Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

hayırlısı canım rahat ol biraz kendini sıkma bende öyle stres yaptığımda gecikiyor gerçi ben adet olmuyorum ama ilaç aldığım zamanlardan bahsediyorum arkadaşım bu gün rüyamda mavi gözlü bi kız bebek gördüm benimmiş o kadar mutluydumki gerçek gibiydi rüyamda kendime tokat atıyodum rüyadamıyım diye rüyada bile olsa güzeldi o duyguyu yaşamak allah inşallah bizede nasip eder

a.s.ya arkadaşlar ben çıkıyorum siz giriyorsunuz kk ne ya siz çıkıyorsunuz ben giriyorum bi türlü buluşamıyoruz ne yaptınız merak ettim multitel adet oldunmu canım irem sen ne yaptın merak ediyorum isterseniz saatleşelim aynı saatte gireriz kk ne nasıl olura.s.

elif ben geldim nasılsın arkadaşım bende hep rüyamda bi kız çocuğu görüyorum hep bu bebek senin diyolar ama bi türlü kucağıma alamıyorum çok düşünmekten sanırım rüyalarımıza giriyo

evet ama ben rüya tabirlerine baktımda kısaca yazıyorum hastalıktan kurtulmak çocuğu olmak hapisten kurtulmak gibi yorumlar var insan ümitleniyor işte

canım ben daha regl olmadım herhalde kafaya takmaktan olmadım öneleri düşünmezdim istemezdim bi bakmışım olmuşum ama şimdi durum farklı istiyom ya olmuyo inat yapıyo banasositososito

sperm kalitesini artırmak istiyorsan e vitamini selenyum kullanın birde bol bol havuç yiyim faydası oluyor

hastaneye ne zaman gitceğim şuan belli değil regl olursam 2.günü gidicem işte bakarsın yarın olurum 4 aralıkta hastanede karşılaşırızhihoyyyt

acaba bayramda açık olurmu hastane benim şimdi renglimin 3. günü bayramda hastaneler kapalı olduğundan 1 ay sonraya kaldı heralde

acaba bayramda açık olurmu hastane benim şimdi renglimin 3. günü bayramda hastaneler kapalı olduğundan 1 ay sonraya kaldı heralde

bilmiyorumki benimde kafama takıldı bayramda açıkmı diye yarın arıyacam sorucam çünkü bayramda regl olursam ozaman ne olcak bilmiyorum 1 ay sonrayamı kalcak

bilmiyorumki benimde kafama takıldı bayramda açıkmı diye yarın arıyacam sorucam çünkü bayramda regl olursam ozaman ne olcak bilmiyorum 1 ay sonrayamı kalcak

bence bayramda kapalı olur ama bayramda rengl olursan bayamdan sonra tedaviye başlarsınız

ama benimki artık önümüzdeki aya kaldı hiç olmazsa hiteroskopi bayramdan önce yapılsa zaten önümüzdeki aya dosyada eksik varsa tamamlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…