Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

hoşgeldin bumişim nerdeydin ya neler yaptın kocişle tatildeydin kaydirigubbakcemile3

sende hoşgeldin irem kıssss çok sıcak evet buralar yanıyo ankaradan eşimin ailesi geldi yanıyolar burda kaydirigubbakcemile3

elifin transferi oldu hayırlısı olur inşallah üçüz annesi olmak istiyodu allah nasip etsin :Saruboceq:

hoşgeldin bumişim nerdeydin ya neler yaptın kocişle tatildeydin kaydirigubbakcemile3

evet canım tatıldeydık.
bugun geldık.sabhtan anneme ugradık.eltıme kahvaltıya gıttıkordan pazara gıttık evdeyız sımdıde burası çoksıcakya konya serindı çok guzeldı

başakcım ne yaptın canım doğum ne zaman hayırlısıyla

canım en son dr 1 ağustosta alırız dedi ama erkende olabilir demişti çarşamba kontrolüm var ama dün itibariyle sancılarım başladı azıcık telaşlandık son hazırlıkları bitirip bekliyorum canım ama saglık ocagında bebegimin suyunun sınırda ve tansiyonumun yüksek oldugunu ve hastaneye gönderilmem gerektigi söylendi tırsrım ve dr aramadım bile erken alır bebegimi diye birde annemin hastane işleri var onları halletmeden sezeryana giremem kadıncaz ortada kalır azıcık 2 gün daha sıkıcam dişimi tatlım eger erken hastaneye yatarsan haber veririm güzelim

kızlar seelaaam ya ne sıcak ölcem yaa kıs başak sakın girme ha havuza denizi bilmiomda deniz kendini temizliyo çünkü

yok bacım ne girmesi denize sadec 5 dk girdim oda kızımı oyaladım kolluklarını evde unutmuşum babamız başka alıp gelene kadar sonra 2 gün boyunca dana gibi uzandım şezlongda sahilde tek ben girmedim deniz sen nerelerdeydin anacım yoktun ortalıklarda

başakcım doğum yapacağını gün belli oldumu allah kurtarsın canım

irem kısssss ne oldu sıcaklardan bunaldın mı şimdi senin orası çok sıcaktır at kendini denize

bumişim nerelerdesin sen neler yapıyosun çocuk çalışmaları nasıl gidiyo doktora falan gidiyomusun

kızlar izmirde yaşıyorum,izmirde tedavi oldum sonuç pozitif,bugün 15. günüm...zorlu 12 günlük zürecimi geride bıraktım şimdi sağlıklı şekilde devamı için uğraşacağım ...allah sizlere de nasip etsin...sevgilerimle..sormak istediğiniz olursa cevaplarım

bumuyani,
sonucum 227 den 520 ye çıktı bebek sağlam tutunmuş diyor dr um.çok mutluyum...10 gün sonra muayeneye gideceğim..ben prof. dr cemal posacı'nın muayenesine gittim tüp bebek branşı..yumurtalarımı irenbe de topladı transferimi de orada yaptı çok iyi yerleştirdim hiç merak etme dedi oranın emriyoloğu da çok moral verdi..çok şükür tuttu.Benim fsh ım çok yüksek allerji hastasıyım hem tedavi iğneleri hemde alerji ilaçları kullandım.fsh ım yüksek olduğu için 4 yumurta çıktı 2 si boş..2 si döllendi onları yüklediler dr um üzülme birisi çok iyi kalite dedi olacak dedi oldu walla buradan hem dr um cemal beye hemde embriyolog zerrin hanıma sonsuz teşekkürler..özellikle 12 günlük sürecimde ikisini de arayabildiğim için büyük sabırları için...allahım çok şükürler olsun...

üüüüüüüüüüüüüüüüüsenağlamaçoook sıcak yaaaaaa ....denize gidiyok tamam orda rahatlıyom işyeri ve ev çekilmiyoooooo....kızlar valla sıcaklar beni çok etkiliyo o yüz den giremiyom bilgisayarın tuşları bile hararet yapyo üfffffffff.....kıssssssssssss başak doğurdunmuuuuu

yok bacım son 2 gündeyim bende sana takılcaktım bak dogurcam bir hatır sordugun yok diye anam profilime beklerim.
çarşamba sabah erkenden hastanede olucam nasipse dogumdan çıkınca ayılıp bayılmasssam haber veririm canım hepiniz için dua edicem sizlerde dua edin bana sag saglim çıkayım ameliyettan

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün kendine dikkat et daha halen tehlikeli dönemi atlatmış degilsin rabbim kucagına almayıda nasip etsin

abalcım canım benım dualarımz seninle guzle haberlerını beklıyoruz sağlıkla al bebişini kucagına inş

başakcım allah yardımcın olsun canım doğumda sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…