HADİ BAKALIM MULTİŞİM ÖNDEN ÖNDEN:sm_cool: BENİM OLDU BİTTİ BİLE ÖBÜR AYA BAKALIM sırnaşık şey KISSSS NERELERDESİN SEN KAYBOLUP KAYBOLUP ÇIKYONşakkıdı
Hadi bakalım hayırlısı işallah canım çok güsel ya bende yazacakmıyım acaba böle güzel şeleri burda çok merak ediyorum inan
Sevtapcım senin dediğin bayan bide gözlüklü yanılmıyorum dimi canım
Ayyyy ya gerçekten çok heyecanlı aslında bende bazen kapalıyken ara ara takip ediyorum başımdaki kalabalık azaldımı cevaplıyorum soruları
multitel canım bildigim kadarıyla irem herhangi bir prof gitmedi direk tüp bebek merkizine baş vurdu aklımda kaldıgı kadarıyla ama
iremcim bişey sorcam canım benim senin doktorun adı ne bide prof mu canımşutarafagitti
Multişim günaydın canım benim yok benim özel doktorum sizin 9 eylülde öle deilmi yani ege ekip işi yapyo bütün doktor ve hemşirelerden Allah razı olsun hepsi yardımcı olyo çok iyiler alanlarında ben memnunum kalabalıkmı evet olcak o kadara.s.
Multişim meraba canım ya ne güzel bak özel doktorunda var ya ege bu yönde iyi deil bak benim yok ama olsun isterdim ege hanıma özel muayene olmak için fark 1700 YTL veryomuşsun çok gelmişti bana bende istemedim canım ......sadece yumurta toplamada1200 vercez diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?