Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

sevtap canım bize kısaca ne gibi işlemler yapıldı sana anlatırmısın merak ettigim aynı aşılamadaki gibi rapor çıkıyor ignelere başlanıyor 2 günde bir kontrolemi gidiyordun?

iremcim burna boru falan sokulmuyo anesteziyi damardan iğneyle veriyorlar burnundan maskeyle sadece bişiy koklatıyorlar ayrıca anesteziyi atma durumun olmuyo çok az verdiklerinden sen onu uyuyup uyanıp atıyorsun korkma canım :CüvCüv:

Çok sağol canım içimi rahatlattın :1hug:

iremcim üzülmüyorum diyorum ama çevremdekileri kandırıyorum sadece şuan okadar karnım şişki anlatamam kızıma hamileyken hiç adet sancısı gibi sancılarım olmadı sadece adetim gecikti bundada olacagını zannetmiyorum hiç yanılmam adet olacagımda eee tecrübe konuşuyor 2 senedir heran tetikteyim canım ha oldu ha olacak diye allah nerde varsa versin canım

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sevtap canım bize kısaca ne gibi işlemler yapıldı sana anlatırmısın merak ettigim aynı aşılamadaki gibi rapor çıkıyor ignelere başlanıyor 2 günde bir kontrolemi gidiyordun?

başakcım aynı adetin 2. günü yumurta sayımı için ilk muayene ye gidiyorsun yumurta adetin tespit ediliyor
iğnelere o gün başlıyorsun benim 7. günde yeterli olgunluğa ulaştı yumurtalarım genel anestezi ile topladılar zaten 20 dk falan sürüyo benim 20 tane yumurtam vardı hastanede 4 saat yattım sonra eve geldim ertesi günü aradılar 7 tanesi döllenmiş yumurtaların bi ertesi günü gittik 2 dk falan sürüyo transferde sonra 4 saat karmında yastıkla yüzüstü yattım ben hastanede 4 saat ıkıp eve geldik ven belli olacağı güne kadar evdede hiç kalkmadan yattım canım

teşekkür ederim canım bende yumurta toplama işleminden korkuyordum bende aşılama günü bir bayanın toplama işleminde çıglıklarını duydum mahfolmuştum ege hanım vardı içeride o toplamış kadıncagız çıktıgında çok acı çektigi yüzünden belliydi eger dedigin gibi olursa benimde 2 aşılamadan sonra birde tüp bebek deneyebilirim o zaman

benim 1. de cüneyt bey toplamıştı döllememi ege hanım yapmıştı tutmadı 2. yi gülnaz hanım topladı rafuel bey yaptı transferimide tuttu bunda :) ana ben anestezili oldum
acı falan duymadım yanı ama çıkınca tabi ağrın oluyo biraz

ya bu gülnaz hanım nasıl bi tip şifada bana HSG filmini o çekti biraz soğuk bi kadın........saçı kısa yanlışmıyım arkadaşım

ya o tahmin ettiğim kadınsa yaa ben sevmedim onu yaa sevimsiz soğuk nevale .....doktor seçme hakkımız varmı arkadaşlar bileniniz varmı

canım o agrılar herşeyde olur aşılamadada bende biraz olmuştu önemli olan mutlu sona yaklaşmak degilmi

iremcim nasılsın canım ben çok heyecanlıyım adet olmaya az kaldı sositososito

ya o tahmin ettiğim kadınsa yaa ben sevmedim onu yaa sevimsiz soğuk nevale .....doktor seçme hakkımız varmı arkadaşlar bileniniz varmı

evet o kısa saçlı bayan canım o ama inan çok merametli bi bayan o irem sen ne zaman gidiceksin ben pazartesi ordayım :):CüvCüv:

iremcim nasılsın canım ben çok heyecanlıyım adet olmaya az kaldı sositososito

HADİ BAKALIM MULTİŞİM ÖNDEN ÖNDEN:sm_cool: BENİM OLDU BİTTİ BİLE ÖBÜR AYA BAKALIM sırnaşık şey KISSSS NERELERDESİN SEN KAYBOLUP KAYBOLUP ÇIKYONşakkıdı

çok yakınız bende kuşadasındayım :) bizde 1 aralıkda kalp atışlarını dinlemek için gidicez bide kontrolümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…