Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

alur amin canım allah nerde varsa istiyen versin kucagını boş bırakmasın ben hamile kaldım diye kesinlikle arkadaşlarımı yanlız bırakmadım burada kızlarımın birsürü teyzeleri var hepimiz kader arkadaşı gibiyiz allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

sonn 4 gun arkadaşlr eşimle konuşmuyoruz bu konuda aama içten içe ikimizide ı heycan sarmış durumda...gecan ayda 12 gun gectıya oyuzden bı ümit yokiçimde ama yınede ya.. demkten alamıyorum kendımı.2temmuza 4.evlılık yıldonumuz .inş 4yıllık bı ozlemdır bu cektıgımz veinş bıtmıştır özlemlerımiz

günaydın kızlar irem multicim bumuyani elif ismini sayamadıgım bütün arkadaşlar herkes iyidi inşallah ben biraz olsun iyi hissediyorum kendimi tansiyon ilacım işe yarayacak heralde herkese iyi günler kızlar

kısss hafi bakalım işallah hamilesindir halay çekcez halay:teytey::teytey::teytey:

multicim şuan normal dogum zor gibi görünüyor geçi bellide olmaz çok az bir ümit var sezeryan için bir kaç hafta içinde tarih belli olucak temmuzun sonu gibi bekliyorum ben

bumiş ne oldu canım son 4 gün dedin bugün 4.gün hadi güzel haberlerle gel

multı gun bugun :)
bakalım amaumıdımyok acıkcası sabhtan berikendımı dınlıyorum ya .
ama karnım agrıyor.kötu duusnmek istemıyorumyınde
inş evlılık yıldonumu suprzim olur rabbımden gelen en guzel hedıye olur bızım için

du bakemalem gelem yatak odasındna ama dereceyede inanmıyorum ben ya.çunku 8gungectıgınde takıp etmıştım 8gun dusmedı tamde regl oldugum gun dustu be canım

ya duuur hemen üzülme ee akşamı bekle gelmezse test yaparsın be güselim....evet derece olayı herkeste tutmazki bumişimmm

yokyok test yapamm gecn ay aldım agzımın payını ilk gun pozıtıf çıktı sonra çıkmadı bıda 2temmuz perşevlılık yıldonumzinş hedıyemız olur dıye dua edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…