Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Star dust canım sen tedavi amaçlı sormadın heralde irenbeyi ya ben tüp bebek tedavisi olcan sandım ama bak (((((((((((((özel çınar hastanesi ))))))))var orası doğum için çok süper karşı komşum doğum yaptı orda sezeryanle inan 2 günde ayaklandı ne ağrı ne sızı hiç şikayeti olmadı tavsiye ederim

slm kızlar bişiy paylaşmak istiyorum sizlerle hamile olanlara daha doğrusu sormak istiyorum tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın 6 haftalık hamileyim karnımın içi arada acıyor bide arada bir yumurtalıklarım acıyor sizdede oluyormu bu tür şikayetler bilen varsa yazabilirmi

normal güzelim, ilerki haftalarda dahada artacak. Sonuçta rahimin büyor.

teşekkür ederim iremcim Şeniz İst.daki dr.um orayı önerdi , hatta oradan 1 dr.la takiplerime devam etmemi istedi . teşekkür ederim tavsiyen için yerimseniben

Çok iyi olur canım ya çok sevinirim yazarsankaydirigubbakcemile5

canım ilk önce 1:smear testi
2:eşinin üroloji doktorunun onayı
3:eşinin 3 tane sperm testi
4:hsg rahim filmi
5:senin kan testin adetin 3 günü alınıyo
6:eşinin kan testi
7:vukatlı nufüz kaydı
8:rıza beyanı bu kadar canım bunların hepsini verdinmi sen deki eksikler ne

elif meraba bende 4 aralıkta gidcem sen hangi aşamadasın

ben daha bi aşamada değilim tüp bebek için bülent beyin sekreterini aradım 4 aralığa randevu verdi ben sabırsızlığımdan acele ediyorum dosya için gerekli evrakları önceden tamamlayayım diyorum

Allah hepinize kolaylık versin .. ben iki denememi özel hastaneden aldığım raporla yapmıştım ve ilaçlarımı öylelikle almıştım. 3. denemeyi devlet karşılamayacak dedikoduları ayyuka çıktığı sıralarda bir yolunu bulup , devletin henüz ödemeyi yaptığı 2006 aralaık sonu-2007 ocak başında 3. denemem için ilaç raporunu almıştım bir eğ.arş.hastanesinden , ama gözünüzü korkutmak gibi olmasın burnumdan gelmişti .. sancılı oluyor bu süreç , gitler geller , atılan günler .. daha ilaçları eline alamadan def gibi geriliyor insan . hatta "alayım bir şu ilaçları kullanana kadar gümüşlüğümde ne kadar gümüş , bardak , kadeh vs. varsa indiricem , ilaçları koyucam " demişliğim var ..
belki de ben ist.daydım , prosüdür o yüzden yavaş işlemiş olabilir ya da hasta yoğunluğundan bu kadar aksilikler yaşanmıştır , inşallah sizin cabbbbucak hallolur işleriniz , alırsınız raporlaınızı ve size minklerinşzi getirecek ilaçlarınızı :Saruboceq:

arkadaşım merhaba ben dokuz eylül üniversite hastanesinde yapıyorum banada orası iyi demişlerdi ben şuana kadar memnunum

benim de bir arkadaşım sanırım ya 2. ya 3. denemesini 9 eylülde yaptırdı , inanılmaz memnundu . üstelik fiyatı daha uygun olan ilaçlardan kullanıyorlarmış :uhm:
irenbenin de iyi bir merkez olduğunu , hatta yanlış yazmazsam İsrael Eruh isimli bir dr.un çok iyi olduğunu duymuştum ist.dayken ..

evet fiyat olarak uygun bide benim doktorum bülent bey oda iyi bi doktor
israel beyin adını ben de çok duydum iyi doktor diyolardı:1rolleyes:

canım senin arkadaşının doktorunun adı neydi bide hamilemi şuan

Günaydıııın fıstıklar herkes heyecanla tedavilere adımlar atcak işallhaaah hade herkese kolay geleeeee

Benimkiler hepsi tamam ya rıza beyanı nasıl bak o ne bilmiyorum bile hepsi tamam gözükyo 1 sperm daha yaptıralım olmazsa biz 2 tane vermiştik 3 müymüş olur onuda hazırlayalım zaten telefonda varsa 1 tane daha getirin demişlerdi hastaneden çok soğol muŞeniza.s.ltişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…