Tüp Bebek Merkezleri izmirde tedavi gorenler

arkadaslar bu yaz allah nasip ederse izmire gitmeyi dusunuyorum tedavi gormek icin izmirde hangi tup bebek merkezleri daha iyi acaba yardimci olursaniz cook sevinirim neler gerekiyoo on tedavi felan nakadar zaman aliyoo bi bilginiz varmi acaba simdiden tsk cnlar

Selam arkadaşlar.Ben aranıza yeni katıldım.8 yıllık evliyim.6 senedir bebek içi uğraşıyoruz.1 düşük ve bir kere de dış gebelik yaşadım.Şimdi tüp bebek deneyeceğiz.Bir arkadaşlarımızın tavsiyesiyle Deu Bülent beye gidelim dedik.Ama daha gitmeden burada okuduklarımdan dolayı vazgeçtim sanki.Ssk olan bir yere gitmek istiyoruz.Symrna ile ilgili Violette'nin yazdıklarından sonra oradan da korkmaya başladım.Anlayacağınız karar veremiyorum.Çok zor bir durum:((

CANDY e
Izmir de ilk olarak Israel Aruh u ikinci olarakta Erol Tavmergen i bunlarin ikisini de istemiyorum dersen 3. olrak ta Irenbeyi tavsiye ederim.Gerisiyle ilgili yukardaki tarzinda hikayeler cok tavsiye etmem.Izmirde 3 mikro yaptirdim tum merkezlerinde izmirin tedavi oldum, ozeti bu canim.Ama imkanin varsada Istanbul da Yucel Karamani tavsiye ederim.

Back
X