Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

siz kullandınızmı bu vitaminlerden faydasını gördünmü

bize doktor önerdi ama haplar yılan hikayesine döndü 1 aydır gelmesini bekliyordum bu gün geldi oda açılmış yarısı kullanılmış geri vercem başkasından alcam bide nomal fiyatı 27 ben 35 verdim

doktorun söylediğine göre spermler için yapılacak fazla bişey yokmuş ama bu vitaminler işe yarıyormuş

e vitamini ve selenyum sıgara ve alkolün vucuda verdiği zaraarı azaltıyormuş kısaca erkekler için çok faydalı

bu gün bi arkadaş kadınların da rahimleriyle ilgili rahatsızlığa iyi geldiğini söyledi seminerde anlatmışlar

bize doktor önerdi ama haplar yılan hikayesine döndü 1 aydır gelmesini bekliyordum bu gün geldi oda açılmış yarısı kullanılmış geri vercem başkasından alcam bide nomal fiyatı 27 ben 35 verdim

neden eczanelerde yokmu bu haplardan

e vitamini ve selenyum sıgara ve alkolün vucuda verdiği zaraarı azaltıyormuş kısaca erkekler için çok faydalı

bende alayım eşim sigara içiyo aslında sigaranında zararı çok ama dinlemiyolar yinede içiyolar

hayır eczanede yok doktor envey den önerdi ama eğer bulamazsan alsancakta vitamim market varmış vitmar diye ordan al

benim eşim biraz azaltmaya kalkıştı dayanamadı gece saat 3 te gitti sigara buldu yani bizim için biraz zor sigarayı bırakmak günde 1 paketten fazla içiyor

hayır yani tadı güzel olsa ne yapayım canı çekiyo dicem ama sevilcek tiryakisi olcak bişeyde değil meret

hayır eczanede yok doktor envey den önerdi ama eğer bulamazsan alsancakta vitamim market varmış vitmar diye ordan al

anladım canım sağol ben de eczane diyom ya ne safım kaydirigubbakcemile3 araştırayım ben bi bu vitamini

benim eşim biraz azaltmaya kalkıştı dayanamadı gece saat 3 te gitti sigara buldu yani bizim için biraz zor sigarayı bırakmak günde 1 paketten fazla içiyor

benim eşim 3 ay bıraktı sigarıyı sonra rahatsızlandı hertarafı kabarmaya başladı yine başladı içmeye yani kısacası dayanamadı

benim eşim 3 ay bıraktı sigarıyı sonra rahatsızlandı hertarafı kabarmaya başladı yine başladı içmeye yani kısacası dayanamadı

benimki o şerefe nail olamadı henüz sigarayı bıraktığı süre 1 kaç saati geçmemiştir

kıZZZZLAR Günaydın canlarım multişim ne ettin kıssss valla ben çok rahatsızım kaçgündür yatyom midemden gastritim reflüm azdı yaaa korkudanmı stresmi heyecanmı yaptım hiç bilmiyorum iki gün sora hastanedeyiz ya iyi olsamda rahat rahat tedaviye gitsem ...........................

Rüyalarınızı çok iyi anlıyorum bende hep bi oğlan çocuğu görüyorum yatak odasının penceresindeydi çocuk üşüycek burda diyip kucaklayıp içeri almıştım 1 sene oldu o rüyayı gçreli bide hep bebek emziriyor göryom kendimi At doğum yaparken seyrederken göryorum daha neler neler Allah aklımı koru yarabbi..................

Kısssss bebiş bide süpriz yapyomuş (+++++++++++++++++++++++++++):sm_cool::1shok::sm_cool:
(I I) İki çizgi çıksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyomuş

canım çok geçmiş olsun kendine iyi bak iki gün sonra burdasın hayırlı haberlerini bekliyorum arkadaşım:teselli:

kızlar birgün rüyalarımızda gerçek olur :CüvCüv:bizde böyle oluruz inşallah:Saruboceq:

Kısssss bebiş bide süpriz yapyomuş (+++++++++++++++++++++++++++):sm_cool::1shok::sm_cool:
(I I) İki çizgi çıksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyomuş

yok arkadaşım bizim bebek süprizden hoşlanmıyo ağrılarım var ama hala olmadım ve bayramda olursam ne olcak bilmiyorum açık değilse hastane :1no2:

Hadi yaaaaaaaaaa ara bi sorsana durumunu anlat bayramda gelsek yardımcı olcak birini bulabilirmiyiz de hadi ara

multicim seninle aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım benimde sancım var ama gelen giden yok testim negatif eczaneciler bayram ediyor valla bu kadar test alan benden başka yoktur heralde kızlar ben şimdi çıkıyorum gidiyim bir kahve falı baktırayım neler çıkıcak sonra görüşürüz herkesi kocaman öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…