Amaaaaaaaaaaaaan sorma ben de aynı eczaneye gitmekten utanyom valla Allah bilir kız ne diyodur hep alyo yine olmadı bu garibin çocuğu falan :)))))))))
Ben yemeğe çıkyom kızlar hadi görüşürüz
multicim seninle aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım benimde sancım var ama gelen giden yok testim negatif eczaneciler bayram ediyor valla bu kadar test alan benden başka yoktur heralde kızlar ben şimdi çıkıyorum gidiyim bir kahve falı baktırayım neler çıkıcak sonra görüşürüz herkesi kocaman öptümmmm
Kısssss bebiş bide süpriz yapyomuş (+++++++++++++++++++++++++++):sm_cool::1shok::sm_cool:
(I I) İki çizgi çıksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyomuş
benim hiç aklıma gelmedi sahi test yapsana kaçkişi yazdı öyle tedaviyi beklerken kendiliğinden hamiş diye hadi hayılısı test yap haber ver bize bekliyoruz
15 20 de randevum ama 30 dakika önce gitcem
bide sen saat kaçta gitcen hastaneye
şimdi senin için aradım hastaneyi bayramda kapalıymış bide benle tartışıyo biz ayarlıyoruz bayrama denk gelmiyo diye bende rengli gecikmiş ondan dedim ya bunlar çok katı fikirli sanki biz hiç bişey bilmiyoruz yada yalan söylüyoruz bu ne ya dediğim dedik çaldığm düdük durumlar
ben tr degilim ama tup bebek tedavisi gordum suan transferim ypildi dun inslh hersey yolunda gider bebegim siki siki tutunur ALLAHIM herkesin yardimcisi olsun
Üzmeyin kendinizi onlar öle konuşsun ama stres yapmayın kalabalık ondandır bende öğlen aradım 4 ünde gitcez ya eşimede sevk lazımmmı diye sorcam bide cepten o ona bağlıyo o ona bağlıyo fııttırcaktım ama neyse cevap alcak birini buldum hadi ya tüp bebekte illaki birinin bulunması lazım aslında serviste yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?