler mahcup bir şekilde bu meajı okudu ve cevaplıyor, gelicez gelicez teyzesi hiç istermiyiz biz senin evini farelerin basmasını, en yakın zamanda sendeyiz
birde geçmiş olsun, bence de ihmal etme ilerledikçe daha zor olur.
iyi geceler çıtırım :)
semcım gördüm seni :) naber :80:
canım ara ara bakıyorm,simay uyuduğu zaman daha rahat oluyo genelde:)dün görememişim ben senin msjı.. neyse küçük hanımın doğum günü için uğraşıyorm, bugün pasta siparişini verdk ama hala yer konusunu kesinleştiremedk..bizde durumlar karışık ya nasl olcak bilmiorm walla,belki sadece sizler kuzularla birlikte,bide 3-4 arkadaşı daa var.hepberaber annemde yapabilirim.
en kısa zamanda nerde olcağına karar verip haber vercem kızlar,hepiniz gelin nolur..22si cumaya gelio,şimdiden planlarınızı yapın.
hepinize iigeceleeer:))
inşallah herşey istediğinz gibi olur canım doğumgünü anlamında yani.diğer karışıklıklarla da ilgili hayırlısı olsun,gönlünü ferah tut arkadaşım diyebiliyorum.dışarıda yapman şart değil ki tatlım doğumgününü,evde yap,bizler için zaten farketmezcanım ara ara bakıyorm,simay uyuduğu zaman daha rahat oluyo genelde:)dün görememişim ben senin msjı.. neyse küçük hanımın doğum günü için uğraşıyorm, bugün pasta siparişini verdk ama hala yer konusunu kesinleştiremedk..bizde durumlar karışık ya nasl olcak bilmiorm walla,belki sadece sizler kuzularla birlikte,bide 3-4 arkadaşı daa var.hepberaber annemde yapabilirim.
en kısa zamanda nerde olcağına karar verip haber vercem kızlar,hepiniz gelin nolur..22si cumaya gelio,şimdiden planlarınızı yapın.
hepinize iigeceleeer:))
iyi geceler tatlımiyi geceler...................
Allahım ya İklime bak sen
benim çok uykum geldi kızlar ben kaçanzi ve hemen yatanzi
canım benim niye öyle oldun ki?sıcak mı çarptı ya da yodun mu kendini?geçmiş olsuntünaydın arkadaşlar,herkes iyi sanırım ne güzel,dün bütün gün yattım tansiyonum düşüktü,9-4 falan oldu bir ara tam anlamıyla bütünn gün yattım,kalktığımda evin erkekleri uyuyordu ve salona bir girdimki gözlerime inanamadım,halının üstü deniz yosunundan tut meyve çöpüne kadar ne ararsan oyuncak kıyafet rezil durumda neyse ev topla yemek yap derken tekrar yattım şimdi iyiyim şükür,ablamın yanına gidicez birazdan.
Herkes iyi sanırım ne güzel,hava çok sıcak çoookkk!!!
canıııımm hoşgeldiiinn özleediikben geldim kızlarrrrrrr haberiniz olsun istedim çok duramıyorum şimdi gelcem yine öptüm hepinizi
ben geldim kızlarrrrrrr haberiniz olsun istedim çok duramıyorum şimdi gelcem yine öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?