Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Amaaaaaaaaaaaaan sorma ben de aynı eczaneye gitmekten utanyom valla Allah bilir kız ne diyodur hep alyo yine olmadı bu garibin çocuğu falan :)))))))))

Amaaaaaaaaaaaaan sorma ben de aynı eczaneye gitmekten utanyom valla Allah bilir kız ne diyodur hep alyo yine olmadı bu garibin çocuğu falan :)))))))))

canım benim ben 2 sene aldım testen artık almıyom bekliyom olmayı isterse 1 ay geçsin kaydirigubbakcemile3

canım ben 2 senedir alıyodum hep negatif görmekten bıktım negatif görüp morelim sıfır olcağına isterse 1 ay geçsin ama yinede almıyacam test.oooooh ne güzel kahve falı baktırcak birini bulsam keşke
bende kendim yapayım da kendi kendime bakayım bari

Kısssss bebiş bide süpriz yapyomuş (+++++++++++++++++++++++++++):sm_cool::1shok::sm_cool:
(I I) İki çizgi çıksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyomuş

benim hiç aklıma gelmedi sahi test yapsana kaçkişi yazdı öyle tedaviyi beklerken kendiliğinden hamiş diye hadi hayılısı test yap haber ver bize bekliyoruz

benim hiç aklıma gelmedi sahi test yapsana kaçkişi yazdı öyle tedaviyi beklerken kendiliğinden hamiş diye hadi hayılısı test yap haber ver bize bekliyoruz

belli olmazki 4 gün geçikti idrarda 1 hafta sonra belli oluyomuş ama sanmam çünkü ağrılarım var belim ağrıyo sırnaşık şey

hastaneye gidince sorsana bayramda açıklarmı ben arıyamadım çünkü telefon bozuk

bide sen saat kaçta gitcen hastaneye

canım benim şuan ne zaman gideceğim belli değil bi regl olayım ozaman arıyacam hastaneyi onlar bana randevu verecek bakarsın bu gece regl olursam senle karşılaşırız orda

ben tr degilim ama tup bebek tedavisi gordum suan transferim ypildi dun inslh hersey yolunda gider bebegim siki siki tutunur ALLAHIM herkesin yardimcisi olsun

şimdi senin için aradım hastaneyi bayramda kapalıymış bide benle tartışıyo biz ayarlıyoruz bayrama denk gelmiyo diye bende rengli gecikmiş ondan dedim ya bunlar çok katı fikirli sanki biz hiç bişey bilmiyoruz yada yalan söylüyoruz bu ne ya dediğim dedik çaldığm düdük durumlar

canım sağol aradığın için ne yapcan mecburuz onlara onlarda bize öyle davranıyolar çok bilmişler

Üzmeyin kendinizi onlar öle konuşsun ama stres yapmayın kalabalık ondandır bende öğlen aradım 4 ünde gitcez ya eşimede sevk lazımmmı diye sorcam bide cepten o ona bağlıyo o ona bağlıyo fııttırcaktım ama neyse cevap alcak birini buldum hadi ya tüp bebekte illaki birinin bulunması lazım aslında serviste yaaa

ben tr degilim ama tup bebek tedavisi gordum suan transferim ypildi dun inslh hersey yolunda gider bebegim siki siki tutunur ALLAHIM herkesin yardimcisi olsun

arkadaşım hayırlısı olsun inşallah bebiş yada bebişlerin annesine sımsıkı tutunurlar da bize burdan sevindirici haberler verirsin hihoyyyt

canım sen kaçta orda olcan hadi hayırlısı bakalım ne diyecekler sana biz merakta bırakma haberlerini bekliyoz eşinede sevk istedilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…