İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Ayşecim şöyle yaparız;bu hafta içi bir gün ayarlayalım,salı-çarşamb-perşembe-cuma günlerinden birinde Allah nasip ederse görüşelim seninle ne dersin? büyük bir ihtimalle krikitosta gelir diye düşünüyorum.3 kişilik bir buluşma yapmış oluruz,bu arada o gün müsait olup gelmek isteyen arkadaşlarımızda olursa ve gelirlerse çok sevinirizki tabiki.

ayşeciğimde müsaitse ben hafta içi buluşmasına katılabilirim hafta sonuda çıtırl buluşuruz samimiyet olsun istiyoruz ama bi türlü olamıyor biz sapişle göztepede bile herzamn buluşuruz ama diğerleri içinde katılım olsun istşiyoruz doğurmadan bi buluşsak iyi olcekkk

sen bu gidişe dogurursun bacumm...

bızım krıko doguma gırıyomus bı yandan aaahh bı bulasamadıkkk doguramdannnn dıye bagırıyormuss:roflol:

perşembe günü kursum var benim..bu satten sonra sanırım yarın içinde buluşma olmaz...nasıl yapalım bilmiyorum...

çarşamba günü Duru Okyanus aşı olacak,hem de 2 tane birden.perşembede sana uymuyor.aslında yarın benim için uygundu ama neyse artık..o zaman cuma günü buluşuyoruz ok?

perşembe günü mert te aşı olcak ogün benim içinde olmaz ateş yapıyo diyolar ama yapmazsa cuma günü için ben katılabilirim son aşılarımızıda sorunsuz atlatalım inşallah

kurs hocamız yarın tüm gün olan kursu yarıda kesip cumayada yarısını tamamlıycakmış..dolayısıyla cumada kursum var...gelmek istiyorum ama bende...nolur kızlar bi çözüm üretin...

canım kurs saatlerini yazsan belki çözüm üretebiliriz.mesela sabahtan öğlene kadarsa kursun,kurstan sonra buluşmaya katılabilirsin bence.ya da yarım saat 1 saat filan geç katılabilirsin.
ya da krikitosuma da uyarsa cumartesi buluşalım,bana uyar.hem belki çıtır-pıtırıma da uyar

kızlar yarın bulusuyorsunuz sannırm. ama kımse bısey yazmamıs.ben o gun doluyum ama saatınde gelemesemde hangı saatte ısım bıterse kızımı kapıp gelmeyi ıstıyorum..yer uzak olmazsa tabi...kontrol edıcem aksam da tekrar bakıcam yer ve saate ...öpüyorum..

çıtırım yine kimseden ses çıkmıyor o yüzden yer ve saat söyleyemeyeceğim sana canım

çıtırım yine kimseden ses çıkmıyor o yüzden yer ve saat söyleyemeyeceğim sana canım

bır umut gırdım bende ama

boyle olmaz ama arkadaslar,,kımse gonullü ve ısteklı degıl...en azından gelemeyecegınızı musaıt olmadıgınızı vs.. yazın..

ben artık bir şey yazamıyorum,çünkü yazacak bir şey bulamıyorum,hep yazdım zaten.lütfen topiğimize bakın ihmal etmeyin,diyaloğumuzu koparmayalım,görüşelim dedim ama maalesef dediğin gibi gelmeyeceklerini bile yazmıyorlar.ben dicek bir şey bulamıyorum.yalnız şunu belirteyim ben ve krikitos her zaman görüşmeyi hazırız ve istedikde,krikitos buraya yazmadı ama bana söyledi bugünkü mazaretini.bebek alışverişine gitti kemeraltına,eğer buluşma olacaksa sabah erken gidip halledeyim işimi dedi,yok olmayacaksa rahat olayım dedi.ben de kimseden ses çıkmadığı için rahat ol canım sen işine bak dedim.

minikprensescim normalde cuma günü yapacağımız buluşmayı senin için erteleyelim dedim ama sen hiç cevap yazmadınki,hem çok istiyorum bir şeyler yapamazmıyız dedin,hem cevap yazmadın :sm_confused:

tatlım..haklısınız ne diyim ki...ancak bende gerekli açıklamamı yapıyım...2 gündür hastanedeyim...kursuma bile gitmedim yarıda kaldı...selinim rahatsız...kusuyor sürekli dün geceden bu yanada ateşli...şimdi ağlaya ağlaya uyuttum bi bakim dedim...
telefonla görüştüğümüzdede demiştim zaten istekli olduğumu...ki zaten istekli olmasam seninle telefon görüşmesi yapmazdım bi tanem...böyle bi gruba dahil olmayı çok istiyorum ancak evdeki hesap bazen çarrşıya uymuyor..
benim bebeğim rahatsızlandı diğer arkadaşın işi çıktı vs...
hepinizden çok çok özür diliyorum kendi adıma...hastalık çıkıcağı aklıma gelmezdi...

hımm anladım cnm çok geçmiş olsun kuzuya.inşallah çabucak iyileşir.nesi varmış?
tabiki hastalık aklımıza gelmezdi ama 1 dk lığına girip haber verebilseydin keşke.bu kez de nasip olmadı görüşmek.inşallah bir gün nasip olur..
çıtırım en sonunda senin tatile girdiğin zaman görüşücez galiba.yani inşallah

Son düzenleme:
geçmiş olsun minik prenses nasıl oldu şimdi sein kızımız ???

cumartesi buluşma olsaydı seve seve işimi sabah erkenden halledip katılırdım neyse kısmet omamış yine hafalarda bozdu ama bu hafta içi düzelir sanıyorum inşallah
buluşacımız günü çok merak ediyorum yoksa çıkmaz ayın son çarşambası mı ??kaydirigubbakcemile3

yarın doktora gidiyorum doğum zamanı belli olur sanıyorum artık çok heyacanlıyım dua edin bebeğim iyi olsun

canım gercekten cok az zamanın kalmıs...sezaryan olacaksan eger sanırım 38 haftada alıyorlar.yanı 1 aya yakın zamanın kalmıs..inşalah ıkıncı evladını saglıkla alırsın kucagına...guzel haberlerını beklıyoruz doktordan sonra...zemuszemus

ayyy heyecan dorukta desene krikom yaa,hayırlısıyla sağlıkla gelsin oğluşumuz :Saruboceq:

Merhabalar arkadaşlar
Ben evde değildim yaklaşık bir aydır. Geldiğimde buluşmuş olursunuz die düşünmüştüm ama olmamış
Krikitos sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…