sapişim mügeyle denizde gelsin diyorum çocuk günü gibi olsuun herkes gelsin istiyorum:))
ah kıyamam sağol;sadece gelin bana yeter:)walla kocaman pasta yapılıyo gelmezseniz annemle ben 100 kilo oluruz:)
allah içine sindirsin inş. cnm.çok heyecanlı oldugun uzaktan da olsa hissediliyor:)[/QUOTE
gerçekten canım heyecanlıyım valla:)senelerdir herkesten o kadar uzak yaşamışımki kızım için böle bişey hazırlamak,onun arkadaşları gelcek diye yaşadığı sevinci görmek dahada heyecan ve mutluluk weriyo bana:)
neyse herkes gelmeye çalışsın gelemeyenlerlede daha sonra arayı uzatmadan toplaşırız gene nasılsa hepberaber oluruz..
bu arada minikprenses bende hafta sonu diş ağrısından geberdim bugün gidip çektirdm hala kanıyo yaa normalmi öğlenden beri durmadı,ama allahtan ağrı yok..
özel msj atamıyorum ben 100 msjım olmadan özelden yazamıomuşum:)
neyse çenem düştü ağzımda pamuk var bütün gün konuşamadm ya yazdıkça yazdım öpüyorum hepinizii:)
Semuşum bizim buluşmalarımızdan yaptığımız bir hoşluğumuz var.İkramları hepimiz birlikte yapıyoruz.Herkesin bir sırası,sırası gelen yapıyor.İstersen bizlerde birer çeşit ikram hazırlayabiliriz hem böylece sizinde işiniz hafiflemiş olur canım
çıtır çitosum huuuu nabersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?