ya anestezi verdikten sora buruna boruyla girip ordan hava veryolarmış işte oda boğazı tahriş edyomuş ondan öksüryo insanlar tabi kimse bilmiyo bunu yani çoğu insan işte öksürüp kusup attım diyo narkozu halbuki alakası yok dediğim gibi o boru boğazı tahriş edyo öksürük ondan olyo sende oldumu ondan sordum canım
bende almamıştım önceden hiç anestezi tamammen uyuyorsun hatta öyle derin uyuyorsun ki anlatamam anesteizden hemen yarım saatte uyanıyorsun zaten ayrıca ege üniversitesinde anestezi alanlarının hiç birinde ne bulantı ne kusma ne öksürük oluyo
emin ol hiç bişiy duymuyorsun zaten hemen ayılıyorsun korkma bişiy olmuyo :)
sevtap canım bize kısaca ne gibi işlemler yapıldı sana anlatırmısın merak ettigim aynı aşılamadaki gibi rapor çıkıyor ignelere başlanıyor 2 günde bir kontrolemi gidiyordun?
teşekkür ederim canım bende yumurta toplama işleminden korkuyordum bende aşılama günü bir bayanın toplama işleminde çıglıklarını duydum mahfolmuştum ege hanım vardı içeride o toplamış kadıncagız çıktıgında çok acı çektigi yüzünden belliydi eger dedigin gibi olursa benimde 2 aşılamadan sonra birde tüp bebek deneyebilirim o zaman
Günaydın canım arkadaşım kısss yok bişey demediler hastaneden zaten dün eve gider gitmez eşime sana tam olarak nedediler hastaneden dedim rapor çıkartmak için 5 fotoğraf ve sevk getir demişler yani rapor içinmiş oooooh korktum çok dün valla ...............yaa dün sadece arkadaşlar benim 3 yılımı hesap etmediler sadece olasılıkları konuştuk allah korusun:teselli:
ya o tahmin ettiğim kadınsa yaa ben sevmedim onu yaa sevimsiz soğuk nevale .....doktor seçme hakkımız varmı arkadaşlar bileniniz varmı
iremcim nasılsın canım ben çok heyecanlıyım adet olmaya az kaldı sositososito
evet o kısa saçlı bayan canım o ama inan çok merametli bi bayan o irem sen ne zaman gidiceksin ben pazartesi ordayım :):CüvCüv:
SEVTAPCIM ALLAHTAN Bİ MANİ ÇIKMAZSA ARKADAŞIM 4 ARALIK ORDAYIZ EŞİMLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?