selam kızlar yahu kimseden ses seda yok nerede bu hatunlar bilmiyorum bumişte haber vermiyor gelişmelerden.
ay bari ben kendimden haber vereyim reflüm arttı son günlerde migdem ve bogazım yanıyor resmen doguma az kaldı son hazırlıkları yapıyorum burçine küçük bir beşik aldı annem pembiş büyük beşigimizde hazırlanıyor bumiş teyzeside lif örecekti ama kendisinide topikte bulamıyoruzki acep bebeiş geliyorda enişteyle tadınımı çıkarıyorlar bizden habersiz
topigimizin ilk bebegi dogunca ikinci hanginizin olacak acaba
selam kızlar yahu kimseden ses seda yok nerede bu hatunlar bilmiyorum bumişte haber vermiyor gelişmelerden.
ay bari ben kendimden haber vereyim reflüm arttı son günlerde migdem ve bogazım yanıyor resmen doguma az kaldı son hazırlıkları yapıyorum burçine küçük bir beşik aldı annem pembiş büyük beşigimizde hazırlanıyor bumiş teyzeside lif örecekti ama kendisinide topikte bulamıyoruzki acep bebeiş geliyorda enişteyle tadınımı çıkarıyorlar bizden habersiz
topigimizin ilk bebegi dogunca ikinci hanginizin olacak acaba
[/URL][/IMG]
multi teyzesi işte kuzunun beşigi büyük beşigimiz henüz gelmedi heryerde yanımızda olsun diye anannesi aldı kızıma eh artık sizlerinki mavi olur heralde valla topgige birde erkek lazım kızlar huuuu duyun sesimi
bumim canım arkadaşım güselim öbür ay işallah olur yılmak yok dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?