Gideceğimiz gün bakcaz artık heralde o gün gerekli işlemler yapılacakCADIARZU
sana yazayım mı istermisin ben neler koydum dosyaya diye sende o zaman anlarsın eksiklerini
sana yazayım mı istermisin ben neler koydum dosyaya diye sende o zaman anlarsın eksiklerini
slm kızlar bişiy paylaşmak istiyorum sizlerle hamile olanlara daha doğrusu sormak istiyorum tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın 6 haftalık hamileyim karnımın içi arada acıyor bide arada bir yumurtalıklarım acıyor sizdede oluyormu bu tür şikayetler bilen varsa yazabilirmi
Star dust canım sen tedavi amaçlı sormadın heralde irenbeyi ya ben tüp bebek tedavisi olcan sandım ama bak (((((((((((((özel çınar hastanesi ))))))))var orası doğum için çok süper karşı komşum doğum yaptı orda sezeryanle inan 2 günde ayaklandı ne ağrı ne sızı hiç şikayeti olmadı tavsiye ederim
Çok iyi olur canım ya çok sevinirim yazarsankaydirigubbakcemile5
çok iyi olur ben de şimdiden ayarlayayım zaman kaybı olmasın
elif meraba bende 4 aralıkta gidcem sen hangi aşamadasın
canım ilk önce 1:smear testi
2:eşinin üroloji doktorunun onayı
3:eşinin 3 tane sperm testi
4:hsg rahim filmi
5:senin kan testin adetin 3 günü alınıyo
6:eşinin kan testi
7:vukatlı nufüz kaydı
8:rıza beyanı bu kadar canım bunların hepsini verdinmi sen deki eksikler ne
izmirde en iyi tüp bebek merkezi nersi
arkadaşım merhaba ben dokuz eylül üniversite hastanesinde yapıyorum banada orası iyi demişlerdi ben şuana kadar memnunum
benim de bir arkadaşım sanırım ya 2. ya 3. denemesini 9 eylülde yaptırdı , inanılmaz memnundu . üstelik fiyatı daha uygun olan ilaçlardan kullanıyorlarmış :uhm:
irenbenin de iyi bir merkez olduğunu , hatta yanlış yazmazsam İsrael Eruh isimli bir dr.un çok iyi olduğunu duymuştum ist.dayken ..
canım senin arkadaşının doktorunun adı neydi bide hamilemi şuan
canım ilk önce 1:smear testi
2:eşinin üroloji doktorunun onayı
3:eşinin 3 tane sperm testi
4:hsg rahim filmi
5:senin kan testin adetin 3 günü alınıyo
6:eşinin kan testi
7:vukatlı nufüz kaydı
8:rıza beyanı bu kadar canım bunların hepsini verdinmi sen deki eksikler ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?