Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Hadi bakalım hayırlısı işallah canım çok güsel ya bende yazacakmıyım acaba böle güzel şeleri burda çok merak ediyorum inan

HADİ BAKALIM MULTİŞİM ÖNDEN ÖNDEN:sm_cool: BENİM OLDU BİTTİ BİLE ÖBÜR AYA BAKALIM sırnaşık şey KISSSS NERELERDESİN SEN KAYBOLUP KAYBOLUP ÇIKYONşakkıdı

buralardayım takip ediyom sizi elife yardımcı oldum oda 4 aralıkta gidicek hastaneye çok sevindim inşallah istediği herşey olur ben şuan gün sayıyorum canım :dance:

önceleri adet olmak istemezdim ilk defa adet olmak için heyecanlanıyorum ve seviniyorum

Ayyyy ya gerçekten çok heyecanlı aslında bende bazen kapalıyken ara ara takip ediyorum başımdaki kalabalık azaldımı cevaplıyorum soruları

Ayyyy ya gerçekten çok heyecanlı aslında bende bazen kapalıyken ara ara takip ediyorum başımdaki kalabalık azaldımı cevaplıyorum soruları

iremcim bişey sorcam canım benim senin doktorun adı ne bide prof mu canımşutarafagitti

multitel canım bildigim kadarıyla irem herhangi bir prof gitmedi direk tüp bebek merkizine baş vurdu aklımda kaldıgı kadarıyla ama

Günaydııııııııııın başakcım evet doğru ben direk tüp bebek merkezine gittim benim özel doktorum yok yani zaten ege üniversitesi ekip işi ben memnunum

iremcim bişey sorcam canım benim senin doktorun adı ne bide prof mu canımşutarafagitti

Multişim günaydın canım benim yok benim özel doktorum sizin 9 eylülde öle deilmi yani ege ekip işi yapyo bütün doktor ve hemşirelerden Allah razı olsun hepsi yardımcı olyo çok iyiler alanlarında ben memnunum kalabalıkmı evet olcak o kadara.s.

Hımmmmmmm elif 4 aralıkta mı gitcek yani kısmetse ikimizde 4 aralıkta ordayız ama nasıl biri acep neyse hayırlısı olu işallah ikimiz içinde bu arada 1 hafta kaldı heyecan yapyom valla

canım bizim hastane de doktorum özel benim her gittiğimde doktora muayene olduğumda 120 ytl veriyorum

iremcim sen tüp bebeğe ne kadar ücret ödüyeceğini biliyonmu canım

Multişim meraba canım ya ne güzel bak özel doktorunda var ya ege bu yönde iyi deil bak benim yok ama olsun isterdim ege hanıma özel muayene olmak için fark 1700 YTL veryomuşsun çok gelmişti bana bende istemedim canım ......sadece yumurta toplamada1200 vercez diye biliyorum

bizimde 1100 ytl yumurta toplama için ilaçlar içinde 1100 gider dediler ama ilaçlara göre değişiyormuş e bide doktora muayene parası falan derken 2500 geçer yani
sositososito

ya 120 olsa onu bırak 200 YTL yebile razıydım ama fark 1700 ege hanım alyomuş ama bunu sadece diğer beylerden eşim duymuş hiç arştırmadık yoksa

İlaç için rapor çıkcak ya sana niye 1100 diye yazdın yani yüzdesidemi o kadar tutyo bak ben bilmiyorum onu hiç

Ya benim 5 resimle sevk istemişlerdi dedim ya rapor içinmiş senden en son gittiğinde böle bişe istemişlermiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…