İzmir'de Dr. Namık Demir'e giden var mı?

evet çok ilgili bir dr..hastalarını pazar günü bile olsa arayıp durumlarını soruyor Cemel bey..bizzat şahit oldum...

kızlar hamıle oldugumu yenı ogrendım bana akıl verın. ozel saglık sogortam var. namık bey konusunda kafam karıstı ulasılamaması yuzunden heralde ...kıme gıtmelıyım ...

kızlar hamıle oldugumu yenı ogrendım bana akıl verın. ozel saglık sogortam var. namık bey konusunda kafam karıstı ulasılamaması yuzunden heralde ...kıme gıtmelıyım ...

Canım Namık bey çok iyi,bilgili bir doktor ama telefonla acil bir durum olduğunda ulaşamıyorsun,benim riskli hamilelik olduğu halde anca ayda 1 gel diyor bana..Ben de başka doktorlara da gidiyorum mecburen..Özel muaynanaesine gittiğim bir bayan doktor var Karşıyaka sahilde çok çok memnunum..Şenay Aycan doktorumun adı..Her istediğimde ulaşabiliyorum ve sorularıma muhakkak cevap alıyorum..Kent Çınarlı ve Karataşla anlaşması varmış sanırım doğum için..

bende namık beye gidiyorum kanda pıhtılaşma problemim olduğu için tavsiye üzerine kendisine gittim. fakat allah bin kere razı olsun onun sayesinde şimdi 16 haftalık hamileyim daha önce 5 bebeğimi kaybetmiştim 8 haftalarda ilk kez bu haftalara gelebildim. efet telefonunu vermiyor ama sekreterine ulaşabiliyorsunuz ve yarım saat bile gçameden muhakkak ya kendisi yada sekreteri size dönüp bilgi veriyor. doğumu orda düşünmüyorum çünkü evime çok uzak. ama namık bey işinin ehli çok iyi bir dr.

eğer kent hastanesindeyseniz nerdeyse kapıya kadar geçiriyor hastasını...ama deü de hastasıysanız hiç doğru dürüst ilgilenmiyor ve hep asistanları ile iş görüyor,sabah vizitlerine de çok çok seyrek geliyor.hastalarını kesinlikle sahiplenmiyor üniversite hastanesindeyken..iletişim de 0...

Merhaba Aycam 83,
Ben de tekrarlayan düşükleri olan bir hastayım. Sen tedavi olabildin mi? Benim pıhtılaşma problemim çıktı. 3 düşük yaptım. Şu anada Namık bey takip ediyor. Fakat sanırım kürtajlara bağlı yapışıklık oluştu. Çok üzgünüm....

Baharçelik merhaba;
Ben de de kanda pıhtılaşma sorunu var....Artık çok yoruldum. Morale ve motivasyona ihtiyacım var..Bir de şimdi kürtajlara bağlı yapışıklık sorunu sanırım oluştu....Bana yazarsan çok sevinirim..Ne tür bir pıhtılaşma sorunun vardı senin? Ben de F5 R2 homozigot mutasyonu ve MTHFR hetarozigot mutasyonu mevcut. ınnohep 0,45 kullandım ama yine de düşük oldu...
Sevgiler..

Annem Namık Bey DEÜ'deyken büyük bir ameliyat geçirdi. Doktoru Namık Bey idi. Mükemmel bir doktordur. Kritik bir ameliyattı. Yıllarca da kontrollerinde hep Namık Bey'e devam etti. Ama yoğunluğunu bilemiyorum tabi. Yoğunsa sıkıntı olabilir.

arkadaşllar 18 haftalık hamileyim ve bebeğimin beyninde kist var hiçbir doktordan randevu alamıyorum.acil olduğu halde olmuyor namık bey 1 ay doluymuş.sabahattin altınyurt iyi dediler ona da ulaşamıyorum bi tavsiyeniz var mı

Namık Bey'in öğrencilerinden birinden randevu almaya çalışın. Annem ameliyat olurken Namık Bey'in mükemmel bir doktor olmasının yanında ekibinin de ne kadar iyi olduğuna yakından şahit olduk. Tavsiye ederim. Hem de DE iyi bir hastane. Keşke ben de İzmir'de olsam da oryaa gidebilsem takip için. Teyzem yine o hastanede ölümcül bir ameliyattan (ki ameliyat olup olamayacağına bile kurul karar verdi) çok ufak komplikasyonlarla kurtuldu.

Sinemcandy,
Çok geçmiş olsun....Ben Ege Üniversitesinde Prof. Dr.Sermet Sağol'u önereceğim sana..Prenatal tanı konusunda uzman diye duydum doktor arkadaşlarımdan. Alsancakta muayanehanesi var..Ege üniversitesi kadın doğum sekreterliğinden alabiliyorsun telini. Randevu almakta o kadar zor değil...Çok çok kolaylıklar diliyorum...

Her zaman ulaşmıyor Sekreteri tekrar arayın 10 dak sonra diyor..öyle öyle 3 saat geçti...en sonunda annem hastaneye gitti yüz yüze görüşmeye..

gece acil durum olsa ulaşma durumunuz kalmıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…