Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

ya 120 olsa onu bırak 200 YTL yebile razıydım ama fark 1700 ege hanım alyomuş ama bunu sadece diğer beylerden eşim duymuş hiç arştırmadık yoksa

canım ben şuan 2 kere verdim 120 tahminime göre 2 yada 3 kere daha veririm ama orda erol bey var onu çok övüyolar çok iyi bi profmuş onu bi araştırsaydın canım

İlaç için rapor çıkcak ya sana niye 1100 diye yazdın yani yüzdesidemi o kadar tutyo bak ben bilmiyorum onu hiç

rapor çıkacak ama yüzdesini sen veriyon oda 1100 diye söylediler ama ilaçlara göre değişiyomuş bu fiyat

Ya benim 5 resimle sevk istemişlerdi dedim ya rapor içinmiş senden en son gittiğinde böle bişe istemişlermiydi

canım ben en son gittiğimde sadece dosyamı doktora gösterdim oda baktı tamam dedi dosyan adette gel tedaviye başlıyalım dedi tüp bebek merkezindekilerede sordum başka bişey istiyonuzmu diye şimdilik bu kadar dediler ama benden de isterler çünkü dosyada fotoğraf isteniyomuş okudum ordaki yazıyı

iremcim senin dosyan tamammı bliyomusun dosya için gerekli herşeyi yaptınmı

canım ben şuan 2 kere verdim 120 tahminime göre 2 yada 3 kere daha veririm ama orda erol bey var onu çok övüyolar çok iyi bi profmuş onu bi araştırsaydın canım

Erol bey Ege Hanımın kardeşi, ve Tüp bebek merkezinin baş hekimi. Multitel dediğin gibi süper ötesi bi doktor. Acaip espirili ve insana çok moral veriyor. Ama malesef muhayenesini ve tüm tedaviyi Şifa da yapıyor. Erol beyi sadece sabahları Ege üniversitesinde görebiliyorsun. Sonra Şifaya geçiyor.

4 ay önce ben yaptırdım, raporsuz 1200 YTL(yumurta toplama) + 1800 YTL (hastanenin döner sermayesi) için verdim. Ayrıca birde İlaçlarıma yaklaşık 1200 ytl verdim. Raporsuz olduğundan kendi cebimden ödedim. Ege Hanım Ayrıca 1700 YTL fark aldığından gerek yok demiştik o zamanlar.

Arkadaşlar İrenbe de deneyen var mı , nasıl bir yer , fikriniz var mı ?

arkadaşım raporun olmadığı haldemi ilaçlara 1200 verdin benim raporum olduğu halde 1100 tutar dediler

canım ben arkadaşlarımdan duymuştum çok iyi bir yer diyolardı gidenler memnundu

teşekkür ederim canım a.s.
internet sitesinden hastane - muayene ve hasta odalarının resimlerini göremedim de merak ettim . Kısmetse 1 aralık ptesi günü randevu aldım , kese/ler/yi görmek için . İnşallah bir aksilik çıkmaz da görebiliriz . Rabbim sizlere ve herkese bu telaşları yaşamayı nasip etsin :Saruboceq:

arkadaşım raporun olmadığı haldemi ilaçlara 1200 verdin benim raporum olduğu halde 1100 tutar dediler

İlaçtan ilaca değişir, ayrıca kullanma miktarıda kişiden kişiye değişir. İlk denememde bir kutu Puregon kullandım, çatlatma iğnesi vs derken sadece 800 YTL harcadım. İkinci denememde Gonal F kullandım ve diğer ilaçlarla 1200 ytl tuttu. Benim yumurtalarımda fazla gelişme olduğundan az ilaç kullandım. Nerden baksan diğer arkadaşların kullandığı ilaçların yarısı kadar ilaç kullanmışımdır.

hadi bakalım hayırlısı:Saruboceq:

canım hayırlısı olsun inşallah .allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına:teytey:

arkadaşım bişey sorcam hamilemisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…