Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

ben daha bi aşamada değilim tüp bebek için bülent beyin sekreterini aradım 4 aralığa randevu verdi ben sabırsızlığımdan acele ediyorum dosya için gerekli evrakları önceden tamamlayayım diyorum

Günaydın canım hadi bakalım sanada kolay gelsin neyse aşamaları sorarsın bizlere paylaşırız seninle bilgin olura.s. aşamalardan merak etme evet inan bende çok acele ediyorum ...merak etme hastaneye gidince ilk görüşmede bütün tahlilleri yaptırıyolar orda tamamlanır dışarda yaptırmana gerek yok gittiğiniz gün sölicekler zaten

rıza beyanı bi kağıt veriyolar sana orda işte tüp bebeği kendi isteğinizle falan yapmayı kabul ediyomusunuz diye eşin ve senin imzalıyo sadece okadar o kolay orda hemen doldurabilirsiniz

:1hug:
senle multitel zaten aklıma takılan ne varsa sordum sizden allah razı olsun çok ilgilendiniz teşekkür ederim

senle multitel zaten aklıma takılan ne varsa sordum sizden allah razı olsun çok ilgilendiniz teşekkür ederim

elifim ne demek canım herzaman yardımcı oluruz seninde az kaldı randevuna bakalım hayırlısı ne diyecekler benimde adetim cumartesi günü olmam lazım bakalım gününde olacakmıyım ben de onu bekliyorum Şeniz

Canım benim ne demek tabiki ilgilencez biz yardım için biribirimizi bilgilendirelim diye açtık bu konuyu kendine iyi bakŞeniza.s.

Kuşuuuuuuuuuum sıkıntı yapma olacaksın işallah zamanında hiç stres yapma güselim hadi iyi tatillerŞeniza.s.

hayırlısı inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin bu arada benim gönlümde 3 üzler var hayırlısıyla eşime söylüyorumda kızıyo birini bulduk üçü kaldı diye:roflol:

merhaba arkadaşlar.bende izmirdenim.9 eylülde tedavi oldum.2. tüp bebeğimde hamileyim çok şükür.ilkide orda olmuştu.dr um bülent bey.biraz yoğun ama iyi bi dr.
ben ne hastaneyle ne de dr la bi sorun yaşamadım.
sizleri çok iyi anlıyorum. yaşadıklarınızı yaşamış biri olarak.zor ama bol bol dua edin ve inanın.
ben 12 senedir bekliyordum bebişimi.
allahım hepinizin yardımcısı olsun.bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
hepinize bol şanslar.

arkadaşlar merhaba.
tüp bebek tedavisi için izmir deki hemen hemen tüm merkezlere gittim.ilgili kişilerle görüştüm.ve irenbe de karar kıldık. doktorum dilek hanım.çok tatlı biri. ayrıca irenbe çok temiz,düzenli bir yer. çok ilgililer.ben çok memnunum.cuma günü yumurtalarım toplandı.muhtemelen yarın ya da salı günü yumurtalar konacak.
eğer aşılama yaptırcaksanız haluk erkur kesinlikle ...çok iyi bir doktor...hamile kalırsam inşallah yine haluk beye giderim...

canım öncelikle hayırlı olsun bende araştırdım en iyisi orası allah nasip ederse bende irenbede tedaviye başlıcam aralık ayında senin toplamda ilaçlarla beraber ne kadar tuttu

selam arkadaşlar nasılsınız irem elif huuuuuu ordamısınız ya ben daha regl olmadım kafamçokkarıştı cumartesi olmam lazımdı geçikti olsaydım doktora gidecektim ama neyse hayırlısı beklemedeyim:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…