Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

4agustsota eşimın tahlılı var
o sonuca göredevme tcezişte bakalım ne dıycek doktor
gitmedık gecen ay

Ya evet ben bıŞı yazamadım yamın ederım bÜtÜn kalbımle hamıle kalsın ıstıyodum offff

Kızlar sanırım baŞaĞım Şu an ÇıkmıŞtır amelıyattan allah yardımcısı olsun ıŞallah mınık burÇınımızı sorunsuz kolallarına alır ıŞalllahhhhh

hayırlı olsun canım arkadaŞıma

ayyy ne güzel başakcım doğum yapmışmı gözü aydın allah analı babalı büyütsün

işin sadece para kısmını halleden!!! yüzeysel kocama da kısmen tşk ler ...o da maddi olarak emek verdi netekim çocukları kucağına almadan inanmıyor hala acabam psikolojisi mi bosuldu???? kızlar yardım lütfen..

yok be multu eşim ameliyat oldu ama ondda sorun kalmadı artıkdegerımız çokçok guzel bakalım salı gunu yenıden tahlılımz var.y a ondaa bişey çıkmıcak guzel çıkck sonuç biliyoruz.balaıkm her sekılde bayram onrasınakaldı zaten canım ya.benım adsetın 2 3 gunuyapılck hormon testım var.
ona gıtmem lazımdı dun canım isteemdı nasılsa bayarm sonarsına aklck deidm hemn aşılam olsund ese bıle doktoır araya raamzan gıyorya oyuzden oluruna bıraktık bı z yıne.
zaten bı hevesle başlıyoruz son dıyoruz hem böle oluyor yaa.
şimdide ramazan gircek araya

Kızlar eŞımın urolakla ıŞı bıttı artık Çok sukur urolok bıda gelme demıŞ bugunkısonucumzdaÇok guzel.benım hormon tahlılımkaldı bıtek.doktor sebepsız ınterfılıfe demıŞ.
AŞılama ustund ekonualım demıŞ benım tahlılılımdebıtsın bakalım ona gÖre bı yol cızcez artık.ege ye ılk baŞladıgımda aŞılama takıntı olmuŞtu bende ama artık rahatım o konudada.oluruna bıraktım artık

bumişim eşinde bişey çıkmamasına sevindim canım sebepsiz olması da çok kötüü bence inşallah aşılama da olur ve hamiş olursun canım

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar inşallah rabbim hepimize anne olmayı nasip eder

canım hayır yalnış anlama hani sebepsiz diyolar ya ondan insan ona daha çok kafayı takıyo oyüzden niye olmuyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…