Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

selam kızlar yahu kimseden ses seda yok nerede bu hatunlar bilmiyorum bumişte haber vermiyor gelişmelerden.
ay bari ben kendimden haber vereyim reflüm arttı son günlerde migdem ve bogazım yanıyor resmen doguma az kaldı son hazırlıkları yapıyorum burçine küçük bir beşik aldı annem pembiş büyük beşigimizde hazırlanıyor bumiş teyzeside lif örecekti ama kendisinide topikte bulamıyoruzki acep bebeiş geliyorda enişteyle tadınımı çıkarıyorlar bizden habersiz
topigimizin ilk bebegi dogunca ikinci hanginizin olacak acaba

canım benım yaa ne guzel seyelr yazmısın ole yuregıne sağlık. ahh ahh bebiş gelıyormu bılmıyoruz kı 2gun gectı yıne.ya umıtlenmıyorum gen ayda 12 gun gecmişti çunku :Ç)
lıf oruym ablacım öruyorum.sen pembe istemısştın dımı bak unutmadım :)
yarın evlılık yıldonumzbı dıyorum test yaapyım varsa kocise çok hoş bı suprız olur dıyorum yoksa moralım bozulur boşuna bılemıyorum napcagımı
sandagecmiş olsun canım benım

2gun gectı kızalryok gelen gıden multi bı gelişme olursa yazarım yıne canım ilğiniçin tesekkurler

ay bumiş yorma kendini canım burçini yıkamak için lifi var hayatım takılıyorum sana test yapma bence bekle senin son aylarda hep gecikiyor adetin kendini paralayıp duruyorsun olsun varsa bile bebek evlilik yıldönümüzden sonra verirsin müjdeyi yeterki gelsin buay olmassa öbür ay olur nasipse sen anladın onuuuuuuu

Benımkırmıızılar geldı kızlar Çok sukur gecıkmeden geldılergeÇıkınce daha Çok bozuluyor moralım Çok sukur test te yapmadım tekÇızgı gÖrmkten gÖzlerım ısyan ettı artık yaa

bumişim üzme kendini canım hayırlısı artık inşallah öbür ay hamiş olursun

başakcım geçmiş olsun bir an önce iyileşmen dileğiyle zemuszemus
ay aman da aman pembiş beşik ha ne güzeldir şimdi o

uzulmedım buay ya nasıp suan için rahatım yanı. napalım vardır bundada buhayır

bumiş üzülmedigine sevindim canım ama bende üzülmedim nedense çünki adetinin fazla gecikiyordu bu sefer düzene giricek gibi buda önemli bir gelişme canım bauay üzümleri unutma valla yolarım seni

[/URL][/IMG]

multi teyzesi işte kuzunun beşigi büyük beşigimiz henüz gelmedi heryerde yanımızda olsun diye anannesi aldı kızıma eh artık sizlerinki mavi olur heralde valla topgige birde erkek lazım kızlar huuuu duyun sesimi

uyyyyyyyyy yerim o beşiği beeeeeeen

başağım Allah kurtarsın arkadaşım ve bu güsel duyguları güsellikleri bizlerede nasip etsin rabbim işallah

ablacım amnınnn ne guzel sey ole o yaa kıyamam ben ona allah nazrdan saklaısn evıne geldıgımzde görurz artıkın dıger beşigide :)

valla kızlar bu güzellikleri sizlerle paylaşıyorum yoksa topikte bir yas havasıdır gidiyor nedense bari benimle şenlensin diyorum hem sizede tecrübe oluyor nede olsa topigin ilk bebişi degilmi burçin eh sırada belkide burçinin sözlüsü vardır demi irem

başakcım maşallah bebiş geliyo az kalmış hazırlıklarda tamam inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…