Selam minikçim, Namık Hoca'nın yoğun olduğunu ama çok süper bir doktor olduğunu duymuştum oğlumdan. Oğlum 9 Eylül tıp fakültesinde okuyor. Ama ona ulamazsan yine aynı üniversitede Sebahattin Hoca var. Bir kaç tanıdığımı gebelik boyunca takip edip, doğumlarını da yaptırdı. Çok da memnunlar. Her şey gönlünce olsun. a.s.merhaba canım, ilgine ve cevabına teşekkür ederim. İzmir'den biri çıktı sonunda. valla bir arkadaşımdan daha yoğunluğu hakkında bir yorum duymuştum, artık eminim, asistanlarına yönellikten sonra ve tüm sorularımızı ve heyecanımızı paylaşamadıktan sonra da bir anlamı kalmıyor, haklısın. hala kararsızım. senin dr. un kimdi, bilgi edinmek lazım ve en iyisi tecrübe ile yaşayanlardan alınan bilgiler. en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı dilerim.
arkadaşlar merhaba,
bir kaç ay sonra doğum kontrol hapını bırakmayı düşünen biri olarak, şimdiden sizin bebişlerin gelişimlerini okudukça mutlu oluyorum. İnşallah en kısa zamanda bir hamiş olarak aranızd aolurum ama daha vakit var yerimseniben İzmir'de oturuyorum, burada ben çevremden bir kaç dr. ismi aldım, ama namık demir'e gidenimiz bileniniz var mı diye de sormak istedim sizlere. Başka dr. önerisi olanları da bekliyorum. hepinize sevgiler.:enbuyukkk:
arkadaşlar merhaba,
bir kaç ay sonra doğum kontrol hapını bırakmayı düşünen biri olarak, şimdiden sizin bebişlerin gelişimlerini okudukça mutlu oluyorum. ınşallah en kısa zamanda bir hamiş olarak aranızd aolurum ama daha vakit var yerimseniben ızmir'de oturuyorum, burada ben çevremden bir kaç dr. ismi aldım, ama namık demir'e gidenimiz bileniniz var mı diye de sormak istedim sizlere. Başka dr. önerisi olanları da bekliyorum. hepinize sevgiler.:enbuyukkk:
Selam minikçim, Namık Hoca'nın yoğun olduğunu ama çok süper bir doktor olduğunu duymuştum oğlumdan. Oğlum 9 Eylül tıp fakültesinde okuyor. Ama ona ulamazsan yine aynı üniversitede Sebahattin Hoca var. Bir kaç tanıdığımı gebelik boyunca takip edip, doğumlarını da yaptırdı. Çok da memnunlar. Her şey gönlünce olsun. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?