Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

merhaba kızlar nasılsınız?başak valla darısı başımıza allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.en kısa zamanda bebeşinle fotonu görelim :teytey:

koymammı alur canım valla benden başka şenlendiren yok topigi dogum yapana kadar böyle dogumdan sonra yok gazıydı yok kusmuguydu onlarla topigi şenlendiricem sizleride bıktırırım heralde

zaten sende olmasan bizde iş yok hepimiz ayrı ayrı bunalım takılıyoruz.senin bebişinle şenleniriz inşallah

işallah başağım hem burçin büyük olunca benim oğlan zengin olur kaydirigubbakcemile3turkbayragi:enbuyukkk:

bumişim üzülme ne yapcan bakın keyfinize kocanla evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere güselimma.s.

valla ben seneye bıraktım yaaaa valla iğne felan hiiiç çekemem şu an seneye diyorum hayatım sen ne yapyon kısss hiiç pas vermiyon küs mü bu bana dedim

niye küseyim kız sadece kendime gelmem biraz zaman aldı sen pas vermiyon diyonya ben hala kimseyle görüşmüyom çok içime kapandım şu sıralar tedaviye tekrar başladığım için kendimi zorluyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum dün yine eski yazılarımı okudum neler yazmışım ne kadar heycanlıymışım şimdi hiç bişey hissetmiyorum kendimi allaha emanet ettim inşallah olur sende inşallah yine kendiliğinden olur beraber büyütürüz göbüşleri

işallah güselim kıss kendini bırakma her şey Allahtan gerçekten biz büyük bi sınav veriyoz Allaha güven ona hep dua et elbet verecektir zamanı gelince ben kapalı deilim ama müthiş inançlıyım ve Allaha güveniyorum ve hep dua ediyorum turkbayragi

işallah başağım hem burçin büyük olunca benim oğlan zengin olur kaydirigubbakcemile3turkbayragi:enbuyukkk:

yok ayol fazlada damadım küçük olmasın sonra gözü dışarı düşerse valla fururum onu olmadı bende senin oglana bir kız daha doguru veririm ayol alıştım kız dogurmaya :roflol:

başakcım allah kurtarsın canım beşik çok güzel yaaaa allah inşallah bizlerede nasip eder

elifcim bende şimdilik düşünmüyorum tedaviye başlamayı biraz daha zaman verdim kendime sen inşallah hamiş olursunda bizi hareketlendirisin biraz

bumiş inşallah birdahaki evlilik yıldönümde bebiğin kucağında olur canım

multı sğl canım hep birlikte inş hepimizn bebeişsiz gecırdıgı son gunler dır inş

huuuuuuuuuu kızlar neredesiniz bumiş gibi tatildemisiniz acaba be yanıyom izmirde korkumdan denize ve havuzada girmiyorum mikrop kaparım diye sizlerin inşallah keyifleri yerindedir yarın konrdolüm var 1.30 da bakalım dr ne diyecek gerçi muayne olmıyack zannedrsem tansiyon için çagırmıştı 15 gün sonra muayne eder inşallah

kızlar seelaaam ya ne sıcak ölcem yaa kıs başak sakın girme ha havuza denizi bilmiomda deniz kendini temizliyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…