siz kullandınızmı bu vitaminlerden faydasını gördünmü
bize doktor önerdi ama haplar yılan hikayesine döndü 1 aydır gelmesini bekliyordum bu gün geldi oda açılmış yarısı kullanılmış geri vercem başkasından alcam bide nomal fiyatı 27 ben 35 verdim
e vitamini ve selenyum sıgara ve alkolün vucuda verdiği zaraarı azaltıyormuş kısaca erkekler için çok faydalı
hayır eczanede yok doktor envey den önerdi ama eğer bulamazsan alsancakta vitamim market varmış vitmar diye ordan al
benim eşim biraz azaltmaya kalkıştı dayanamadı gece saat 3 te gitti sigara buldu yani bizim için biraz zor sigarayı bırakmak günde 1 paketten fazla içiyor
benim eşim 3 ay bıraktı sigarıyı sonra rahatsızlandı hertarafı kabarmaya başladı yine başladı içmeye yani kısacası dayanamadı
selam arkadaşlar nasılsınız irem elif huuuuuu ordamısınız ya ben daha regl olmadım kafamçokkarıştı cumartesi olmam lazımdı geçikti olsaydım doktora gidecektim ama neyse hayırlısı beklemedeyim:smiley-cool:
kıZZZZLAR Günaydın canlarım multişim ne ettin kıssss valla ben çok rahatsızım kaçgündür yatyom midemden gastritim reflüm azdı yaaa korkudanmı stresmi heyecanmı yaptım hiç bilmiyorum iki gün sora hastanedeyiz ya iyi olsamda rahat rahat tedaviye gitsem ...........................
Rüyalarınızı çok iyi anlıyorum bende hep bi oğlan çocuğu görüyorum yatak odasının penceresindeydi çocuk üşüycek burda diyip kucaklayıp içeri almıştım 1 sene oldu o rüyayı gçreli bide hep bebek emziriyor göryom kendimi At doğum yaparken seyrederken göryorum daha neler neler Allah aklımı koru yarabbi..................
Kısssss bebiş bide süpriz yapyomuş (+++++++++++++++++++++++++++):sm_cool::1shok::sm_cool:
(I I) İki çizgi çıksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?